Navijački kutak - fudbal, košarka...

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

samo polako napisao:A to bi vi da se složimo da je sve u redu?
I da ispadne da je sve regularno?

Da je Zvezda dobila zadnji derbi ne bi bila prva jer je imala još dva jaka meča, Slobodu koja je odlična ekipa i Vojvodinu, uvek neugodno gostovanje.
A vi dva lagana meča za kraj.

Vama čestitam titule i uspehe!
Volim sto skidate gace unapred, a do pocetka prvenstva ima dva meseca :grin:

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Sport

Post od samo polako »

Samo vi živite u tom malom začaranom svetu da ste bolji od Zvezde i ja se ne brinem jer od vas nikada ništa neće biti.

Ako smo svesni svoje situacije, a situacija u Zvezdi je jako loša i nemamo ni najmanju nadu da će nešto biti bolje to je onda skidanje gaća.

Ako se zalimo na žreb koji ima svojih mana onda je to kukumavkanje i teorija zavere.

Neka neka dođe onda Apoel i Ael a vama nije jasno kako izgubite od njih.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Zanimljivo, navijači koji skandiraju: Đuriću odlazi, Uprava napolje, su ti koji se nečim zanose i ništa im nije jasno, a oni kojima su svi drugi krivi žive u realnosti surovog sveta?
Nemojte ljudi k'o Boga vas molim...svi su bunari u kraju već puni. ;)
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Treba li podsetiti pre neku sezonu na JNA dođe Braga i pobedi Partizan a realna publika krene da zviždi svojim igračima, verovatno su očekivali pobedu i prolaz a Braga te sezone stigla do finala lige Evrope. :kezo:
Pa drugovi nije vam to Čukarički tamo ne znaju da ste vi osvojili šest uzastopnih prvenstava!

Evo recimo u razvijenim ligama gde se isto koriste Bergerove tablice ali sa tom razlikom da svaki klub izvlaći broj a ne kao kod nas da prema rasporedu tabele dobija pravo da taj broj bira.

A premijer liga koristi tablice koje računaju i vikende i koncerte i ko zna koja još sranja zbog bezbednosti itd itd.

http://www.sportal.rs/news.php?news=103586

zamislite da u Premijer ligi 4 sezone za redom zadnje kolo igraju recimo Arsenal i Čelzi ili u Italiji Inter i Juve ili da te ekipe 4 sezone za redom na početku sezone od 6 kola 4 kola gostuju!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Pa drugovi, nije ni vama Partizan Čukarički. :rofl:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Uvek možeš da pogledaš međusobni skor i onda ti to sa Čukaričkim neće biti urnebesno! :rofl:
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Može, ali da gledamo one godine kada je Čukarički bio prvoligaš.
Nemojte da stalno krećemo od Kosovska polja. Znam ja da ste vi još sa "Tetkom" pikali loptu. :loool:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Mislim da je na temu Zvezda-Partizan toliko ispricano da stagod neko kaze, napise, pomisli - to je vec neko pre njega negde rekao, napisao ili pomislio.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Ja ovo i prepisujem sa drugih foruma. :P
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

samo polako napisao:Treba li podsetiti pre neku sezonu na JNA dođe Braga i pobedi Partizan a realna publika krene da zviždi svojim igračima, verovatno su očekivali pobedu i prolaz a Braga te sezone stigla do finala lige Evrope. :kezo:
Pa drugovi nije vam to Čukarički tamo ne znaju da ste vi osvojili šest uzastopnih prvenstava!

Evo recimo u razvijenim ligama gde se isto koriste Bergerove tablice ali sa tom razlikom da svaki klub izvlaći broj a ne kao kod nas da prema rasporedu tabele dobija pravo da taj broj bira.

A premijer liga koristi tablice koje računaju i vikende i koncerte i ko zna koja još sranja zbog bezbednosti itd itd.

http://www.sportal.rs/news.php?news=103586

zamislite da u Premijer ligi 4 sezone za redom zadnje kolo igraju recimo Arsenal i Čelzi ili u Italiji Inter i Juve ili da te ekipe 4 sezone za redom na početku sezone od 6 kola 4 kola gostuju!
Da li si gledao utakmicu uzivo? Sa onakvim zalaganjem nisu bolje ni zasluzili. Niko nije lud da veruje da smo bolji od pravih evropskih ekipa, ali igraci moraju da daju svoj maksimum pa neka i izgube 5:0 . To nema veze sa kvalitetom tima vec sa postovanjem dresa u kojem igraju. To je tajna zasto kosarkase iz godine u godine prati sve vise navijaca. Umesto da ucesce u Evropi iskoristimo da unapredimo tim kod nas je sve gore i gore, jer je Djuric nazalost shvatio da su mu za Srbiju dovoljni i omladinci Teleoptika, jer su ostali timovi ocajni, a on bi i sebe prodao kad bi ga neko hteo. Da ima bar jos dva jaka tima sigurno bi onda i Partizan imao jaci tim, jer realno da dovedes dobrog stranca treba ti bar milion evra, a to je neisplativo za par evropskih utakmica.

Zreb je takav kakav je, ali realno ima 30 kola i kad te protivnik ostavi 10 bodova stvarno mislim da je nemoralno da se neko poziva na to.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Poslednja izmena od Piros u 21 Jun 2013, 14:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

A vidiš ja mislim da je Braga igrala upravo tako da ostavi Partizanovim igračima prostora toliko da ispadne da se uopšte ne zalažu i lagano dobila meč sa 2:0.

To što smo mi navikli na juriš da se pogine na terenu odavno pametne i velike ekipe koriste u svoju korist i defanzivom koja se odavno uči u svim udžbenicima preokrenu u svoju korist.

Za ostali deo teksta se slažem!

Žreb
O da žreb ima uticaja jer nije isto igrati derbi zadnje kolo i to u gostima ili dočekati famozni Čukarički, imati četiri od šest gostovanja na početku sezone!

Zadnja 4 kola
Zvezda igra sa Rad, Sloboda, OFK-a i Vojvodina a Partizan sa Donji Srem, Hajduk Kula, Spartak i Čukarički!

I tako zadnjih 5 sezona.

Jedino da se ove sezone žrtvuje sve, završi na 4-5 mestu i onda krene sa povoljnijim rasporedom one tamo! :D
Da li bi to onda bilo regularno :think:
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Ili da budete prvaci, pa da birate raspored. :think:
Možda je ipak ovo 4-5 mesto sigurnija varijanta. :kezo:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Prvaci...teško da ćemo i ove sezone!
Ajde da se kladimo i da nekim čudom budemo prvi da će Tole da izmeni pravila! ;)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mi cemo naredne sezone da se borimo za opstanak na tabeli :glavomuzid:
I tako narednih 5 god dok ne izgradimo tim, jer nema vise ko da igra..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

samo polako napisao: Ajde da se kladimo i da nekim čudom budemo prvi da će Tole da izmeni pravila! ;)
Pa nadam se da hoće. :)
Zaključana tema