Vredi li kupiti M5, 911, GT-R i slično?
Re: Vredi li kupiti M5, 911, GT-R i slično?
Bolje je za svaki dan uzeti S 991. Mnoogo bolje.
Porsche nije los ( cuj los , odlican
) , ali ne bi otpisao i 1m f20 kada se pojavi . Sad ima 1m ali to je generacija na zalasku
http://youtu.be/RlhhN4EHxE0

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Miloše, ne diraj čoveka,ako je rešio 997 , onda je 997 
PS: wolfy, možeš da me provozaš krug kad ga kupiš?

PS: wolfy, možeš da me provozaš krug kad ga kupiš?

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ta generacija 1M "na zalasku" je već sada kolekcionarski primerak i siguran klasik kome će cena malo padati još neku godinu, a onda će biti lepa investicija za svoje vlasnike.Milos napisao:Porsche nije los ( cuj los , odlican) , ali ne bi otpisao i 1m f20 kada se pojavi . Sad ima 1m ali to je generacija na zalasku

Jasno je to meni,ali ce i kostati za 2 godine vise nego 1m f20 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Mislio sam na to da ces se kroz te dve godine predomisljati vise puta. Na primer videces na ulici Astona i recices to je to, onda ce te tako drzati par nedelja pa ce ti postati zanimljiv SL 65 AMG i tako dalje.Wolfy napisao:Za 2 godine najkasnije... Mozda I ranije uleti... Ima dosta faktora...
Tesko,jer to je u sustini auto koji moze da se koristi svakodnevno,a opet ima to nesto,sto ga cini posebnim... A,za tu cenu ne znam ni jedan drugi auto tog ranga(GT-R ne dolazi u obzir)... Ako znas nesto predlozi... Doduse,jako mi je interesantan I Gallardo,a I ta cinjenica da nema ni jedan na nasim tablama
Kao sto sam rekao, ne mozes tu puno da pogresis u izboru. Neces ti nikada izvlaciti 100% iz njega, pa da gledas koji brze dolazi do 100 ili 200 i slicno.
Kada bih gledao da kupim superautomobil, prvi na listi bi mi bio Aston Martin, ali bi razmatrao i GTR, Porsche, Ferrari i Lambo.
al kako napisa ja pomislih - gotovo je, eto nam porse na forumu od sledece nedelje
inace se potpuno slazem sa izborom, ali i sa kuzmanovicem po pitanju promene istog...

inace se potpuno slazem sa izborom, ali i sa kuzmanovicem po pitanju promene istog...
- starac vujadin
Kao što je već sada dobar 993 na nivou cene sa 997Milos napisao:Jasno je to meni,ali ce i kostati za 2 godine vise nego 1m f20

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovaj 1M bi kupio na keca.
Što svojevremeno reče neko od ovih internet testera, umesto M5 više se isplati kupiti njega i 520d i još ostane para.

Što svojevremeno reče neko od ovih internet testera, umesto M5 više se isplati kupiti njega i 520d i još ostane para.

Širim haos!
Moja definitivno najveca zelja je Aston DBS,ali on tesko da ce biti ispod 100K u narednih 5 godina,a toliko lud bas I nisam
Ferarri I Lambo su super,ali ne za 1. I jedini auto(u sta sam se licno uverio,jer par prijatelja od mojih poseduju doticne,i to su bukvalno kola koja prelaze do 4K km godisnje)
Bentleya , ne bih jos,on mi je super za ljude od 30+ ali pre toga ne
AMG-ove I M-ove ne bih sad nikako uzimao,to isto kasnije
Camaro I ostali Ameri ne hvala
GT-R ne,nikako
Granturismo interesantan,ali opet je to nekako vise rang sa Continentalom GT neko ovima drugima
Znaci ostaje jedino Porsche.
E,sad 991 S bi mi bio 1. izbor,ali problem je cena,jer tesko da ce on sledeceg leta ili najkasnije zime,kostati ispod 60K.Panamera Turbo,jeste svakako opcija koja jos uvek veoma ozbiljno figurira,bas kao I 997 Turbo.
@Dragan A,sta mislis kako je meni tek... Taj period mi izgleda vekovima udaljen...

Ferarri I Lambo su super,ali ne za 1. I jedini auto(u sta sam se licno uverio,jer par prijatelja od mojih poseduju doticne,i to su bukvalno kola koja prelaze do 4K km godisnje)
Bentleya , ne bih jos,on mi je super za ljude od 30+ ali pre toga ne
AMG-ove I M-ove ne bih sad nikako uzimao,to isto kasnije
Camaro I ostali Ameri ne hvala
GT-R ne,nikako
Granturismo interesantan,ali opet je to nekako vise rang sa Continentalom GT neko ovima drugima
Znaci ostaje jedino Porsche.
E,sad 991 S bi mi bio 1. izbor,ali problem je cena,jer tesko da ce on sledeceg leta ili najkasnije zime,kostati ispod 60K.Panamera Turbo,jeste svakako opcija koja jos uvek veoma ozbiljno figurira,bas kao I 997 Turbo.
@Dragan A,sta mislis kako je meni tek... Taj period mi izgleda vekovima udaljen...
Jel vidis Methane ne prelazimo mi malo godisnje,nego vozimo kola kao Ferrari i Lambo iz Wolfijevog posta 

- starac vujadin
A Jaguar XF (ima i jak dizel) ili XK, XKR?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
AristokraCki brate, aristoktaCki.Milos napisao:Jel vidis Methane ne prelazimo mi malo godisnje,nego vozimo kola kao Ferrari i Lambo iz Wolfijevog posta

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Po meni, ni Panameru ne bi trebao da razmatras zbog istog razloga kao i za Bentley. Nama, mladjima, bi vise lezao Cayman nego Panamera. Ali kazem, to je moje misljenje.
Nego, mogao bi da osvezis temu o BMW-u sa novijim slikama.
Nego, mogao bi da osvezis temu o BMW-u sa novijim slikama.

Hocu,bas sam planirao da ga odvezem na Kosutnjak na neki Fotoshooting
Samo da bude lepse vreme,da ne budu stalno slike po nekoj kise,tmurnom vremenu I sl. Inace konacno sam I poceo da ga vozim,tako da mesecno prevaljujem 1,500-2,500 km sto je fino za moje standard 
E,sad sto se tih kola tice,moji su alergicni na voznju,i u porodici svi sem mene mrze kola I voznju (dovoljan podatak je da voze Corolu stariju od mene
) I jedva sam ih ubedio da kupimo neka dobra kola( A6,a posle se I njima osladilo da imamo dobra kola
) Pa,je zbog toga Panamera jedan od izbora.Ali,svakako da ce odluka biti samo moja,jer jelte zna se ko vozi,a ko kapiju otvara
Doduse,ne pamtim kada smo se vozili nas(porodic) 4 u isto vreme,uglavnom samo ja,u onda u ulozi taksiste jednog clana I par puta godisnje ide negde nas troje...

E,sad sto se tih kola tice,moji su alergicni na voznju,i u porodici svi sem mene mrze kola I voznju (dovoljan podatak je da voze Corolu stariju od mene