Pajina obnova voznog parka
Re: Pajina obnova voznog parka
Od Megana jedino u obzir dolazi karavan. Ostalo je meni ružno. Videću da li može da se napravi neka odgovarajuća ponuda za mene. Koji motor da gađam?
Rapid? Razmišljam i o njemu, al su ga toliko napljuvali u odnosu na Oktaviu da moram dobro da ga osmotrim.
Rapid? Razmišljam i o njemu, al su ga toliko napljuvali u odnosu na Oktaviu da moram dobro da ga osmotrim.
To "mladi polovnjak" moze znaciti otvaranje pandorine kutije (citaj: jos 20 strana raaaaznih predloga u topicu za 2 dana)
Ja onda odmah vadim iz rukava Civica.

Ja onda odmah vadim iz rukava Civica.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
pa, imas one stare i pouzdane 1.6 atmo benzince, oni su jeftini za odrzavanje, sa 110ks i 6brzinskim menjacem idu korektno za svaki dan ( brze recimo od mog fokusa, koji moze da se vozi koliko to treba za jednu laganu porodicnu voznju, nista preko toga ), bice ovaj novi 1.2tce pojacan na 115ks, ali njega bih uzeo sa rezervom jer je dobio direktno ubrizgavanje i ne znam kako ce gutati nase gorivo, i imas dizele koji su vise nego dobri ali su i znacajno skuplji...paja napisao:Od Megana jedino u obzir dolazi karavan. Ostalo je meni ružno. Videću da li može da se napravi neka odgovarajuća ponuda za mene. Koji motor da gađam?
a karavan je po prostoru odlican...
edit - slazem se sa texom u potpunosti... za koliko uopste moze da se uzme nov civic benzinac?
Izbegao bih bazične benzice. Ima sada jedan takav i svestan sam svih mana tih motora. To važi i za Megana i za Floydovu Alfu.
Snaga mi je jedan od glavnih nedostataka Punta. Tražim auto kojim ću moći relativno lako da prestižem i koji može da drži 140 na AP i da bude dovoljno elastičan da tu brzinu postiže relativno lako i da je održava bez većih napora.
Sivic sport je 18.000€ i trenutno mi je preskup, a ispod te opreme ne bih išao. Ako se pojavi neki test primerak vredelo bi ga pogledati.
Mladi polovni me zanimaju, ali konkretni primerci. Postavite link pa da diskutujemo. Post tipa "a golf 6 star 3 godine" mi ništa ne znači. Druga stvar je što je mnogo jednostavnije završiti kredit kad je prodavac diler, a ne fizičko lice, a i kreditni uslovi su često drugačiji.
Ima li neko stav o onom Bravu?
Snaga mi je jedan od glavnih nedostataka Punta. Tražim auto kojim ću moći relativno lako da prestižem i koji može da drži 140 na AP i da bude dovoljno elastičan da tu brzinu postiže relativno lako i da je održava bez većih napora.
Sivic sport je 18.000€ i trenutno mi je preskup, a ispod te opreme ne bih išao. Ako se pojavi neki test primerak vredelo bi ga pogledati.
Mladi polovni me zanimaju, ali konkretni primerci. Postavite link pa da diskutujemo. Post tipa "a golf 6 star 3 godine" mi ništa ne znači. Druga stvar je što je mnogo jednostavnije završiti kredit kad je prodavac diler, a ne fizičko lice, a i kreditni uslovi su često drugačiji.
Ima li neko stav o onom Bravu?
bazicni benzinci mnogih modela u toj klasi su i dalje ispod 100ks...a svaki sa 110-120 ks ce ti na autoputu ici koliko god ti treba. pricamo o autu koji ide 10-11s 0-100, sto je opet mnogo brze od puntovih 15, i ima max brzinu vecu za 30-40kmh...
meni se bravo nesto ne svidja, nesto mu unutra fali ( tj falilo je kad sam sedeo u jednom pre 2-3 godine, ne znam koja oprema i ostale detalje )...motor je odlican izbor za to sto ti treba... na toj kilometrazi mora da buse zaista ko nov...
meni se bravo nesto ne svidja, nesto mu unutra fali ( tj falilo je kad sam sedeo u jednom pre 2-3 godine, ne znam koja oprema i ostale detalje )...motor je odlican izbor za to sto ti treba... na toj kilometrazi mora da buse zaista ko nov...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Bravo bi ti bio odličan izbor, ali mi je ono malo mnogo para za onu verziju. Čim bi ga uzeo izgubio bi dosta na vrednosti.
Budžet ti je solidan i možeš da kupiš lep auto za te pare. Ne bih odbacivao proverene polovnjake s preporukom, to može biti bingo.
Budžet ti je solidan i možeš da kupiš lep auto za te pare. Ne bih odbacivao proverene polovnjake s preporukom, to može biti bingo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Za 16k ima Astru 1.4 turbo 140ks u Enjoy opremi
EDIT: Pajo ti kao pravno lice imas popust kod Opela?
Inace, ja bih dobro razmislio o novoj Kia Ceed, jer auto izgleda odlicno, a i za 15k mozes dobro opremljen da uzmes
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... i_dynamic/

