Grupno zatamnjivanje stakala

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Grupno zatamnjivanje stakala

Post od sebekkg »

ovo sam za global citao po starnim forumima, da ima ipak primetne razlike u kvalitetu folija, kod raznih njihovih serija. a llumar jeste bolji, ali kazu da nije toliko bolji od ove najbolje globalove serije.
Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Za jedno vece u gradu se popije 50€ dok si rekao keks, tako da mi nije jasna usteda od par desetina evra na necemu sto treba godinama da bude na autu... Jbg, just my 2 cents... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Kako ko, kako ko. Odu pare na mnoge manje bitne stvari, slazem se. Ali treba i ustedeti gde se moze, ako ta usteda nece znacajno uticati na pruzenu uslugu ili kvalitet robe.

WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja u gradu popijem 2 caca-cole, znaci 300 rsd :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Re: Одг: Grupno zatamnjivanje stakala

Post od Sh@rance »

Ja baš i ne važim za nekoga ko štedi novac, ali za pišljive folije koje se lepe na stakla i ovo mi je mnogo što sam dao.

Tapatalk
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Veruj mi da nadjem od dobavljaca foliju, kupio bih i sam bi je postavio. Doduse uzeo bih to malo vise nego sto mi treba i malo provezbao. Ima masa uputstava na internetu kako se postavljaju folije, sta je sve prvo potrebno uraditi pre i posle, i sta od alata i hemikalija. Nije to nikakava nauka, ali je jedini problem sto niko nece da ti proda folije na tako malu kolicinu.

http://www.youtube.com/watch?v=P2-b763DTpY
Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Eee kad bi znao koliko je to zapravo zajeban posao dok ne odradis par desetina automobila, ne bi razmisljao o tome da ih sam lepis :kezo:
Inace od pribora ti treba sapunica, cista voda, skalper i nesto zgodno za isterivanje vode i vazduha ispod folije
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

sebekkg napisao:Veruj mi da nadjem od dobavljaca foliju, kupio bih i sam bi je postavio. Doduse uzeo bih to malo vise nego sto mi treba i malo provezbao. Ima masa uputstava na internetu kako se postavljaju folije, sta je sve prvo potrebno uraditi pre i posle, i sta od alata i hemikalija. Nije to nikakava nauka, ali je jedini problem sto niko nece da ti proda folije na tako malu kolicinu.

http://www.youtube.com/watch?v=P2-b763DTpY
A ja sam gledao uživo kako ih postavljaju - i ne bih onoliko drndao i gulio sve i da meni neko plati onoliko koliko sam za folije dao...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Ja bih. Bas iz razloga da sam nesto uradim i "ulepsam" auto.
Slika
Korisnikov avatar
HellBoy
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS

Post od HellBoy »

sebekkg napisao:Veruj mi da nadjem od dobavljaca foliju, kupio bih i sam bi je postavio. Doduse uzeo bih to malo vise nego sto mi treba i malo provezbao. Ima masa uputstava na internetu kako se postavljaju folije, sta je sve prvo potrebno uraditi pre i posle, i sta od alata i hemikalija. Nije to nikakava nauka, ali je jedini problem sto niko nece da ti proda folije na tako malu kolicinu.
:ccc:

Mogu ti poslati komad folije, uopšte nije probem, samo ćeš morati da platiš dostavu, pa vidi dali umeš...
http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ja sam rešio da pokušam pa kako bude :D
Samo sad nemam vremena za to, a i ipak ću da sačekam da mi prođe registracija i tehnički sad u julu
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Aleksandar194 napisao:
Ogi napisao:Bobe, je li Jovan onaj lik sto smo kod njega radili Aleksandar, ti i ja ?
Taj je.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Taj lik stvarno do jaja radi, eno moje folije i dalje kao da su juce postavljene. A nije skup.
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

trojanac napisao:Ja sam lepo napisao, ko hoce da radi u varijanti preko kluba, neka se javi meni.
Licno sam dogovarao sa Jovanom i rekao je da ce dati popust od 10% za 3 auta, a ako bude vise moze i veci popust. Sve zavisi od broja i od toga koji su automobili u pitanju.
Nixa, napisao sam okvirne cene, prave cene moze samo on da odredi, jer nemaju sva kola stakla iste velicine. Drugo, nisi siguran, ali napisao si da je 80€ i da tu nema popusta. Ajde prvo proveri koliko je drugar platio i da nije mozda i on ostvario popust na neki nacin, pa onda napisi tacno sta i kako.
Ja sam se angazovao oko cele price sa namerom da pomognem, jer ja ne zatamnjujem auto i nemam nista od ovoga. Ako neko ima bolju kombinaciju i moze da nadje isti ili bolji kvalitet za manje novca, samo izvolite.

WS & TT2
Setih se da pitam druga u vezi ove teme... LM, Civic sedan, 8g, kod Jovana u Batajnici, sve osim šoferke sa 60% folijom je platio 80e, nije dobio nikakav popust. Folije su rađene pre par meseci, pa je moguće da je poskupelo od tada...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

A možda ima veze i sa tim da je radio pre par meseci, kada je folije malo ko i postavljao ;) U svakom slučaju, ova priča o cenama počinje da biva malo dosadna...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Polke
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:09
Garaža: Accord CL7 & Focus C519

Post od Polke »

Da se i ja upisem, u petak sam kod Jovana stavio folije, 40%-60%. Mislim da je sasvim odgovarajuce. Kad operem auto videcu da stavim i neku fotku. Zadovoljan sam izgledom i postavljanjem, vrlo pedantno. Cena je 80 evra sa Garaza popustom :thumbup:
Odgovori