Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Dobro veče

Post od Day Walker »

Zamisli nije :kezo:
I to se bunila sto ne sacekamo da se poslednja pesma zavrsi do kraja
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

superboss napisao:A mojoj koleginici se to isto desilo, samo na semaforu kod SNP-a. Mozete zamisliti njenu reakciju-ona sama bila sa klincem u kolima, a auto u koji su upadali i izvukli ljude ispred nje.

Malo(mnogo) mi je to neodgovorno. Ili je fake skroz? Ne bi li pricala raja po carsiji?
Ja mislim da je to bila neka vežba.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja bio nadomak Arandjelovca i sad se vratio,tamo kisa hoce nece i nije je bilo na kraju.Nego moram da kazem da je nas uvazeni kolega Texonja u pravu i da automatik je glup za voznju uzbrdo,stalno sam morao da ja menjam u nizi prenos.Za grad i autoput odlican,ali magistrale je manuelni otac i majka.A tek sto ima rupa na putu do Arandjelovca kuku :(
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

treba znati voziti automatika. Koriscenjem gasa ga nateras da uvek (ili skoro uvek) bude u stepenu prenosa koji ti zelis... Izvezbao ja posle nekog vremena...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Ili ga ubacis u Sport mode :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Jel' ti sjebalo voćke ?
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Kod mene je padalo par minuta, i to led veličine lešnika. Srećom je sve prošlo koliko-toliko dobro. Najgore je sa voćem prošao Slankamen.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Gledam na blicu, u Indjiji gomila povredjenih, neki i teze od grada velicine teniske loptice :kuku:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ne secam se da je ikad padao led kao ove godine. Malo-malo pa negde padne i napravi haos.

WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Pa gde su ti MiG-ovi i S-300? <smajli sa veoma kiselim osmehom>
Širim haos!
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Kod mene u selu je isto tukao led, velicine klikera. Laguna pod prozorom, a cujem rostilja samo tako :kuku: Sad cu da vidim ima li stete...

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Kod mene upravo zamenjeno 15 crepova i dve svetiljke u dvoristu,kad vidim sta je sve bilo po Indjiji ja sam super prosao! :D
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Kod mene samo padala kiša tokom noći, i to baš žestoko... :)

Danas na putu do tasta i tašte (jedno 5-6 km ispred sela, u sred polja) na jednog krivini stoje dva momka sa velikim motorima, u full opremi, kožnim odelima i zaustavljaju nas. Stanem, pitaju imam li crevo za gorivo, jednom nestalo benzina pa da izvuku malo iz drugog motora. Rekoh jbg - nemam, a još vozim na gas. Zahvale se, ništa onda, i odosmo mi. Pred samim selom mi sine da nađem kakvo crevo i plastičnu flašu pa da se vratim i odnesem im. Crći će jadni na onom suncu i u koži. I tako bilo, nađem neko tanje crevo, praznu flašu od pepsija koju lagano operem i krenem nazad. No, sretnem ih na jedno kilometar od sela, jedan vozi a drugi se drži za njega i tako vozi svoj motor. Blicnem im i gurnem smotano crevo napolje kroz prozor da vide i stadoše iza mene. Uh ala su se obradovali, kaže ovaj što se šlepao da mu je ruka otpala i sav se preznojio, nije lako držati motorčinu od jedno 300 i kusur kila, ravnotežu i sebe i tako se voziti. Znao sam da nema šanse da izvuku crevom iz rezervoara u rezervoar benzin (na istoj visini), pa sam zato poneo i flašu. Izvukoše jedno litar benzina, sipaše u motor, zahvališe se još jednom, pozvaše na piće... Ma drugi put momci, samo vi pičite... Okrenuh auto i nazad. 5 minuta kasnije čujem ih da prođoše ulicom. Inače, pripadaju moto klubu Kula, a dolaze sa Zlatibora. Motor kome je nestalo goriva nema merač količine benzina pa se prevarili... A i taj motor troši više od ovog drugog (veća kubikaža)... :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Svaka cast za human gest Sasa.
Odgovori