Pajina obnova voznog parka
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Pajina obnova voznog parka
Pajo, razumem te, no slobodno možeš malo da se opustiš. 159 je baš kvalitetan auto i teško je naći kršinu. Ima dobrih primeraka, a uvek mogu da ti izlicitiraju primerak od preko kakav hoćeš ako nemaš poverenja u ovdašnje primerke. Ako te 159 interesuje daću ti više informacija.
159 je vrhunski auto, nisam znao da je i on u igri.
Ja sa 15k eura ne bih puno razmisljao...
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 59_18_tbi/
...ponudio bi im 14 i :drive:
- starac vujadin
Taj konkretni primerak ne valja. No, nije problem naći dobru 159, to je avion od auta u odnosu na ove što se spominju. Na Pajinom mestu išao bih na 1.9 ili 2.0 jtdm.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Počeli su sa 20Floyd napisao:159 je vrhunski auto, nisam znao da je i on u igri.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Lupan?starac vujadin napisao:Taj konkretni primerak ne valja. No, nije problem naći dobru 159
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- starac vujadin
Ne, nego je TBi motor "suviše napredan" za benzin koji se do skora prodavao kod nas, a ovaj auto je od prvog dana vožen na loš benzin i gori mu check engine. Pored toga bio je službeni auto.
159-ka nije realna opcija, bar za sad, više je bila odraz zeninih želja.
Realno je prevelik auto za naše potrebe, morala bi da bude par godina starija od onog što želim...
Ipak bih se za sada zadržao na vozilima do dve godine starosti.
Niko se ne izjašnjava koja bi bila realna cena onog Brava i ima li neko da izjavi nešto protiv njega.
EDIT
Floyd mogao bih da spustim tog Fokusa nešto, al mi ne igra jer za polovno ne dam više od 12000€
Realno je prevelik auto za naše potrebe, morala bi da bude par godina starija od onog što želim...
Ipak bih se za sada zadržao na vozilima do dve godine starosti.
Niko se ne izjašnjava koja bi bila realna cena onog Brava i ima li neko da izjavi nešto protiv njega.
EDIT
Floyd mogao bih da spustim tog Fokusa nešto, al mi ne igra jer za polovno ne dam više od 12000€
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Pajo, šta bi ti najviše želeo i za koliko para? Šta ti najviše odgovara?
Pročitah na brzinu šta je napisano poslednjih dana i koliko primetih za svaki predlog si nasao zašto ne.
Da ne bude zabune, razumem te, nije lako naći dobar auto (čak i nov), ozbiljna je cifra u pitanju, ali opet ... šta bi ti hteo i da li je to realno ili ne u ovom trenutku?
Sent from my Sirona C1 treatment center
Pročitah na brzinu šta je napisano poslednjih dana i koliko primetih za svaki predlog si nasao zašto ne.
Da ne bude zabune, razumem te, nije lako naći dobar auto (čak i nov), ozbiljna je cifra u pitanju, ali opet ... šta bi ti hteo i da li je to realno ili ne u ovom trenutku?
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- starac vujadin
Bilo bi dobro da provozaš Bravo. To je lep i kvalitetan auto, ali ima ljudi kojima se ne dopada kako se vozi, pa bi morao sam da se uveriš da li ti leži. Meni se sviđa i ok je auto. Jedino što niej za neku sportsku vožnju, ali ogromna većina lasnika ga tako ni ne vozi.
Bravo koji je kupljen kod nas je uvek skup jer mu je takva bila cena i postoji rupa u ceni između uveženih primeraka i malobrojnih koji su kupljeni ovde i ta razlika uglavnom nije opravdana, iako sa stanivišta dilera na ima svoju logiku, ali nema sa stanivišta kupca. Pokušaj da se cenkaš do besvesti, neće se otimati o njega.
Pre neki mesec se prodavao Bravo 1.9 sport od 150ks bordo metalik, kao nov za 8000, bio je prešao oko 70000km, moj drugar zakasnio za neki sat da ga kupi na placu. Auto je bio savršen, retko se nađe takav ovde.
Takođe, za taj novac možeš slobodno da gledaš i Lancia Deltu...nju nismo spominjali.
Bravo koji je kupljen kod nas je uvek skup jer mu je takva bila cena i postoji rupa u ceni između uveženih primeraka i malobrojnih koji su kupljeni ovde i ta razlika uglavnom nije opravdana, iako sa stanivišta dilera na ima svoju logiku, ali nema sa stanivišta kupca. Pokušaj da se cenkaš do besvesti, neće se otimati o njega.
Pre neki mesec se prodavao Bravo 1.9 sport od 150ks bordo metalik, kao nov za 8000, bio je prešao oko 70000km, moj drugar zakasnio za neki sat da ga kupi na placu. Auto je bio savršen, retko se nađe takav ovde.
