Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Čim ljudi iz njega izlaze - dobro je.
Nego, da se vratimo na JAT. Već sada nema karata za London za septembar, sve prodato... Druge kompanije se ubijaju da nađu putnike, reklamiraju se, snižavaju cene... S druge strane, JAT ima stotine hiljada lojalnih putnika, koje neće-ne može da preveze!
Mom prijatelju stjuardesa pre par dana rekla da se kompanija namerno uništava (veštački stvaraju kašnjenja i gde ih nema), da bi se na kraju JAT nekome (a to nije Etihad) jeftino prodao. Verovatno su u pitanju glasine kakve inače kruže među zaposlenima u većim firmama, ali sam se ipak zamislio...
Nego, da se vratimo na JAT. Već sada nema karata za London za septembar, sve prodato... Druge kompanije se ubijaju da nađu putnike, reklamiraju se, snižavaju cene... S druge strane, JAT ima stotine hiljada lojalnih putnika, koje neće-ne može da preveze!

Mom prijatelju stjuardesa pre par dana rekla da se kompanija namerno uništava (veštački stvaraju kašnjenja i gde ih nema), da bi se na kraju JAT nekome (a to nije Etihad) jeftino prodao. Verovatno su u pitanju glasine kakve inače kruže među zaposlenima u većim firmama, ali sam se ipak zamislio...
Ђенерал Јанковић
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
To za urusavanje kompanije nam je jos Zuzazu rekao davno tako da to nije neka novost, samo je pitanje dana kada ce se ta visegodisnja agonija i desiti.

Nisam toliko siguran u to... (rasprodate karte)
London je rasprodat zato sto je to jedini direktan let iz Bg za Hitrou, a na Luton leti samo Wizz i to ne svaki dan.
Sve vece firme izbegavaju JAT, a i ljudi koji cesto putuju.
Najbolja drugarica studira u Parizu, vec 2 godine nije usla u Jat, iako imaju direktan let, vec ide BEG -FRA - CDG, Lufthansom... A cesto je i jeftinije nego JAT, dok u zadnje vreme i brze stigne...
Je*em ti i Aviogenex i Jordan
London je rasprodat zato sto je to jedini direktan let iz Bg za Hitrou, a na Luton leti samo Wizz i to ne svaki dan.
Sve vece firme izbegavaju JAT, a i ljudi koji cesto putuju.
Najbolja drugarica studira u Parizu, vec 2 godine nije usla u Jat, iako imaju direktan let, vec ide BEG -FRA - CDG, Lufthansom... A cesto je i jeftinije nego JAT, dok u zadnje vreme i brze stigne...
Je*em ti i Aviogenex i Jordan

sta se zalis, meni je genex iz jordana kasnio 5 sati, stigao sam u pola 7 ujutro...
koliko je tebi kasnio?
koliko je tebi kasnio?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- BAJKER
Avion "Jata" vraćen sa leta za Rim na aerodrom u Beograd
Avion JAT-a koji je jutros u sedam sati poleteo za Rim, vraćen je na pistu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" zbog "tehničkih i bezbednosnih" razloga, saznaje "Blic". Nakon nekoliko sati čekanja, putnici su drugim avionom poleteli u istom smeru.
- Poletanje aviona na letu YU 404 za Rim obavljeno je jutros u 7 po planu reda letenja. Zbog tehničkih razloga i bezbednosnih standarda avion je vraćen na pistu beogradskog aerodroma. Putnici na Letu YU 404 upravo su poleteli za Rim drugim avionom iz flote Jata - saopšteno je "Blicu" iz službe za odnose sa javošću Jatervejza.
O kakvim je "tehničkim i bezbednosnim" standardima reč, u Jatervejzu nisu precizirali.
- Vraćeni avion leti u floti JAT-a, ali pripada Aviogeneksu od koga je, za potrebe nacionalnog avioprevoznika, iznajmljen - rekao je Vanja Savić iz Službe za odnose sa javnošću Jatervejza.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/392716 ... -u-Beograd
Avion JAT-a koji je jutros u sedam sati poleteo za Rim, vraćen je na pistu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" zbog "tehničkih i bezbednosnih" razloga, saznaje "Blic". Nakon nekoliko sati čekanja, putnici su drugim avionom poleteli u istom smeru.
- Poletanje aviona na letu YU 404 za Rim obavljeno je jutros u 7 po planu reda letenja. Zbog tehničkih razloga i bezbednosnih standarda avion je vraćen na pistu beogradskog aerodroma. Putnici na Letu YU 404 upravo su poleteli za Rim drugim avionom iz flote Jata - saopšteno je "Blicu" iz službe za odnose sa javošću Jatervejza.
O kakvim je "tehničkim i bezbednosnim" standardima reč, u Jatervejzu nisu precizirali.
- Vraćeni avion leti u floti JAT-a, ali pripada Aviogeneksu od koga je, za potrebe nacionalnog avioprevoznika, iznajmljen - rekao je Vanja Savić iz Službe za odnose sa javnošću Jatervejza.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/392716 ... -u-Beograd

Nije JAT-ov vec Genexov Cipiripi (737-200). On je skoro dosao sa kompletnog remonta iz Tuluza. Leti cesto za JAT.
Video sam ga danas u preletu predvece znaci da je popravljen.
Video sam ga danas u preletu predvece znaci da je popravljen.
- BAJKER
Pa to je u textu i navedeno da je Aviogenexov!
BAJKER napisao: - Vraćeni avion leti u floti JAT-a, ali pripada Aviogeneksu od koga je, za potrebe nacionalnog avioprevoznika, iznajmljen - rekao je Vanja Savić iz Službe za odnose sa javnošću Jatervejza.

Nisam ni gledao, znaci ispravili su vest.
sat i 15 mindragan napisao:sta se zalis, meni je genex iz jordana kasnio 5 sati, stigao sam u pola 7 ujutro...
koliko je tebi kasnio?

Kad su izasle vise mi nista nije smetalo

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

ovaj sto je leteo za rim se vratio iz tehnickih razloga, problemi sa upravljanjem ( tako rece kolega koji je pricao sa njim )...
Spona, jbg... Gumice balas stangle ne mogu biti, zamenjene su pre 360.000km