Grupno zatamnjivanje stakala
Re: Grupno zatamnjivanje stakala
ovo sam za global citao po starnim forumima, da ima ipak primetne razlike u kvalitetu folija, kod raznih njihovih serija. a llumar jeste bolji, ali kazu da nije toliko bolji od ove najbolje globalove serije.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Za jedno vece u gradu se popije 50€ dok si rekao keks, tako da mi nije jasna usteda od par desetina evra na necemu sto treba godinama da bude na autu... Jbg, just my 2 cents... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kako ko, kako ko. Odu pare na mnoge manje bitne stvari, slazem se. Ali treba i ustedeti gde se moze, ako ta usteda nece znacajno uticati na pruzenu uslugu ili kvalitet robe.
WS & TT2
WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Одг: Grupno zatamnjivanje stakala
Ja baš i ne važim za nekoga ko štedi novac, ali za pišljive folije koje se lepe na stakla i ovo mi je mnogo što sam dao.
Tapatalk
Tapatalk
Veruj mi da nadjem od dobavljaca foliju, kupio bih i sam bi je postavio. Doduse uzeo bih to malo vise nego sto mi treba i malo provezbao. Ima masa uputstava na internetu kako se postavljaju folije, sta je sve prvo potrebno uraditi pre i posle, i sta od alata i hemikalija. Nije to nikakava nauka, ali je jedini problem sto niko nece da ti proda folije na tako malu kolicinu.
http://www.youtube.com/watch?v=P2-b763DTpY
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Eee kad bi znao koliko je to zapravo zajeban posao dok ne odradis par desetina automobila, ne bi razmisljao o tome da ih sam lepis
Inace od pribora ti treba sapunica, cista voda, skalper i nesto zgodno za isterivanje vode i vazduha ispod folije

Inace od pribora ti treba sapunica, cista voda, skalper i nesto zgodno za isterivanje vode i vazduha ispod folije
Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
A ja sam gledao uživo kako ih postavljaju - i ne bih onoliko drndao i gulio sve i da meni neko plati onoliko koliko sam za folije dao...sebekkg napisao:Veruj mi da nadjem od dobavljaca foliju, kupio bih i sam bi je postavio. Doduse uzeo bih to malo vise nego sto mi treba i malo provezbao. Ima masa uputstava na internetu kako se postavljaju folije, sta je sve prvo potrebno uraditi pre i posle, i sta od alata i hemikalija. Nije to nikakava nauka, ali je jedini problem sto niko nece da ti proda folije na tako malu kolicinu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- HellBoy
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
- Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS
sebekkg napisao:Veruj mi da nadjem od dobavljaca foliju, kupio bih i sam bi je postavio. Doduse uzeo bih to malo vise nego sto mi treba i malo provezbao. Ima masa uputstava na internetu kako se postavljaju folije, sta je sve prvo potrebno uraditi pre i posle, i sta od alata i hemikalija. Nije to nikakava nauka, ali je jedini problem sto niko nece da ti proda folije na tako malu kolicinu.

Mogu ti poslati komad folije, uopšte nije probem, samo ćeš morati da platiš dostavu, pa vidi dali umeš...
http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja sam rešio da pokušam pa kako bude
Samo sad nemam vremena za to, a i ipak ću da sačekam da mi prođe registracija i tehnički sad u julu

Samo sad nemam vremena za to, a i ipak ću da sačekam da mi prođe registracija i tehnički sad u julu
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Taj lik stvarno do jaja radi, eno moje folije i dalje kao da su juce postavljene. A nije skup.Aleksandar194 napisao:Taj je.Ogi napisao:Bobe, je li Jovan onaj lik sto smo kod njega radili Aleksandar, ti i ja ?
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Setih se da pitam druga u vezi ove teme... LM, Civic sedan, 8g, kod Jovana u Batajnici, sve osim šoferke sa 60% folijom je platio 80e, nije dobio nikakav popust. Folije su rađene pre par meseci, pa je moguće da je poskupelo od tada...trojanac napisao:Ja sam lepo napisao, ko hoce da radi u varijanti preko kluba, neka se javi meni.
Licno sam dogovarao sa Jovanom i rekao je da ce dati popust od 10% za 3 auta, a ako bude vise moze i veci popust. Sve zavisi od broja i od toga koji su automobili u pitanju.
Nixa, napisao sam okvirne cene, prave cene moze samo on da odredi, jer nemaju sva kola stakla iste velicine. Drugo, nisi siguran, ali napisao si da je 80€ i da tu nema popusta. Ajde prvo proveri koliko je drugar platio i da nije mozda i on ostvario popust na neki nacin, pa onda napisi tacno sta i kako.
Ja sam se angazovao oko cele price sa namerom da pomognem, jer ja ne zatamnjujem auto i nemam nista od ovoga. Ako neko ima bolju kombinaciju i moze da nadje isti ili bolji kvalitet za manje novca, samo izvolite.
WS & TT2
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
A možda ima veze i sa tim da je radio pre par meseci, kada je folije malo ko i postavljao
U svakom slučaju, ova priča o cenama počinje da biva malo dosadna...

There are 10 kinds of people in the world:
- Polke
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:09
- Garaža: Accord CL7 & Focus C519
Da se i ja upisem, u petak sam kod Jovana stavio folije, 40%-60%. Mislim da je sasvim odgovarajuce. Kad operem auto videcu da stavim i neku fotku. Zadovoljan sam izgledom i postavljanjem, vrlo pedantno. Cena je 80 evra sa Garaza popustom