Fiat 500L
Re: Fiat 500L
Doplata za trekking je oko 1300-1500€ u odnosu na običan model sa oba paketa dodatne opreme. Video sam ga danas u salonu. Deluje interesantno, valjda zato što se malo razlikuje od običnog kojih je sve više na ulicama. Serijski ide sa 17" i univerzalnim gumama. Paradox je da se doplaćuje za 16".
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Fiat 500L
Video malopre jedan srebrni BG tabli na parkingu u Sartiju. Lepo ga je videti ovako daleko od kuće... 
Tapatalk

Tapatalk
Poslednja izmena od Saša u 08 Jul 2013, 23:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Crveni sa Kg tablama više puta viđen na Atosu. Šmekerica je auto skroz.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Meni liči na mali nezgrapan kutijasti autobus na točkovima, ko da su 14" a ne 17. Ko dečija igračka i to ona za do 3 godine
. I onaj A stub iz dva dela, na Picassu je to mnogo skladnije. Ma sav je nešto trapav i ziljav što bi rekao onaj čupavi. 500-ka mi je skroz super autić, ne znam što su ih uopšte vezali istim nazivom.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
MPV B segmenta ne mozes tako da posmatras, to je prakticno vozilo pre svega I tu estetika nije primarna stvar, izgleda vise nego pristojno za ono sto predstavlja
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Nznm, prenosim ono sto su mi rekli u AK Vozdovac. Kazu da plin ne sme i da to stoji u uslovima garancije, a da ovlasceni sami to rade. U slucaju problema, fiat ne priznaje nista...misha napisao:Moj kum je kupio 500L Nacionale 1.4 sa ugradjenim TNG-om.nixa napisao:Uz to, u benzinsku varijantu ne postoji mogućnost ugradnje plina.
Ako su lagali mene...i ja lazem vas...
Nisu te lagali. Zvanično plin ne sme. Ugrađuju ga dileri i preuzimaju garanciju na sebe.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
S oproštenjem, je*eš ti njihovu garanciju.
Meni nikako nisu jasni domaći dileri. Mnogi proizvođači u ponudi imaju i LPG i CNG modele, tržište postoji, ali oni kod nas ne postoje u ponudi. uf:

Meni nikako nisu jasni domaći dileri. Mnogi proizvođači u ponudi imaju i LPG i CNG modele, tržište postoji, ali oni kod nas ne postoje u ponudi. uf:
Širim haos!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Vidim da Dacia u cenovniku ima i LPG verzije.
TT
TT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Fiat 500L
Meni je baš 500-tka katastrofa od dizajna i ne znam ko uopšte daje toliki novac za onaj prč od auta, pa još i Fiat. No, 500L je već nešto drugo.Ji 4Tze napisao:Meni liči na mali nezgrapan kutijasti autobus na točkovima, ko da su 14" a ne 17. Ko dečija igračka i to ona za do 3 godine. I onaj A stub iz dva dela, na Picassu je to mnogo skladnije. Ma sav je nešto trapav i ziljav što bi rekao onaj čupavi. 500-ka mi je skroz super autić, ne znam što su ih uopšte vezali istim nazivom.

Tapatalk
Neka stoji cenovnik, možda još nekome bude zanimljiv.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovaj cenovnik je neupotrebljiv jer nema nacionale paketa i nema 1.6 mjet-a
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Opet sam ga malo zagledao na parkingu, šta znam ipak je to čiča gliša od dizajna.
ps
videh novi reno senik pored njega i ostadoh bez daha.
ps
videh novi reno senik pored njega i ostadoh bez daha.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Hahah, pa mene FAS i njegovi dileri vec 2,5 meseca ne zovu, za reklamaciju koju sam podneo.
Ako je tako kao sto se pise, ni slucajno ne uzimati taj plin...
Ako je tako kao sto se pise, ni slucajno ne uzimati taj plin...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Tako je 100%. Eno na Fiat Lancia Club forumu nekoliko vozila i kod svih ista priča. Plin ugradi diler i preuzme garanciju.