Mobilne telekomunikacije
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Potpuno
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Jbt sad bih radije uzeo ovaj nego One,kako me uvek sje*u tako i vi onda pitate sto cesto menjam mobilne.. Kako odoleti?Xepoj87 napisao:HTC je resio da prestane da se zajebava
http://www.youtube.com/watch?v=9nzTHKdZH8o
http://www.htc.com/www/smartphones/htc- ... y-s/#specs
5" Full HD ekran
1.9 GHz Snapdragon 600
Baterija : 3200 mAh
16 gb memorije sa SD card slotom
2GB rama
Dual stereo speakers
![]()
![]()
Sto se tice menjanja telefona,dok sam isao u osnovnu i srednju,menjao sam telefone na 2,3 meseca,kako god izadje neki novi,top model,za taj zamenim...
A sada,evo,vec 3. telefon koji menjam na 2 godine...
Videcu na sta lici ovaj Butterfly S uzivo,pa mozda i HTC One zamenim za njega jedino,zbog baterije...

Galaxy Note III to have a 5.7” display?
Evleaks rumoured the Galaxy Note III to have a 5.7” display. If this is true than Samsung simple copied the concept of the Galaxy S3 display to Galaxy S4 display. 0.2” bigger with a smaller bezel. Expected is that the Galaxy Note III will look the same as the Galaxy S4. Today leaked out that Samsung will start the mass production of the Galaxy Note III in August.
The Samsung Galaxy Note III is rumoured to feature a 5.7” / 5.99″ FHD sAMOLED display, 13 megapixel camera, Octa-core or Snapdragon 800 processor, S Pen functions. Android 4.2.2 or 4.3 and Samsung’s own Touch-Wiz Nature UX.

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Ako mozes uzmi Optimus L9 Ja uzeo skoro i odlican je. Nebitno sto nije bas friska model ali radi odlicno...Gaginh0 napisao:Drugari, posto ne "bolujem" od vrhunskih telefona, a vreme me polako gazi, moram da predjem na taj hebeni touch, a i da se vratim na racun.
Vec 8 godina sam u Telenoru tako da nebih menjao operatera, ali ako ima nesto pametno, sto da ne.
Evo Telenor je sad izbacio LG L7 II, cini mi se skroz solidan telefoncic. Drugar je imao obican L7 i bio je zadovoljan s njim. Cena je dinar uz pretplatu od ~1800 din mesecno. Sta vi mislite? Jel ima po vama neka bolja ponuda kod operatera?
Samo da napomenem da nebih uzimao pretplau preko 2000din...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3661 ... L7-II-P710
Malko je slabiji procesor, ali to sto meni treba drugar moj opusteno obavlja na ZTE Blade i Galaxy mini, a oba su slabiji modeli od ovog.
Hvala!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vidim Telenor spustio cene.
Sad je Desire X sasvim povoljan. Јеdino što moram da čekam do kraja jula da mi istekne ugovor kod VIP-a pa da tražim prebacivanje u Telenor, jer hoću da zadržim broj.

