Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Pri tim brzinama motor je koban po auto, ukoliko dodje do sudara, ginu sigurno i putnici u autu. Jos jedan,
http://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpwqpE
http://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpwqpE
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Poginuo mladić u direktnom sudaru, devojka teško povređena
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 11.50 sati u ulici Dragoslava Srejovića u Kragujevcu, ispred ulaza u fabriku „21. oktobar“, poginuo je vozač „juga“, dok je devojka koja se nalazila na mestu suvozča teško povređena.

Njihov automobil se sudario sa vozilom "Profi taksija“, ali je zahvaljujući vazdušnim jastucima koji su se aktivirali, taksista preživeo direktni sudar dva automobila.
Uviđaj je u toku, a intervenisali su i vatrogasci jer se taksi vozilo zapalilo.
Izvor: Blic
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 11.50 sati u ulici Dragoslava Srejovića u Kragujevcu, ispred ulaza u fabriku „21. oktobar“, poginuo je vozač „juga“, dok je devojka koja se nalazila na mestu suvozča teško povređena.

Njihov automobil se sudario sa vozilom "Profi taksija“, ali je zahvaljujući vazdušnim jastucima koji su se aktivirali, taksista preživeo direktni sudar dva automobila.
Uviđaj je u toku, a intervenisali su i vatrogasci jer se taksi vozilo zapalilo.
Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovo sa slike je kao školski primer sa NCAP testiranja i najbolji dokaz da vazdušni jastuci i deformabilne zone spašavaju živote. Na žalost, još jednom se pokazalo koliko je Yugo nebezbedan.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
...nebezbedan, ali na žalost i najpristupačniji većini.
au al se smrskao, uzas...

ne znam sta mi je, ili tebi, al ovo kao da sam ja napisaoXepoj87 napisao:Upravo tako.Dusan napisao:Ne vidim nista pozitivno u ovom klipu, koliko kod to zvucalo surovo, bolje sto nema jednog ovakvog vise, samo se nadam da nije jos nekoga poveo sa sobom.
Svi ga hvale,a to koliko je automobila izcukao,koliko pesaka navukao na haubu,mozemo samo da poretpostavimo...
Da bi se ovakvi snimci pravili,potrebno je dugo vreme voznje,ne bi li se napravile zanimljive situacije za video,a jos duze vreme nauciti ovako voziti po gradu...
Da je sve to on godinama radio,a da nije bilo incidenata,sanse su maltene nepostojece...

-
- Pridružio se: 09 Feb 2013, 10:56
nikaragva napisao:Jel i on zagino?
Nije zaginuo , i dalje vozi i snima i naravno bezi od murije koji su ga toliko puta hapsili i pustali ne znam na koju foru .
Njegov sajt : http://www.ghostridermovie.net/666/
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Muskarac poginuo, osmoro povredjenih
Jedna osoba je poginula, a osmoro povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u beogradskom naselju Batajnica, a svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru i nisu životno ugroženi, rečeno je u Hitnoj pomoći. Prema nepotvrđenim informacijama, uzroci nesreće su brza vožnja i klizav kolovoz.
Jedna osoba je poginula, a osmoro povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u beogradskom naselju Batajnica, a svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru i nisu životno ugroženi, rečeno je u Hitnoj pomoći. Prema nepotvrđenim informacijama, uzroci nesreće su brza vožnja i klizav kolovoz.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Muskarac poginuo u saobracajki kod Cacka
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralno putu Čačak - Požega, u mestu Međuvršje, jedno lice je izgubilo život, potvrdio je Tanjugu sudija čačanskog Osnovnog suda Darko Marković. Prema njegovim rečima do nezgode je došlo kada je S.Š. koji se kretao iz pravca Čačka, prilikom preticanja udario u teretno vozilo, koje se kretalo iz suprotnog smera.
Preticanje u OK klisuri, sa nesrecnim ishodom.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralno putu Čačak - Požega, u mestu Međuvršje, jedno lice je izgubilo život, potvrdio je Tanjugu sudija čačanskog Osnovnog suda Darko Marković. Prema njegovim rečima do nezgode je došlo kada je S.Š. koji se kretao iz pravca Čačka, prilikom preticanja udario u teretno vozilo, koje se kretalo iz suprotnog smera.
Preticanje u OK klisuri, sa nesrecnim ishodom.
AUTOBUS POKOSIO KOLA: 2 mrtvih, 4 povređeno kod Mladenovca!
http://www.kurir-info.rs/autobus-pokosi ... nak-872653
http://www.kurir-info.rs/autobus-pokosi ... nak-872653
Je*em ti novinare, i naslov teksta...
Nego, ovo je Rapid a ne Octavia?
Nego, ovo je Rapid a ne Octavia?
Stvarno su sa tim naslovima postali užas. Dramatizuju do nivoa skretanja sa poente vesti.
Ja bih rekao da je Octavia, mada su loše slike.
Tapatalk HD
Ja bih rekao da je Octavia, mada su loše slike.
Tapatalk HD
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja bih rekao Rapid, po uglu prozora na zadnjim vratima