Pajina obnova voznog parka
Re: Pajina obnova voznog parka
Pa naravno. Još im objasnim da sam im neophodan za dalje uspešno poslovanje i eto za dž. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pajo otkupi od Crnog njegov SX4 i usrecices i sebe i njega. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Da mi je SX4 ozbiljna opcija bih vrlo rado.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
paja napisao: SX4 jeste u opciji, mada kao neka rezervna varijanta. Ne mislim ništa loše o njemu, na prati, ali mi je malo izanđao model.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jesam sinoć, ali sam dans malo dublje ušao u cene ostalih i rate kredita i shvatio da mi je realni limit oko 15.000€ i da za te pare mogu da biram za moj ukus bolja kola.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Hoću naravno. Nije problem u SX4 nego u mojoj kondiciji.
Da mi je budžet 10-12.000€ SX4 bi bio jako ozbiljan kandidat, al malo više para ga praktično izbacuje iz konkurencije.
Chevrolet Cruze, Ford Focus, Kia Ceed, Peugeot 301, Ford B-MAX, Hyundai i30, Hyundai ix20 ?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
301 nikako.
Za i30 mislim da je baš Paja kačio test gde su ga dobrano iskritikovali.
Ceed može da prođe.
Ford B-Max izgleda dobro, ali sve što ima veze sa Grand Motorsom ja bi zaobišao u širokom luku. Isto važi i za Focus.
Chevrolet ne bi uzeo u obzir sva da mi ga daju upola cene.
Za i30 mislim da je baš Paja kačio test gde su ga dobrano iskritikovali.
Ceed može da prođe.
Ford B-Max izgleda dobro, ali sve što ima veze sa Grand Motorsom ja bi zaobišao u širokom luku. Isto važi i za Focus.
Chevrolet ne bi uzeo u obzir sva da mi ga daju upola cene.
Posetite www.garaza.rs !
Re: AW: Pajina obnova voznog parka
Znaci Civic 140ks ako naleti na nekoj akciji kao sto je sad onaj jedan ili Giulietta 1.4t 120ks 
Gesendet von meinem GT-I9505

Gesendet von meinem GT-I9505
U Fordu imam druga tako da me to ne plaši nego mi se novi Focus ne sviđa. I 30 ima odvratnu centralnu konzolu, Chevrolet sigurno preskačem.
U obzir dolazi Civic na popustu i Seed. Seed baš zagledam sa svih strana i ne mogu da mu nađem manu, bar na papiru, a i sećam se da su svi na sajmu bili oduševljeni baš njim. Uključujući Kretenčeta. Zato sam i zapamtio.
Alfa mi nije padala na pamet, al ću je uzeti u obzir. Za nju je pitanje da li će se ženi dopasti jer je Mito-a ispljuvala najstrašnije.
U obzir dolazi Civic na popustu i Seed. Seed baš zagledam sa svih strana i ne mogu da mu nađem manu, bar na papiru, a i sećam se da su svi na sajmu bili oduševljeni baš njim. Uključujući Kretenčeta. Zato sam i zapamtio.

Alfa mi nije padala na pamet, al ću je uzeti u obzir. Za nju je pitanje da li će se ženi dopasti jer je Mito-a ispljuvala najstrašnije.
Mito je i meni zgadija od prvog dana, ali Giulietta...
Mada mi se javlja, kupices Civica.
Najveci gepek u klasi, Honda (motor-menjac-vozac), lepa, ne krade se, lako se proda, nije prevelika, svidja ti se.

Mada mi se javlja, kupices Civica.

Najveci gepek u klasi, Honda (motor-menjac-vozac), lepa, ne krade se, lako se proda, nije prevelika, svidja ti se.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
I meni.
Za Hondu sam kratak 3.000€ tako da samo ako bude neka akcija ili test vozilo.

Za Hondu sam kratak 3.000€ tako da samo ako bude neka akcija ili test vozilo.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Meni je kod Civic-a najveći problem spojler koji stalno gledaš u retrovizoru i koji zaklanja skoro sve. Mislim da bi se na to baš teško navikao.