Tapatalk Post
Delija napisao:"osim"...Ninnasims3 napisao:Sad su uglavnom baterije ugradjene u mobilni (barem kod mene), pa ako ode baterija ode i mobilni. Osim ako ga ne odvedes u servis da ti ga tamo otvaraju.![]()
Pa naravno da ces odneti u servis...
Slazem se trojke,ali nije frka ako uradis nandroid backup pa ako ti zatreba resetujes counter i vartis podesavanja i bude kao pre rutovanja.trojanac napisao:Šebek, opet ti po svom.
Nije stvar u tome koliko je vičan već ima NOV telefon, POD GARANCIJOM i to vrlo dobrih karakteristika, pa je root sasvim nepotreban. To što neće da mu uhvati GPS na svakom mestu u svakom trenutku je druga stvar, to se razlikuje od modela do modela, ali je bitno da GPS radi kad uhvati signal. Ni moj ne hvata GPS kad god pomislim, ali ga hvata duplo brže od raznih kineza sa kojima sam upoređivao.
Ako je sve kako treba, Note hvata signal u roku od odmah! Bukvalno su sekunde u pitanju.sebekkg napisao:
Meni na noteu je imao problema da lakse uhvati signal jer su server bili za severnu ameriku a to nije to. Ovako kao sada za evropu je meni bolje.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2