Dobro veče
Re: Dobro veče
Ovakav fudbal a ti gledas temu o kolima , posle cemo da ga ubedimo da kupi 500L 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Sta da gledam, kad Italija uvek dobije penale 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Lako je njima kad igra Pirlo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pomalo sam navijao za Italiju. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk

Ja sam 100% navijao za Italiju.
Na prvom mestu Srbija (nekada Jugoslavija), na drugom Italija, oduvek, prakticno od predskolskog uzrasta.
Na prvom mestu Srbija (nekada Jugoslavija), na drugom Italija, oduvek, prakticno od predskolskog uzrasta.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Svaka cast za to. 

Kako je lep ovaj auto.
ma gde lep, sta pricas...
Ali samo u Liquid Yellow i sa Recaro.Jos da su u AK Kompresoru 2012 bolje cenili moju 147,isti ovakav bi sad vozio 

u toj boji je odlican, mada ima jos lepih boja za njega, a za recaro ne znam sta bih rekao, i danas sam se vozio u meganu rs250 sa recaro sedistima, bre ne mozes izaci iz njega. u kliju se malo drugacije sedi, i verujem da je malo lakse, ali u principu su bas za hard core pristalice... i ne greju guzu kad dodje zima 

Ma to neuki Francuzi ne umeju da naprave,kod Svaba Recaro greje 

ako prodas bubreg za sedista, greje sigurno 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Daj link, sad je Kim postala MILF, ima da bude jos popularnijaTexonja napisao:Tema "Pajina obnova voznog parka" je toliko HOT da je verujem posecenija od teme "Kim Kardashian new sex video" na forumu ljubitelja guzatih zena.

sent from Kenda digitron using Tapatalk 2