Mobilne telekomunikacije
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Mobilne telekomunikacije
Hvala. A da li neko koristi DROPBOX ? Upravo sam ga probao ali iako sam snimio neke slike, ne vidim ih u folderu na kompu iako postoje na dropbox serveru ?
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Jesi povezan na Wifi? Dropbox kada se prvi put pokrene ponudi kada da radi upload, mislim da automatski ponudi prvo "Wifi only".
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Evo pojavljuju se fajlovi, kao da ih nesto ul-uje iako postoje na serveru... inace, ja mu sada pristupam preko kompa...
Najcrnje je sto se meni ovi zlatni telefoni stalno svide uzivo,ali bi me bilo blam da nosim takvo nestoFloyd napisao:Kad su otisci u pitanju, Xperia Z nema konkurenciju
Slazem se da S4 deluje jeftino zbog plastike (to mu je zapravo jedina "mana") ali radi posao za sve pare
Nego, vidim da HTC oslusukuje potrebe trzista koje trazi telefon skupocenog izgleda...

A to nije oficijelno HTC-ovo izdanje telefona,nego ga radi druga firma i imaju jos 2, skuplje verzije: http://www.goldgenie.com/gold-htc-one.php
Inace,ovako izgleda spreda:

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Ne znam kako neko ko je koristio kameru od Htc One moze da kaze da je losija.. Verovatno to pricaju oni koji nisu imali iskustva sa istom ili sire prethodno pustene buve. Koristio sam kameru i odusevljen sam,pogotovo nocu,drugar koji je bio pored mene nije mogao da veruje koliko dobre slike pravi,danju isto savrseno. Svidjaju mi se mnoga resenja koje Htc ima,softverska,to mi je i prelomilo da zavolim Htc vise od Samsunga+ izrada o kojoj ne treba trositi reci.
Imam jedan problem,uzeo sam telefon u Telenoru i dugme za otkljucavanje/zakljucavanje je falicno. O cemu se radi,desni deo dugmeta kao da je uronjen u telefon i lakse ga je otkljucati kad stisnes levu stranu dugmeta sto nema smisla. Poredio sam sa drugim Htc One i video da je u mom telefonu problem... Ne znam da li na to mogu uloziti reklamaciju i da li me mrzi ...
Imam jedan problem,uzeo sam telefon u Telenoru i dugme za otkljucavanje/zakljucavanje je falicno. O cemu se radi,desni deo dugmeta kao da je uronjen u telefon i lakse ga je otkljucati kad stisnes levu stranu dugmeta sto nema smisla. Poredio sam sa drugim Htc One i video da je u mom telefonu problem... Ne znam da li na to mogu uloziti reklamaciju i da li me mrzi ...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Imao sam isti problem na starom HTCu, odneo, i popravili su mi... Bas kubure sa tim dugmetom..
Brzine idu u H-a !!!

Ja nisam ni S4 ni One drzao u ruci tako da ne znam nista sem sto procitam na netu... A vecina kaze da je kamera losa kao i na ostalim HTC uredjajima...
One sam video uzivo na stolu kad sam sudio flugtag, mislim da je od Brakocevicke bio ali mi bilo glupo da ga trazim posto je ne znam bas dobro...
One sam video uzivo na stolu kad sam sudio flugtag, mislim da je od Brakocevicke bio ali mi bilo glupo da ga trazim posto je ne znam bas dobro...
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
U Telenoru ,jel ? Jaoo mrzi me da akam telefon kod njih.. Ne znam da li sam da probam nesto ..Day Walker napisao:Imao sam isti problem na starom HTCu, odneo, i popravili su mi... Bas kubure sa tim dugmetom..

Aco prodajem ja Htc One X+ star 2 meseca,pravi nabudzena verzija tog tvog pa eto prilike da pazaris novi telefon

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da, bas kod njih. Pa ne znam, bolje je da im reklamiras. Meni su lepo popravili i sljaka i dan danas, a popravili su ga pre skoro 2god
Brzine idu u H-a !!!

hvala ali pare koje cu ustedeti od (ne) registracije M3 moraju biti utrosene na najbolje od najboljeg kako bi se auto lakse prezalio tako da samo S4 dolazi u obzir 

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Kako da znam da li ce i kada izaći JB za Arc S? Sada imam ICS.
Ako neće izaći da li može da se ubaci rutovanjem i tako tim hakerisanjem?
Sent from my Sirona C1 treatment center
Ako neće izaći da li može da se ubaci rutovanjem i tako tim hakerisanjem?
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Moze custom ROMom, xda-developers.com, imas tu sve.
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
Najverovatnije nece ni izaci...
Proizvodjaci posle godinu - godinu i po dana prestaju sa podrskom za neki model.
Kamera na One je losija nego na S4 i tu nema sta da se prica...naravno, to ne znaci da je losa ali ima i boljih.
Sto se tastera tice, meni je na Desire 2x otkazivao taster za pojacavanje i smanjivanje tona (zamenjen u garanciji) a "back" taster je poceo da zeza nekih mesec dana pre nego sam ga zamenio...
Proizvodjaci posle godinu - godinu i po dana prestaju sa podrskom za neki model.
Kamera na One je losija nego na S4 i tu nema sta da se prica...naravno, to ne znaci da je losa ali ima i boljih.
Sto se tastera tice, meni je na Desire 2x otkazivao taster za pojacavanje i smanjivanje tona (zamenjen u garanciji) a "back" taster je poceo da zeza nekih mesec dana pre nego sam ga zamenio...
Vrtimo istu pricu u krug opet...
Nije losija,zavisi za sta je koristis.
Neko pljuje po istoj,dok drugi govore kako je najbolja kamera koju su probali...
Nije losija,zavisi za sta je koristis.
Neko pljuje po istoj,dok drugi govore kako je najbolja kamera koju su probali...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.