EDIT: Pajo ti kao pravno lice imas popust kod Opela?
Inace, ja bih dobro razmislio o novoj Kia Ceed, jer auto izgleda odlicno, a i za 15k mozes dobro opremljen da uzmes
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... i_dynamic/
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
za te pare g7. test,bazni je odlicno opremljen,86 ks jako lepo ide imal trosi,ma pisao sam vec a pri tome na 140 je na 3000 ob...vec se mogu noci test vozila sa tom cenom.U Nisu ima fenomenalni Leon,tdi u style paketu i ima sve,sa nekom smesnom km,vozio ga vl salona za oko 13000 eur mozda nesto preko,auto nema ni godinu.Pajo javi se da zvrsimo nesto,znam ih sve u Nisu i mozemo da napravimo dobru kombinaciju za tebe

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Leon je dobra opcija. Ne mogu da vidim kakve su cene novih, ali mislim da bi mogao da se uklopis.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Treba to provozati i isprobati...ovaj prethodni je žuljao dupe koliko je bio tvrd.
Bazicni benzinci kod Alfe, nisu isto sto i bazicni kod VW-a i njegovih derivatapaja napisao:Izbegao bih bazične benzice. Ima sada jedan takav i svestan sam svih mana tih motora. To važi i za Megana i za Floydovu Alfu.

Taj 1.4 od 105ks je turbo motor koji do 100 stize za nesto malo preko 10s...slazem se da bi bila bolja opcija onaj od 120ks ali takav ima samo jedan na oglasima i presao je nesto vise.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ta_14_tbi/
Taj benzinac u Alfi ide bolje nego taj dizel u Bravi a mnogo bolje nego 1.2TSI 86ks.
Ok je i Civic ako ti se svidja ali samo ovaj od 140ks...
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... c_comfort/
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Znaš i sam da bi ga dobio po povoljnim uslovima. O lepoti ne treba raspravljati, ali vozio si Punto tolike godine pa ti ništa nije falilo.paja napisao:Ma ružan je taj Note, a mortala bi da ide ipak tekna oprema jer mi Note bez ESP-a ne uliva poverenje, a to je debelo preskupo za taj auto. Njegov jedini kvalitet je bezkamatni kredit, mogućnost ubijanja cene i pouzdan servis (bar za mene).

Posetite www.garaza.rs !
Al zato za pare kolko košta bazična alfa uzmeš 1.4 tsi od 140 ks sa mnogo boljom opremom. Možda su zato i prodali 20 automobila za pola godine.Floyd napisao: Bazicni benzinci kod Alfe, nisu isto sto i bazicni kod VW-a i njegovih derivata