1000 zašto - 1000 zato!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Mislim da ti pise dole sta znaci: Daily value not established.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Da, to su stavili umesto zvezdice...
-
- Pridružio se: 22 Jun 2013, 14:47
Kazna za prekoracenje boravka u EU
Ako moze neko da mi odgovori na ovo pitanje potrebna mi je pomoc za prijatelja . .
Moj prijatelj je bio u austriji prosle godine i prekoracio je onih 3 meseca boravka, tacnije bio je tamo 3 meseca i 25dana. Na granici su mu pisali kaznu od 15000h forinti, on je hteo da plati tu kaznu u srbiji ali kod nas je nemoguce platiti jer ni jedna banka nema kurs za forinte. Tako da on tu kaznu nije ni platio! Sada treba da ide u Grcku na more, pa se plasi da li ce ga pustiti da prodje granicu jer je to EU ili mozda nema nikakve veze ta kazna iz Madjarske sa Grckom. . ?
Ako moze neko da mi odgovori i podeli njegovo iskustvo na ovu temu mnogo bi mi znacila svaka informacija! Unapred hvala
Moj prijatelj je bio u austriji prosle godine i prekoracio je onih 3 meseca boravka, tacnije bio je tamo 3 meseca i 25dana. Na granici su mu pisali kaznu od 15000h forinti, on je hteo da plati tu kaznu u srbiji ali kod nas je nemoguce platiti jer ni jedna banka nema kurs za forinte. Tako da on tu kaznu nije ni platio! Sada treba da ide u Grcku na more, pa se plasi da li ce ga pustiti da prodje granicu jer je to EU ili mozda nema nikakve veze ta kazna iz Madjarske sa Grckom. . ?
Ako moze neko da mi odgovori i podeli njegovo iskustvo na ovu temu mnogo bi mi znacila svaka informacija! Unapred hvala
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
evo i ovdje da pitam:
Gdje mogu u Novom Sadu da obavim ljekarski pregled za vozacku dozvolu? Znate li mozda ima li negdje opcija da se to odradi popodne (radim minimum do 4)?
Poznajete li mozda nekog oftamologa koji nije strog jer mi je vid na samoj granici za B kategoriju tako da nisam 100% siguran mogu li proci pregled?
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Signal, preko puta Spensa i stadiona?
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Sto se Signala tice, sad im ide neka ljetna varijanta radnog vremena tako da rade ujutru od 7-11 sa tim sto oftamolog radi od 8... Ima li neka druga opcija a da mozda radi popodne?
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ne znam, vidi u nekoj od sledecih ustanova:
- Studentski dom zdravlja (tamo znam da je cak moglo nekad da se odradi lekarski za vozacki)
- Dom zdravlja na Limanu
- Dom zdravlja u Zmaj ognjena vuka
- Studentski dom zdravlja (tamo znam da je cak moglo nekad da se odradi lekarski za vozacki)
- Dom zdravlja na Limanu
- Dom zdravlja u Zmaj ognjena vuka
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Evo na sajtu studentkog DZ pise u cenovniku http://www.zzzzsns.co.rs/cenovnik.html. Do 8 uvece rade, tako pise, ali proveri za ocnog, mislim da on radi do 2 tako nesto, pre nekoliko godina sam bio i znam da je neki kretencina od doktora radio tad.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Mislim da je moja supruga pregled radila u higijenskom?
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Da li je za auto (Astra) stetno da duze vreme stoji "dat kontakt"? (cirka pola sata)
Treba mi napajanje sa upaljaca dok je auto ugasen.
Treba mi napajanje sa upaljaca dok je auto ugasen.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Osim sto trosis akumulator - ne vidim sta bi bio problem.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni se na astri g znalo desiti kada duže stoji kontakt, da nakon paljenja auta, imam kao neku zadršku na servu, odnosno ne upali se odmah, kao kada imam "regularno" paljenje.
Zar nemaš struje u upaljaču kada je ključ izvučen? Kod mene ima.
Zar nemaš struje u upaljaču kada je ključ izvučen? Kod mene ima.
Re: Одг: 1000 zašto - 1000 zato!
Meni se to sa servom desi kad odmah anlasujem,bez cekanja da pogasi lampice. A u upaljacu nemam napona,krene da puni telefon tek kad dam kontakt. Cak ne puni ni na onom medjupolozaju pre kontakta gde rade podizaci,retrov.radio i sl...
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
Na Puntu se desi, ako je kontakt duže uključen, da neće da pređe u sledeći položaj za start motora, nego mora da se vrati u prvi položaj, pa onda kontakt i na kraju paljenje.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Da, upravo to se dešava i kod mene na Puntu.
Kod Getza upaljač ne radi, odnosno GPS koji je prikačen na njega ne radi bez kontakta...
Kod Getza upaljač ne radi, odnosno GPS koji je prikačen na njega ne radi bez kontakta...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;