Sad je Desire X sasvim povoljan. Јеdino što moram da čekam do kraja jula da mi istekne ugovor kod VIP-a pa da tražim prebacivanje u Telenor, jer hoću da zadržim broj.
Posetite www.garaza.rs !
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Ja sam pre neki dan dao supruzi Huawei G300 a uzeo sam kod VIP-a LG Optimus L7 II
Telefon radi odlično, mada i na Huawei nisam imao primedbi.
Jednu stvar sam primetio odmah. Često gubi konekciju na Wi-Fi. U kući imam dobru wireless konekciju i svi računari i telefoni koriste Wi-Fi bez problema. Jedino eto, novo čedo gubi konekciju.
Pošto mi je Google dobar drug, našao sam da problem može da se reši ako se instališe aplikacija "WiFi Timer" i podesi da se ne isključuje Wi-Fi sam od sebe nikada.
Od onda ne gubim Wi-Fi višeuopšte.
To je jedini problem sa ovim Optimusom koji sam do sada imao. Sve ostalo fercera odlično, ekran je nešto veći od Huawei ali nije bitno.
Baterija drži u zavisnosti od opterećenja.
Zadovoljan sam.
Telefon radi odlično, mada i na Huawei nisam imao primedbi.
Jednu stvar sam primetio odmah. Često gubi konekciju na Wi-Fi. U kući imam dobru wireless konekciju i svi računari i telefoni koriste Wi-Fi bez problema. Jedino eto, novo čedo gubi konekciju.
Pošto mi je Google dobar drug, našao sam da problem može da se reši ako se instališe aplikacija "WiFi Timer" i podesi da se ne isključuje Wi-Fi sam od sebe nikada.
Od onda ne gubim Wi-Fi višeuopšte.
To je jedini problem sa ovim Optimusom koji sam do sada imao. Sve ostalo fercera odlično, ekran je nešto veći od Huawei ali nije bitno.
Baterija drži u zavisnosti od opterećenja.
Zadovoljan sam.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Meni je to jedan od telefona koji bi možda uzeo, ali mi je želja da uzmem HTC.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Posle ovako sramnog poteza Telenora da spusti cene nekih modela za 100e, icicemo da ulozimo reklamaciju iz prostog razloga sto su seljaci.. Pre 10 dana s2 plus koji je uzet je kostao 22300 a sada 12300... Nemaju ni P od postovanja prema korisnicima.. Popizdeo sam zbog ovakvog nacina tretiranja, pogotovu starijih korisnika...
De posavetujte mi sta sve da im srocim..

De posavetujte mi sta sve da im srocim..

Brzine idu u H-a !!!

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Bojim se da nista neces uraditi, jer sam ja prosli put uzeo samo dva dana ranije i nisu hteli da uvaze reklamaciju i ako sam stari korisnik. Zato sam sada imao srece, jer nisam mogao da se odlucim u petak za model 
Послато са Blade III користећи Тапаток 2

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Iz ličnog iskustva znam da ne treba žuriti sa zamenom, osim ako je stari telefon pokvaren. Ja sam mogao pre mesec dana da obnovim ugovor u VIP-u i uzmem L7, ali znam da ne bi bio zadovoljan. Ovako, što se duže čeka to je bolja ponuda.
Posetite www.garaza.rs !
Jbg ako tako razmisljas onda nikad ne bi smeli da snizavaju cene jer ce uvek onaj sto je uzeo dan pre snizenja biti ostecenDay Walker napisao:Posle ovako sramnog poteza Telenora da spusti cene nekih modela za 100e, icicemo da ulozimo reklamaciju iz prostog razloga sto su seljaci.. Pre 10 dana s2 plus koji je uzet je kostao 22300 a sada 12300... Nemaju ni P od postovanja prema korisnicima.. Popizdeo sam zbog ovakvog nacina tretiranja, pogotovu starijih korisnika...
De posavetujte mi sta sve da im srocim..![]()

- Day Walker
bezobrazluk... sad cu da ih napljujem u reklamaciji..
Pa cekaj jel korektno da te zakinu za 100e?
Sta ti bi kao bio kul i ne bi trazio neku protekciju kao potrosac?
Pa cekaj jel korektno da te zakinu za 100e?
Sta ti bi kao bio kul i ne bi trazio neku protekciju kao potrosac?
Brzine idu u H-a !!!

Da, trebalo bi da uvedu da svaki dan pojeftini za 1e, pa tako 100 dana. Onda bi rekao, jbg uzeo sam pre 100 dana. Mora malo posle 100 dana pasti cena 

Poslednja izmena od nikaragva u 24 Jun 2013, 15:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
Dok se budemo pretvarali da smo ovce i budemo stajali u redu za sisanje, ostacemo tu gde jesmo!
Divlji zapad...
Divlji zapad...
Brzine idu u H-a !!!

Uzmeš lepo telefon za dinar ili za tausenku, pa te takve stvari neće pogađati. A sit se napričaš