Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
Ne kazem da treba tako, trebao je da stane naravno, ali tu ne sme da bude pas koliko ja znam.
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Sent from my Skate using Tapatalk 2
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Vagenasi, evo nove slike za vas avatar.

Hladni fau ve da ima srce ? 
Btw video sam u Metrou kanister za gorivo imali su od 5 litara plasticni i od 20 litara metalni.Jedino zaboravih da pogledam cene

Btw video sam u Metrou kanister za gorivo imali su od 5 litara plasticni i od 20 litara metalni.Jedino zaboravih da pogledam cene

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja reko' sad ces reci "jedino sto je bio VW znak na njima"...Milos napisao:Jedino zaboravih da pogledam cene

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja vozim sad Wagena
reci koji zaplet 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Re: AW: Dobro veče
Juce na autoputu u CH idem oko 130 i pretice me novi Civic BG table kao da stojim...i mene i sve ostale :trljamoci:
Ima se, moze se...bahato
Ako ga uhvate jedino da proda Civica i doda jos malo za kaznu
Gesendet von meinem GT-I9505
Ima se, moze se...bahato

Prodaj ti taj BMWFloyd napisao:Juce na autoputu u CH idem oko 130 i pretice me novi Civic BG table kao da stojim...i mene i sve ostale :trljamoci:
Ima se, moze se...bahato

Auuuuu, Miloseeee....... 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
I mene je sramotaTexonja napisao:Auuuuu, Miloseeee.......

jel vidja neko po BGu crni vw scirocco sa crnim felnama i nekom kukicom na tablici... zna li se koji je motor unutra? :trljamoci:
TDi nije sigurno
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
TDi nije sigurno

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Mene opra juce Leon 1M TDI cipovan. Auto leti. Drzi se sa Cuprom na pola haube do neke brzine. Nista nam nije bilo jasno, cak smo ga terali, kao u starim dobrim pricama, da otvori haubu da vidimo sta je unutra
Adrei, ako te lepo oprasio onda je jedan decko, Nikola, koji je nasvirao na oko 290-300 KS...
Tapatalk Post

Adrei, ako te lepo oprasio onda je jedan decko, Nikola, koji je nasvirao na oko 290-300 KS...
Tapatalk Post

Tapatalk Post