Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Zena,oruzje,auto i cetkica za zube se nikom ne pozajmljuju.
http://www.youtube.com/watch?v=bS9w2OcEte4
Automobilizam valjda i pruza toliko uzbudjenja od moguceg rizika.Na klipu 2.58 koja je sansa da ovo izvede uspesno svako.Al neko ce videti klip i sesce u RWD i pomislice ma mogu i ja ovo i ode sve u ...
http://www.youtube.com/watch?v=bS9w2OcEte4
Automobilizam valjda i pruza toliko uzbudjenja od moguceg rizika.Na klipu 2.58 koja je sansa da ovo izvede uspesno svako.Al neko ce videti klip i sesce u RWD i pomislice ma mogu i ja ovo i ode sve u ...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne vidim nista pozitivno u ovom klipu, koliko kod to zvucalo surovo, bolje sto nema jednog ovakvog vise, samo se nadam da nije jos nekoga poveo sa sobom. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jedna budala manje, ostalo jos milion...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Da je milion budala ostalo, bio bi ovo savrsen svet..
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
sreca je pa nije povukao u smrt nikoga sa strane...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jes da je off topic, ali kakav je taj BMW E34M?
Jos kao klinac sam slusao da je taj auto jako tezak i da nije isao nesto posebno a trosio u pm, ne konkretno M vec i ostali motori sto su isli u njega...
Mada sad gledam, 3.6-3.8 motor, oko 300ks, mora da je isao dobro, iako vec naslednici imaju 400, odnosno 500-560ks...
Jos kao klinac sam slusao da je taj auto jako tezak i da nije isao nesto posebno a trosio u pm, ne konkretno M vec i ostali motori sto su isli u njega...
Mada sad gledam, 3.6-3.8 motor, oko 300ks, mora da je isao dobro, iako vec naslednici imaju 400, odnosno 500-560ks...
Iz prilozenog se vidi da je auto vrhunski, mada moguce da je malo sredjivan.
Upravo tako.Dusan napisao:Ne vidim nista pozitivno u ovom klipu, koliko kod to zvucalo surovo, bolje sto nema jednog ovakvog vise, samo se nadam da nije jos nekoga poveo sa sobom.
Svi ga hvale,a to koliko je automobila izcukao,koliko pesaka navukao na haubu,mozemo samo da poretpostavimo...
Da bi se ovakvi snimci pravili,potrebno je dugo vreme voznje,ne bi li se napravile zanimljive situacije za video,a jos duze vreme nauciti ovako voziti po gradu...
Da je sve to on godinama radio,a da nije bilo incidenata,sanse su maltene nepostojece...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Cenim da će u Zemunu dobiti ulicu...
Dobro svi smo svesni da je brza vožnja opasna i da je mogao nekog da ubije i da je mogao da naleti na trudnu ženu invalida i slično, ali nije. Isto kao i ghost rider koji je vozio neuporedivo opasnije, ali je opet zanimljivo pogledati ludake koji nesumnjivo imaju veštinu i ludost da tako nešto izvedu. A ima i toga da sve to izgleda opasnije na snimku nego u realnosti gde sam držiš kontrolu.
Kad divljas po gradu tesko da uvek mozes da drzis konce u svojim rukama.I ja imam ludost da uradim takve stvari u gradu al imam i jos vecu svest da to ne radim da nebi nekog povredio. Ne treba od ovakvih likova praviti heroje, jer ima dosta mladih vozaca koji gledaju ovakve klipove pa jedva cekaju da sednu za volan da doakzu svoje vestine pa se nadju u crnoj hronici.
Poslednja izmena od kapor u 25 Jun 2013, 12:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Eh pa to 'mogao bih al neću' ipak znači da nisi dovoljno lud da bi to uradio 

Ne nego ne padam u vatru tako lako. 

http://www.youtube.com/watch?v=5xzTyjsyG-Mnikaragva napisao:Ko je sad ghost rider?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...