Pomoc pri izboru automobila
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Pomoc pri izboru automobila
Trenutno sam jako blizu odluke da uzmem Mazdu, mozda grijesim, ali taj auto je ono sto meni treba... Vidjecemo jos 

Odlicna prilika, motor taman, oprema fina... Ja bih ga definitibno pogledao...
- Risto
Jbg. dobar je auto, slazem se, ali nije opremljen kao Mazda
Nisam siguran da li zelim auto sa onim enterijerom, iako je auto kao auto stvarno dobar i uzeo bi ga prije onog plavog Leona, ako odustanem od Mazde onda bi mi ovo mogla biti dobra alternativa...

Pricas o plavoj mazdi sa prosle strane? Sta ima ta vise od opreme?
- Risto
Da, o onoj plavoj Mazdi 3 1.6...
Ima parking senzore, tempomat, detekciju mrtvog ugla, BOSE sound system, grijanje sjedista, senzore svjetala i senzore za kisu, felne 17 zolla, cd charger itd. Mislim da je to jako dobra oprema za jednog kompakta...
Ima parking senzore, tempomat, detekciju mrtvog ugla, BOSE sound system, grijanje sjedista, senzore svjetala i senzore za kisu, felne 17 zolla, cd charger itd. Mislim da je to jako dobra oprema za jednog kompakta...
I Leon ima finu opremu, a stavljanjem uredjaja RCD510 entrijer postaje 20% lepsi...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Re: AW: Pomoc pri izboru automobila
I Mazda i Leon su ok ali bih ja pre uzeo Leona zato sto ima dizel motor i to odlican 
Gesendet von meinem GT-I9505

Gesendet von meinem GT-I9505
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Imas u temi o opstim testovima par slika takve mazde, vozi je moja sestra (samo drugi motor i menjac), ali znaj da je iz nutra vrlo osetljiva na habanje.Risto napisao:Jbg. dobar je auto, slazem se, ali nije opremljen kao MazdaNisam siguran da li zelim auto sa onim enterijerom, iako je auto kao auto stvarno dobar i uzeo bi ga prije onog plavog Leona, ako odustanem od Mazde onda bi mi ovo mogla biti dobra alternativa...
Brzine idu u H-a !!!

- Risto
Leon je u igri opet i to ovaj 1.9 tdi... Ne mogu reci da nije racionalniji izbor od Mazde, dizel koji je godinu mladji i ima 60000 kilometara manje na satu je vjerovatno pametniji izbor.
Mana Leona je to sto nema nista posebno od meni bitne opreme, ni xenone, ni parking senzore ali je mladji auto u pitanju. Vjerujem da Leon ima i bolju mogucnost postprodaje iako mi se Mazda vise svidja (dizajn, enterijer i oprema)...
Mana Leona je to sto nema nista posebno od meni bitne opreme, ni xenone, ni parking senzore ali je mladji auto u pitanju. Vjerujem da Leon ima i bolju mogucnost postprodaje iako mi se Mazda vise svidja (dizajn, enterijer i oprema)...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Xenoni i parking senzori se lako ugrade za male pare. 1.6 vs 1.9TDI je po meni bitnije nego bose sistem vs fabrika. Da sam u prilici da kupujem auto, ne bih vise razmisljao.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Kuzmanovic napisao:Xenoni i parking senzori se lako ugrade za male pare. 1.6 vs 1.9TDI je po meni bitnije nego bose sistem vs fabrika. Da sam u prilici da kupujem auto, ne bih vise razmisljao.

- BobRock
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014
Samo sto po meni, ni ti xenoni ni parking senzori, ne mogu da prismrde fabrickim, da ne pricamo sto se najezim na pomisao kad majstori krenu da prckaju po kolima.
Sve ima svoje
Sve ima svoje

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Srećom pa noviji modeli uglavnom imaju i fabričke xenone, pa se nađu farovi sa fabrički ugrađenim xenonima i završiš posao kao DW recimo. To je najbolje rešenje.
Posetite www.garaza.rs !
Brat je imao leona, doduše benzinara, ja imam mazdu i mogu ti reči da je leon u prednosti kod ponude prostora, ostalo baš i nije bolje...više je tu dizel vs benzin