Registracione nalepnice - kako i gde ih postaviti?
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Registracione nalepnice - kako i gde ih postaviti?
Ljudi ja sam na Nisovoj pumpi kupio tu spravicu za skidanje vinjeti i nalepnica,50-ak dinara,iz jednog poteza se skida nalepnica i veoma je lako za upotrebu
Ne ostavlja nikakve ogrebotine i tragove.. Ne treba se cimati sa benzinima,fenovima i ostalim cudima. ..

Radi poso savrseno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Ja sam tu stvarcicu dobio na nekoj promociji revije SAT i radi posao.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
ma brusilicom najbolje
ajooooooj!

ajooooooj!
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Najbolje je otici u glass servis i zameniti soferku 

Najbolje je kupiti drugi auto i onda zalepiti. Ali onda moraš menjati saobraćajnu i nalepnicu, pa onda opet drugi auto, pa tako u krug beskonačno. 

Čitao sam negde da je Stiv Jobs radio nešto slično.
Navodno je kupovao svakih 6 meseci nov auto (potpuno isti sl65 amg) da bi ga vozio bez tablica jer je zakon davao rok od 6 meseci da se na nov auto montiraju tablice.
TT
Navodno je kupovao svakih 6 meseci nov auto (potpuno isti sl65 amg) da bi ga vozio bez tablica jer je zakon davao rok od 6 meseci da se na nov auto montiraju tablice.
TT
Pa to mu je stalno isticalo, jer je rok isporuke tog auta 7 meseci 

- codemaker
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Re: Saobraćajne dozvole
Da li je tačno da ne smeju da budu dve registracione nalepnice na šoferki?
Svuda u svetu sam video naređane po godinama, kao cirkus, a izgleda da kod nas mora jedna po jedna. A niko da mi objasni kako da skinem jebenu nalepnicu koja je bukvalno zašvajsovana?
Svuda u svetu sam video naređane po godinama, kao cirkus, a izgleda da kod nas mora jedna po jedna. A niko da mi objasni kako da skinem jebenu nalepnicu koja je bukvalno zašvajsovana?
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Code, bilo je puno priče o tome ovih dana i počeli su da cimaju i za to, tako da skini... Ako ne možeš sam idi kod nekog da to uradi
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Joj Code, pisali smo već. Može alkohol, mogu one vlažne maramice, može i teška artiljerija tipa apotekarski benzin, al onda pazi ...
Širim haos!
- codemaker
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Šta je problem sa apotekarskim benzinom? Istopiće mi šoferku? Eksplodiraće mi u lice dok zdušno trljam đubre od nalepnice?
Ma napraviću koktel od acetona, sirćeta, bibera i urina mačke u teranju.. U to ću umesiti parčiće vlažnih i malo toalet papira. Razmišljao sam da uzmem i malo one kreme za zatezanje bora ali se bojim da bi jedini efekat bio da mi đubre od nalepnice ostane na šoferki, samo smanjeno!&$%#/")
Smešu ću naneti špaklom, upaliti šibicu - pa šta bude, možda ću i kupovati novu šoferku ali jebena nalepnica mi više neće biti vidljiva i nervirati me. Ima to i dobar dodatni efekat - istovremeno ću ukloniti nalepnice vinjete iz Slovenije, Italije, Švajcarske i nekog sranja koje mi je komšija (znam mu ime i prezime i ženu prema obliku dupeta) šljapnuo i zalepio a sadržaj je nešto u vezi kupovine kondoma na veliko...
Nego, nameravam da nabavim samolepljivu prozirnu foliju, nju zalepim na šoferku a na tu foliju kao drugi sloj - registracionu nalepnicu. Tako neću morati sledeći puta da razbijam šoferku kad budem stavljao novu nalepnicu. Samo još da nađem providnu samolepljivu foliju. Ima li toga u Merkatoru? Dotle mi ne bi bolo mrsko da pešačim...
Ma napraviću koktel od acetona, sirćeta, bibera i urina mačke u teranju.. U to ću umesiti parčiće vlažnih i malo toalet papira. Razmišljao sam da uzmem i malo one kreme za zatezanje bora ali se bojim da bi jedini efekat bio da mi đubre od nalepnice ostane na šoferki, samo smanjeno!&$%#/")
Smešu ću naneti špaklom, upaliti šibicu - pa šta bude, možda ću i kupovati novu šoferku ali jebena nalepnica mi više neće biti vidljiva i nervirati me. Ima to i dobar dodatni efekat - istovremeno ću ukloniti nalepnice vinjete iz Slovenije, Italije, Švajcarske i nekog sranja koje mi je komšija (znam mu ime i prezime i ženu prema obliku dupeta) šljapnuo i zalepio a sadržaj je nešto u vezi kupovine kondoma na veliko...
Nego, nameravam da nabavim samolepljivu prozirnu foliju, nju zalepim na šoferku a na tu foliju kao drugi sloj - registracionu nalepnicu. Tako neću morati sledeći puta da razbijam šoferku kad budem stavljao novu nalepnicu. Samo još da nađem providnu samolepljivu foliju. Ima li toga u Merkatoru? Dotle mi ne bi bolo mrsko da pešačim...
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pazi da ne kapne na tablu, može da ostavi trag na plastici.
Ili odvezi jednom na pranje parom pa zamoli Džonija da ti skine sve nalepnice.
Ili odvezi jednom na pranje parom pa zamoli Džonija da ti skine sve nalepnice.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da ne kane na prednju konzolu koja je kod autija pretpostavljam od one mekane plastike, oštetiće nju.codemaker napisao:Šta je problem sa apotekarskim benzinom? Istopiće mi šoferku? Eksplodiraće mi u lice dok zdušno trljam đubre od nalepnice?

Može i tako, mada nema potrebe, skida se vrlo lako. Reče neko može i vlažnim maramicama. Ja sam sve do sada skidao alkoholom i vatom za max. 5 minuta.codemaker napisao:Nego, nameravam da nabavim samolepljivu prozirnu foliju, nju zalepim na šoferku a na tu foliju kao drugi sloj - registracionu nalepnicu. Tako neću morati sledeći puta da razbijam šoferku kad budem stavljao novu nalepnicu. Samo još da nađem providnu samolepljivu foliju. Ima li toga u Merkatoru? Dotle mi ne bi bolo mrsko da pešačim...
Širim haos!