Za R8 mi je problem da li će ući u garažu, a da ne zapara pod.
Elem, tema se jubilarni 101. put otključava.
Punto je isplaćen manje više toliko da od prodajne cene mogu da isplatim kredit, pa je došlo vreme da posle četiri godine druženja polako razmišljam čime ga zameniti. Ne verujem da će se išta desiti pre jeseni, ali bih leto i prazan hod u poslu iskoristio da testiram sve što bi došlo u obzir.
Finansije su takve da je cifra 15.000€ max sa željom da bude i nešto niža. Kriterijumi su ostali i sti. Tražim malo više prostora nego u Puntu i osetno jači motor i auto koji nije prenizak za moju garažu.
Fiat 500l bi mi odgovarao ali ne bih išao na baznog benzinca nego na 1.3 mjet (ukoliko motor može da se nosi sa karoserijom) ali gledajući cenovnike po netu ispada da je on sa opremom oko 15.000€ što mi se ini da je previše za ono što nudi.
SX4 jeste u opciji, mada kao neka rezervna varijanta. Ne mislim ništa loše o njemu, na prati, ali mi je malo izanđao model.
Vrtim se jureći rep i nekako uvek ispliva Kia Seed 1.6 GDI. Moraću da vidim koje su realne cene, tj da li se i dalje prodaje po sajamskim cenama ili da eventualno sačekam novosadski sajam.
Od polovnih dolazi u obzir nešto skoro novo tipa
http://www.akkompresor.rs/automobil-det ... lovna&id=1