Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Xepoj87 »

:plusone: :ovacije:

I Cp6uH-u na mapama :doubleup:
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Rutovan telefon uz neku Market Enabler aplikaciju može da kupuje. Ja imam nekoliko aplikacija kupljenih. Sve što nije preskupo, a često koristim, ja kupim. Ljudi zaslužuju da zarade za svoj rad.

Za ove skuplje čekam popuste, a dotle se snalazim.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

KAda je bila prica da whatsapp radi godinu dana, a nakon toga se kupuje za dolar, znam ljude koji su govorili: E bas cu da im dam dolar - necu.

Eeee, to je 20-30poruka, hleb ili dva, trecina piva...

Ja sam, iako postoji na netu i iako imam navigacije, otisao i kupio PlanPLus. Odlican proizvod, zasluzio je. Doduse, nikako da kupim novu verziju, a cini mi se da lagano zapostavljaju CD verziju, sa ekspanzijom online verzije, pod pritiskom raznih drugih mapa i navigacionih uredjaja. Kako god, u pocetku su bili nezamenljivi.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

+1 za plan plus dok nisam imao problema sa aktivacijom na istom racunaru nakon podizanja sistema, pa su mi rekli da ne mogu da reaktiviram istu aplikaciju. Sve u avemu, logicno je da su zapostavili cd verziju

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Planplus ima opciju navigacije, ako prikacite gps modul na racunar :D
Sada, sa telefonima, problem resen. Bas cu kasnije isprobati planplus navigaciju/aplikaciju (potreban je net, jer ucitava mapu)

Off:

Ja sam reaktivirao CD vise puta na istom racunaru, a zatim i na novom :D

Na desku mi je prva verzija, a na laptopu 2010. Oba licencirana.

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Telenor ubacio u ponudi HTC Desire 200. http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... Desire_200
Nisam ni znao za ovaj model dok ga nisam video malopre na sajtu Telenora. Specifikacije su sasvim ok za nezahtevne korisnike. Jedino što je ekran manji, ali kome treba pretežno za zvanje i sms, sasvim je ok.
Desire X je i dalje u ponudi i to me veseli, samo se nadam da neće nestati kad mi istekne ugovor u VIP-u krajem meseca.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Pozovi Telenor. Ako prelazis iz druge mreze, mozda oni plate penale,tj taj jedan mesec. Tako su bar meni nudili u Telekomu, doduse jos onomad, kada je sve startovalo.

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Moram da se raspitam. Nije mi što ću da čekam, već da ne nestane Desire X pa posle da opet budem u problemu šta da uzmem, jer mi je ovo definitivno najbolja varijanta, da uzmem paket koji mi odgovara i telefon koji mi se baš sviđa, a sve za vrlo povoljnu cenu.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Trojanaac zasto ides iz vipa? Samo zbog ponude telefona(koja je u vipu stvarno ocajna) ili zbog neceg drugog?

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Imao sam brojeve svih operatera, a danas pored dva broja kod VIP-a koristim i službeni kod Telenora. Shvatio sam da su svi isti, samo zavisi kako ti se zalomi.
Neko je prezadovoljan sa VIP-om, a mene su prvi dan kad sam uzeo karticu i telefon zavrnuli sa 1000 dinara i uredno naplatili iako sam se žalio odmah i na sve načine, ali jok. Da se ne vraćam na tu priču, ima tome 2 godine, ali poenta je da me kao korisnika nisu ispoštovali i to im nikad ne mogu oprostiti. Pritom, ni kvalitet usluge nije na vrhunskom nivou, samo imaju dobar marketing.
MTS je posebna priča, njima je korisnik tamo negde na poslednjem mestu, jer bože moj, državna firma, plata leže kako god okreneš, pa što bi se trudili.
Telenoru jedino mogu zameriti što je najskuplji, ali kvalitet usluge i profesionalnost su za sada na najvišem nivou, bar iz mog iskustva.

Ono što sada gledam je isključivo najbolja ponuda, tj. ko da više. Pre 2 godine je VIP imao najbolju ponudu i Wildfire S koji sam želeo, dok ga je MTS ubacio u ponudu tek nekoliko meseci kasnije. Tad sam morao i broj da menjam, mada sam i želeo da promenim, a sad kad mogu da zadržim broj baš me briga, mogu gde hoću. :)
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Da, zaboravio sam da si imao problema sa onim porukama. :uf:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Ljudi u cemu je fora da kad ugasim pa upalim telefon, da mi se u galeriji pojavi bar 50-tak slika iz novina koje sam citao prethodnih dana!? :zbunjen:

Tako da mi galerija bude puna slika Vucica,Dacica,raznih likova iz crne hronike... :D
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Možda si kliknuo prilikom čitanja/pregleda na neku od podopcija da ti se slike skinu/snime u telefon. A "galerija" ih sledeći put odmah vidi, odnosno učita i prikaže kao album.... :)
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Nezgodna podopcija...- msm ponekad :kezo:
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Neke slike se cache-iraju i automatski cuvaju u folderu rezervisanom za aplikaciju.

Recimo, WhatsApp aplikacija ima svoj folder na storage-u. Ako si nekad gledao profil slike nekih prijatelja na WhatsApp-u, one su se automatski skinule i nalaze se u WhatsApp/Profile Images, a da nisi imao pojma. Na slicnom principu rade i ostale aplikacije, Viber, kao i jos neke aplikacije za citanje vesti.
Odgovori