Felne - kupovina i razne informacije
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Felne - kupovina i razne informacije
Kineske nikako,moze kopija ali krstene.
Prave kinezi i dobre felne, ali kada
Vise puta mi se desilo da kad ih stavim na balans masinu idu u osmicu, da je odlivak los, cak i golim okom se vidi na nekima na centru. Nisu sve ali ima dosta skarta.
Prave kinezi i dobre felne, ali kada
Vise puta mi se desilo da kad ih stavim na balans masinu idu u osmicu, da je odlivak los, cak i golim okom se vidi na nekima na centru. Nisu sve ali ima dosta skarta.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Nije kod nas, ali nije ni tako dalekoWolfy napisao:Gde bih mogao kod nas da nadjem da uzmem M felne,posto Schnitzer,sigurno nema...?I po mogucstvu da ne budu 20,vec 19 inca...

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7359384
Never Say Never Again
mislio sam da ne menjam felne neko vreme... ali sam nasao ove
felne su skinute sa ovog auta, OEM RS4 20" ZoLL poznata istorija posto ih znam od prvog dana
drug kupio ovaj a5 nov i prucio je te felne
posto trenutnom vlasniku ovog auta nisu odgovarale, kupio je 17" a ove prodao... nasao mi je broj i kome
ono sto mi odgovara je da su na njima lose gume, tako da se prodaju bez guma i ja bi kupio nove gume... ono sto mi se ne svidja je cena
videcu jos, pojma nemam sta da radim... najgore sto je ovaj decko skapirao da ja trazim samo te felne, tako da je cena malo jaca za srbiju ali opet daleko ispod onoga za koliko se prodaju preko...
znam da su Scuderiji omiljene, ali bi voleo da cujem i misljenja ostalih

felne su skinute sa ovog auta, OEM RS4 20" ZoLL poznata istorija posto ih znam od prvog dana

ono sto mi odgovara je da su na njima lose gume, tako da se prodaju bez guma i ja bi kupio nove gume... ono sto mi se ne svidja je cena

znam da su Scuderiji omiljene, ali bi voleo da cujem i misljenja ostalih

Poslednja izmena od ADrei u 01 Jul 2013, 20:06, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bruka su felne. Ako imas mogucnosti, uzimaj. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Ja bi na A5 vozio i čelične 13" :lol:
Felna je
8-)
Ako se finansijski uklapas - samo napred!
Sent from my Sirona C1 treatment center
Felna je

Ako se finansijski uklapas - samo napred!
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Da ubrzamo odluku

- BobRock
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014
Nema dalje 

proklinjem dan kad si mi prvi put pokazao ovu sliku.... vidim ja da se necu smiriti dok ne budem imao isti ovakav,cesto sanjam ovaj autooScuderia napisao:Da ubrzamo odluku![]()

Pa ono... Jos ih nisi uzeo? 

- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Ma , uzeo ih je .
Samo nas pod.e.ava
Samo nas pod.e.ava

sta se desilo jadnoj felnicii
vidi se da je bas ostecen deo oko ventila, lik tvrdi da je samo zakacio ivicnjak i malo zafarbao... nemoguce je da zakaci unutrasnji deo, siguran sam da je neko ozbiljnije ostecenje?

evo i zumiran taj deo...

vidi se da je bas ostecen deo oko ventila, lik tvrdi da je samo zakacio ivicnjak i malo zafarbao... nemoguce je da zakaci unutrasnji deo, siguran sam da je neko ozbiljnije ostecenje?

evo i zumiran taj deo...

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Meni deluje kao da je bila iskrivljena pa da ju je ispravio i zafarbo, cisto da ne bode oci.
Znam i mi kad radimo ispravku spoljnog ruba, mora da se osteti ako je bio primetno kriv, jer se mora ugrejati pa izgurati, tako da je i ovde verovatno to bilo u pitanju.
Uglavnom nista alarmantno, jedino bi trebalo skinuti gumu i proveriti da nije varena. Ako jeste onda ne kupovati, bar ja ne bih.
Znam i mi kad radimo ispravku spoljnog ruba, mora da se osteti ako je bio primetno kriv, jer se mora ugrejati pa izgurati, tako da je i ovde verovatno to bilo u pitanju.
Uglavnom nista alarmantno, jedino bi trebalo skinuti gumu i proveriti da nije varena. Ako jeste onda ne kupovati, bar ja ne bih.
ma nema sanse da bi kupio varenu, sve i da mi pokloni... ne svidja mi se ni to sto je ispravljana, a nisu bas povoljne da bi tek tako presao preko toga...
Preskoci ih. Jesu lepe,ali sad je pitanje da li je mozda ispravljana ili kitovana. A ipak treba da trpi dosta jer je niskoprofilna. Nije balonce.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Razmisljam da za sledecu sezonu montiram neke 16'' i gume u dimenziji 195/60 R16. Zimske su mi 195/65 R15, i nisam imao problema da kaci rubove ili sl. Predpostavljam da ni sa ovim 16'' u pomenutoj dimenziji ne bih imao problema?