Takođe, za taj novac možeš slobodno da gledaš i Lancia Deltu...nju nismo spominjali.
Stevo, realno je da mogu da dam najviše 15-ak hiljada za nov auto ili nešto manje za polovan do recimo dve godine starosti.
Neodlučan jesam jer me ništa od onoga što mogu da kupim ne fascinira i zato pokušavam da budem razuman.
Polovno bih kupio ili po preporuci ili tamo gde nekog znam, kao što je slučaj sa Kompresorom.
Lakše mi je da kupim i polovnjaka od auto kuće zbog jednostavnijeg i jeftinijeg kredita.
Uglavnom sam se zato i zalepio za Brava na kog se sve vreme vraćam. Ne sečem vene na njega, al moslim da je sasvim solidan auto sa dobrim motorom koji zadovoljava moje potrebe i koji mi nije ružan. Nije lepotan al me i ne odbija.
Druga solucija je Megan al samo u karavanskoj varijanti jer samo njega mogu da gledam iz današnje megan palete.
Starče, provozaću ga sigurno, to nije problem. Bitno mi je da nema neke skrivene mane, a koliko ja znam nema. Od nedelje ću znati cenu pa ću znati kolio je realna kupovina. Vidim da megane benzince istog godišta prodaju po 8-8500€ pa računam da Bravo pošto je dizel i pošto je manje prešao od megana realno vredi 10.000€, al nemam ideju koliko će tražiti za njega.
Neodlučan jesam jer me ništa od onoga što mogu da kupim ne fascinira i zato pokušavam da budem razuman.
Polovno bih kupio ili po preporuci ili tamo gde nekog znam, kao što je slučaj sa Kompresorom.
Lakše mi je da kupim i polovnjaka od auto kuće zbog jednostavnijeg i jeftinijeg kredita.
Uglavnom sam se zato i zalepio za Brava na kog se sve vreme vraćam. Ne sečem vene na njega, al moslim da je sasvim solidan auto sa dobrim motorom koji zadovoljava moje potrebe i koji mi nije ružan. Nije lepotan al me i ne odbija.
Druga solucija je Megan al samo u karavanskoj varijanti jer samo njega mogu da gledam iz današnje megan palete.
Starče, provozaću ga sigurno, to nije problem. Bitno mi je da nema neke skrivene mane, a koliko ja znam nema. Od nedelje ću znati cenu pa ću znati kolio je realna kupovina. Vidim da megane benzince istog godišta prodaju po 8-8500€ pa računam da Bravo pošto je dizel i pošto je manje prešao od megana realno vredi 10.000€, al nemam ideju koliko će tražiti za njega.
Znaci bravo je nesto najmanje sto bi gledao? Ja bih na tvom mestu onda gledao bravo ili astru dizel. Ili mozda octavia 1.4tsi ili 2.0tdi?sve tako par godina staro. Sta mislis? Znam da je octavia veca ali je kvalitetna limuzina i pouzdana mehanika i elektronika.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- mirko alvirko
- Pridružio se: 25 Dec 2012, 12:17
- Garaža: Punto 1.2 classic dyn 2010
Nebi se slozio -prvo Classic ako vozis on ima najbolja sedista od svih Punt-a sto je nekoliko vlasnika ovde potvrdilo .Licno idem stalno za Brus i najvise umori losa zvucna izolacija na tim brzinama.Ono sto je bitnije od snage za autoput je njegova relativna ne-stabilnost .paja napisao:Drugari kao što verovatno znate već izvesno vreme planiram da PC-a zamenim nečim jačim. Ne žuri mi se niti sam sklon srljanju pošto poto. Suština cele priče je da zbog posla sve češće vozim van grada, naročito auto-putem gde PC pokazuje sve svoje slabosti i mane. Koliko punto bio ok za grad i solidno podnosio magistralu toliko na auto-putu nema šta da traži. Ne radi se više o putu na more jednom godišnje, već o više mesečnih vožnji od po nekoliko stotina kilometara posle kojih sam isceđen ko krpa.
- mirko alvirko
- Pridružio se: 25 Dec 2012, 12:17
- Garaža: Punto 1.2 classic dyn 2010
Pravac autokomercpaja napisao:Stevo, realno je da mogu da dam najviše 15-ak hiljada za nov auto ili nešto manje za polovan do recimo dve godine starosti.

Da vozim karting?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... tdi_style/
Ide Porsche Mobility sa kaskom i registracijom gratis.
Dobro, sve to "gratis" oni naplate, kao i onih 1000€ popusta, ali...
Ide Porsche Mobility sa kaskom i registracijom gratis.
Dobro, sve to "gratis" oni naplate, kao i onih 1000€ popusta, ali...
Poslednja izmena od pedja u 29 Jun 2013, 23:29, izmenjeno 1 put ukupno.