NEpostovanje propisa i greske koje pravimo u saobracaju
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: NEpostovanje propisa i greske koje pravimo u saobracaju
Ti clanovi gore su iz Zakona o Krivicnom Postupku ako se ne varam.
Evo i ja da se javim.Danas sam bila na dogovoru sa javnim tuziocem.U svakom slucaju dobro sam prosla 30 000 din u dobrotvorne svrhe 

- H4wkeye
Nije lose. Mogli su lako da ti nakace i zabranu, kazenene poene itd. Sledeci put, pamet u glavu i postuj stop znak.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Prošle nedelje idem Takovskom iz pravca Cvijićeve. Odmah posle prvog semafora, tamo gde se spaja ona ulica pod oštrim uglom koja dolazi od pionira - ide i drugi semafor, nekih 10-15m dalje. Pri čemu ta druga raskrsnica ima jedan semafor ispred, a drugi iza raskrsnice. Bila je gužva, išlo se mic po mic i taman kad sam došao do tog daljeg semafora - pali se crveno i ja stajem. Tačno ispred mene je bio pešački. U tom trenutku sam znači bio između dve semafora od iste raskrsnice. Posle pola minuta kreće nego da svira od pozadi. Posle minut dolazi taksista žutom trakom, okreće se polukružno ispred mene i poče da mi kenja da nisam trebao tu da stanem, da je zaustavna linija ranije. Ja zblanut, nemam pojma o čemu priča. Kad sam sledeći put prošao tuda obratio sam pažnju - i stvarno, zaustavna linija je dosta ranije, tamo kod prvog semafora
Medjutim kad je tu gužva i kad se ide mic po mic ta linija ne može ni da se vidi, a i dosta je čudno što postoje 2 semafora koja nisu u liniji. U principu sam dobro prošao, bolje da me je napušavao taksista nego pandur

Medjutim kad je tu gužva i kad se ide mic po mic ta linija ne može ni da se vidi, a i dosta je čudno što postoje 2 semafora koja nisu u liniji. U principu sam dobro prošao, bolje da me je napušavao taksista nego pandur

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
par puta mi se desavalo da izlazim iz sporedne ulice na glavnu gde postoji dva ista semafora, pre i posle raskrsnice npr, ugao Bulevara i Trscanske na Lionu, izlazim iz Trscanske i idem za autom, skrecemo ka Cvetkovoj pijaci i lik neocekivano zabode kocnicu na crveno svetlo sa drugog semafora za one iz pravca grada. Moze zajebano da bude
Citam 5 puta , kako mislis iz Trscanske u Bulevar,zar nije Trscanska jednosmerna u smeru od Bulevara ka Dimitrija Tucovica ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nekad je pocetak ulice sa Bulevarom bio dvosmeran.
- nuk
- Kontakt:
Tako je, iz Milana Rakica se tu izlazilo
Ma znam , ali mislim da to od 2010 ili cak i ranije nije aktuelno ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nije aktuelno od kad je uradjena rekonstrukcuja bulevara.
- nuk
- Kontakt:
Postoji vise takvih lokacija sa duplim semaforima, ova mi prva pade na pamet
Jos jedan primer je raskrsnica Cara Dusana sa Tadeusa Koscuska na Dorcolu. Dupli semafor stoji u Cara Dusana ka Kalemegdanu
Dobrotvorne svrhe? Prvi put cujem za ovu opciju, time se izbegava zabrana ili?mala napisao:Evo i ja da se javim.Danas sam bila na dogovoru sa javnim tuziocem.U svakom slucaju dobro sam prosla 30 000 din u dobrotvorne svrhe
- H4wkeye
Ne ne, njoj je pisana krivicna prijava za ugrozavanje javnog saobracaja, i iz tog razloga je dobila mogucnost uplate 30.000 u dobrotvorne svrhe. ( i verovatno zbog toga sto prethodno nije pravila neke probleme).Scuderia napisao:Dobrotvorne svrhe? Prvi put cujem za ovu opciju, time se izbegava zabrana ili?mala napisao:Evo i ja da se javim.Danas sam bila na dogovoru sa javnim tuziocem.U svakom slucaju dobro sam prosla 30 000 din u dobrotvorne svrhe
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mala je super prošla.
Grujicd, voziti Takovskom kad je gužva je totalni haos i tu se za jedan dan napravi više prekršaja nego na celom Novom Beogradu. Oni semafori su tako loše sihronizovani da ne znam što su ih uopšte i stavljali.
Grujicd, voziti Takovskom kad je gužva je totalni haos i tu se za jedan dan napravi više prekršaja nego na celom Novom Beogradu. Oni semafori su tako loše sihronizovani da ne znam što su ih uopšte i stavljali.
Posetite www.garaza.rs !