High Class Only. by Ni.St|Photography, on Flickr
zuzazu napisao:PS je danas ono sto je tamna komora bila nekad. I vise od toga. PS je u rukama znalca vece oruzije od samog foto aparata.
U PS moze da se doda, obrise, promeni ekspozicija, izmeni perspektiva, da ne nabrajam sve mogucnosti...
Zato se zaboravljaju osnovne fotografske tehnike.
Na slici broj 5, ajd' sto je brod smesten u centar fotografije, ajd sto neki kamen (sta li je) viri sa desne strane, ajd' sto je umetnik izdelio nebo/more na pola-pola, AL' STO MAJSTORU CURI MORE NA DESNU STRANU![]()
Na onom prethodnom forumu sam branio HDR, ali ovo sada vec pocinje da biva toliko silovanje, da je smarno.
Slika nema nijedan element foografije sve sto je zuzazu rekao hteo sam i ja da napisem ali da se ne ponavljamo.Scuderia napisao:zuzazu napisao:PS je danas ono sto je tamna komora bila nekad. I vise od toga. PS je u rukama znalca vece oruzije od samog foto aparata.
U PS moze da se doda, obrise, promeni ekspozicija, izmeni perspektiva, da ne nabrajam sve mogucnosti...
Zato se zaboravljaju osnovne fotografske tehnike.
Na slici broj 5, ajd' sto je brod smesten u centar fotografije, ajd sto neki kamen (sta li je) viri sa desne strane, ajd' sto je umetnik izdelio nebo/more na pola-pola, AL' STO MAJSTORU CURI MORE NA DESNU STRANU![]()
Na onom prethodnom forumu sam branio HDR, ali ovo sada vec pocinje da biva toliko silovanje, da je smarno.![]()
Potpis ko kuca.