Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
C ili D segment, oko 10k eura
Re: Одг: C ili D segment, oko 10k eura
Hvala na savetima. Poslausacu, ali teska srca se odricem automatika. 
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: C ili D segment, oko 10k eura
Ne moras da se odreknes, ali od prilike za tvoj miran san. Jeste lepo, ali da uzimas nov i vozis do 5 godina pa ajde, ovako polovan je vec rizik.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jasno mi je, sacekace to jos 4-5 godina, do,nadam se, kupovine novog auta.
Prelistacu detaljnije oglase i pogledacu bar po 2 primerka od ova 3 modela. Razmisljam da odem do Hollidey-a u Sapcu. Imaju nekoliko Insignia i jedan lep c5, pa bih mogao lepo da ih uporedim. Je l imao neko iskustva sa njima? Ono sto sam do sad procitao deluje obecavajuce, a i preko slika im automobili stvarno lepo izgledaju.
Takodje ako neko ima neki konkretan primerak da preporuci, svaka pomoc je dobrodosla...
Prelistacu detaljnije oglase i pogledacu bar po 2 primerka od ova 3 modela. Razmisljam da odem do Hollidey-a u Sapcu. Imaju nekoliko Insignia i jedan lep c5, pa bih mogao lepo da ih uporedim. Je l imao neko iskustva sa njima? Ono sto sam do sad procitao deluje obecavajuce, a i preko slika im automobili stvarno lepo izgledaju.
Takodje ako neko ima neki konkretan primerak da preporuci, svaka pomoc je dobrodosla...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako mislis na Insignie, ja imam 2 u porodici i svaka preporuka sto se tice pouzdanosti.
Jedino ne znam kakvi su primerci na tom placu.. Ali iskren da budem za 10k, tesko da moze da valja
Jedino ne znam kakvi su primerci na tom placu.. Ali iskren da budem za 10k, tesko da moze da valja

Brzine idu u H-a !!!

- sErGiO
- Pridružio se: 12 Jul 2012, 13:59
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 16V
Komšija je vozio službeni C5 2.0 HDi, baš ovakav kakav ti tražiš...za 2.5 godine je sa njim prešao oko 250000 km i koliko znam nije se nikad žalio na taj auto. Ja sam se vozio u njemu par puta i vrlo sam prijatno iznenađen enterijerom za razliku od C4.
Što se tiče Alfe 159 probaj da odeš do AK Petrović u PA kao i NEW Balkan Trans u BG. Kod njih može često da se nađe odlična 159. Ako budeš gledao taj auto pre gledaj 1.9 od 150 KS je je 2.0 kod nas još uvek jako redak i nema delova, odnosno moraju da se čekaju, mada ni 2.0 nije za izbegavanje.
Što se tiče Alfe 159 probaj da odeš do AK Petrović u PA kao i NEW Balkan Trans u BG. Kod njih može često da se nađe odlična 159. Ako budeš gledao taj auto pre gledaj 1.9 od 150 KS je je 2.0 kod nas još uvek jako redak i nema delova, odnosno moraju da se čekaju, mada ni 2.0 nije za izbegavanje.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

Lep budžet za dobro opremljenu 159tku. Od mene podrška, i ne žuri sa kupovinom. Doduše, sad ima dobrih primeraka mnogo više nego ja kad sam kupovao.
Tapatalk
Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Za te pare teže će naći lošu nego dobru 159...krševi su znatno ispod tvog budžeta.
@Day Walker Nisam ogranicen na 10k, imam prostora da dodam ako mi se auto bas svidi. Mislio sam nesto ovako http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... dti_160ks/
Sto se 159-ke tice, ova mi je zapala za oko http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... t_83000km/ , ali mi alfa nije prva opcija i ne znam dovoljno o ovim novijim motorima. Imam vec jedan jtd u kuci i jako smo zadovoljni tim motorom.
Praticu oglase jos neko vreme pa cu videti sta ispadne, ali pare svrbe i nisam navikao da budem bez auta...
Sto se 159-ke tice, ova mi je zapala za oko http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... t_83000km/ , ali mi alfa nije prva opcija i ne znam dovoljno o ovim novijim motorima. Imam vec jedan jtd u kuci i jako smo zadovoljni tim motorom.
Praticu oglase jos neko vreme pa cu videti sta ispadne, ali pare svrbe i nisam navikao da budem bez auta...
i jedan i drugi su dobri. Motori su isti, 2.0 mjet=2.0 cdti
. tako da tu nemas brige. Jedino je sada bitno sta ti se vise svidja. Probaj oba pa prelomi.
Meni bi veliki deo igrao koji je auto u boljem stanju, ali da je 159-ka atraktivnija, jeste (barem meni).

Meni bi veliki deo igrao koji je auto u boljem stanju, ali da je 159-ka atraktivnija, jeste (barem meni).
Insignia i ne gledaj dalje 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Imas jos par insignia u Holiday-u, pogledaj i one sa cosmo opremom, malo su skuplje ali mislim da vrede tih par hiljada evra vise, ako to mozes sebi da priustis.
Bacicu pogled kad budem isao, ali mi i ova deluje skroz korektno.
Kad probaš jednom Alfina sedišta i osećaj u vožnji, čisto sumnjam da bi ti Insignia ponovo pala napamet.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
Re: AW: C ili D segment, oko 10k eura
Juri dobru 159ku 
Insignia je smor auto a nisu ni jeftine...
Gesendet von meinem GT-I9505

Insignia je smor auto a nisu ni jeftine...
Gesendet von meinem GT-I9505
Sve je smor sem alfe i bmwa.