Navijački kutak - fudbal, košarka...

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Re: Sport

Post od Jumbo »

Što se tiče Partizana i Zvezde, to se u mom kraju kaže: "dva loša ubiše Miloša".
Pa taj derbi je na nivou derbija Maradik i Jarkovci od pre 20 godina.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

To je bilo vreme. Tada su sudije bile brže od igrača, sve u želji da izbegnu nadolazeće projektile sa tribina. :D
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Post od Jumbo »

A gosti trk preko Kaloperke kući na Volju ;) .
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Niko da prokomentarise danasnju konferenciju, ili je to za onu drugu temu :D
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=726562
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Sta reci ovde. Prica je za pustiti suzu, rekao bi covek da je ovaj juce preuzeo klub.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Pa mora čovek malo da drami. Naravno da će igrati sva tri takmičenja sledeće sezone. I osvojiti dva. Da oni odustanu, Srpska i ABA liga bi sledeće godine imale samo vicešampione. :D
Što se žena tiče, jesam li optimista ako mislim da mogu do zlata?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

nuk napisao: rekao bi covek da je ovaj juce preuzeo klub.
A on ga preuzeo pre 12 godina! :mrgreen:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Da je pameti kao što je nije da se svi klubovi privatizuju...

Ko zna koliko je samo u toku prošle godine para sprcano u košarku, fudbal i vaterpolo...

Inače, da li je tačno da Dule ima platu od cirka 360 hiljada evra godišnje???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Kontakt:

Post od nuk »

Hteo sam da napisem da mi svi idu na q sa ovim zalopojkama i prepucavanjima. Kamo srece da je stecaj opcija, ne bi se ovako ponasali.

Devojkama svaka cast, Maljkovicka objasnila, posle svakog od tri time out-a I tri serije od po 10-0 ili nesto slicno, Obradovic joj bi pozavideo.

Najjace u celoj prici je sto su bile totalni autsajderi, nisam siguran da je I Maljkovicka imala ocekivanja, otisle su da se zezaju, zato su I napravile rezultat :)

Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

nuk napisao:Sta reci ovde. Prica je za pustiti suzu, rekao bi covek da je ovaj juce preuzeo klub.
Ja se rasplakao. :D

Trebala je Zvezda da dovede igrace koje ne moze da plati, malo gepekuje sudije, postavi svoje ljude u savezu, i onda trazi da drzava plati.

Trenutno, jedini klub koji zasluzuje drzavni novac je nas VK, ostali neka se snalaze.

Nego Aleksa, posto vidim da se razumes, sa kojim klubom mislis da ce KK Partizan da se fuzionise da bi nastavio da postoji? Meni smrdi na Megu, ali ce onda Misko sve da ih izbaci. :D
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Kakav si ti lik.
Znači recept da se dobije novac od države po tebi je sledeći. Uzmite par miliona kredita dovedite najbolje i najskuplje igrače na svetu, i osvojite titulu šampiona evrope. Onda će država da uleti sa parama i isplati potraživanja.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ovaj potez Danilovića meni liči na pritisak da se otpišu kamate na porez, i da se uradi neki reprogram duga, da se plaća na rate ili šta ti već znam...

Ono što je mene iznenadilo jeste prozivanje Raška Katića i Raduljice, koje nisam očekivao jer se nikada ranije nije desilo od strane glavešina Partizana. Malo mi je to bljutavo...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Woodoo napisao:Nego Aleksa, posto vidim da se razumes, sa kojim klubom mislis da ce KK Partizan da se fuzionise da bi nastavio da postoji? Meni smrdi na Megu, ali ce onda Misko sve da ih izbaci. :D
Pa vi panteri se stvarno ponadali da smo mi u problemu!? :rofl:
Woodoo napisao:Trenutno, jedini klub koji zasluzuje drzavni novac je nas VK, ostali neka se snalaze.
A koji, VK Crvena Zvezda ili VK Crvena Zvezda VET!!!??? :rofl:

Nego Woodoo aj se ti izjasni za koga navijas? :zbunjen:

Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Kontakt:

Post od nuk »

Poceli ste I vi, gosn Vizura pardon, gjica :)

Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

:think: Cudi me od tebe nuk da se nisi lepo raspitao, obicno si bio realniji, ali ok tu smo da objasnimo razlike. Nasi odbojkasi su se fuzionisali sa Vizurom i na taj nacin ponovo imamo zenski odbojkaski klub, a taj klub ostaje clan SD PARTIZAN , za razliku od KK Crvena Zvezda Telekom( dugacak naziv, lakse je FMP :mrgreen: ) koja nema nikakve veze sa KK Crvena Zvezda i SD Crvena Zvezda , kao sto vam i VK nije clan Sportskog drustva.
Evo ovde se javno zaklinjem da ako KK Partizan primeni Covicev recept ja cu prvi posle 40 godina prestati da navijam za Partizan. Ne moramo da igramo ni EL, ni ABA ligu, ne moramo ni da budemo prvaci, neka nas prebace u najnizi rang, ali moramo da ostanemo Partizan.
Osnovni problem na koji je ukazao Danilovic je da PRAVNO gledano drzava gura pare u privatan klub Nebojse Covica sto je za mene neshvatljivo.
Zaključana tema