Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Post od Ji 4Tze »

Kakvi su ostali u klasi sa opremom, mislio sam da ovaj Swift ne može manje da košta?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Odlična je ponuda. Niko ne nudi ni blizu ovoga u klasi. Jedino što su retki oni kojima bi ovo bio izbor porodičnog auta, ali kao drugi auto u kući je odličan izbor.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Slika

CRUZE LTZ 2.0 163KS 4 vrata/SEDAN sa manuelnim 6-stepenim menjačem.

OPREMA :
- Aluminijumske felne 16" / 17"
- Hrom detalji na instrument tabli
- Senzori za kišu, svetla i maglu
- Multifunkcionalni kožni volan
- Fotoosetljiv retrovizor sa samozatamnjivanjem
- ABS
- Automatski klima uređaj
- 6 vazdušnih jastuka
- ESC (Elektronska kontrola stabilnosti)
- Elektronski podizači svih stakala
- Radio CD AUX priključak, 6 zvučnika

Količine vozila su ograničene. Akcija traje od 15.07.2013 godine.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Puno. Jedino što se dobija "na papiru" jak motor, a uživo pitanje je kako ide sa tim motorom. Meni se Cruze uopšte ne sviđa, ni po jednoj stavci, a pogotovo ne u vožnji. Za te pare ima da se bira samo tako...

Inače, od skoro u Delti ponovo u ponudi Jazz.

Slika

Honda Srbija je pripremila specijalnu ponudu za model Jazz koja obuhvata i specijalnu ediciju sa navigacijom i Bluetooth sistemom.

Jazz je gradski automobil manjih dimenzija sa niskom potrošnjom goriva i najprostranijim enterijerom u svojoj klasi, koji zadovoljava potrebe porodičnih ljudi, ali i mlađih osoba kojima je važna atraktivnost i autentičnost automobila.

Sa malim, ali snažnim benzinskim motorom od 1,2 litra i 90 KS, u ponudi se nalazi u osnovnom paketu opreme po ceni od 12.190 eur. Osim osnovnog paketa, u ponudi je i NAVI edicija po ceni od 12.350 eur, koja podrazumeva navigacioni uređaj u retrovizoru sa ekranom 4,3“, i-Go mape i Bluetooth sistem.

Snažan benzinski motor izuzetne ekonomičnosti (5,3l/100km), konstruisan je za kupce kojima je važna ušteda, kao i za one koji žele da dostignu potrošnju goriva koja se može porediti sa modelima sa dizel motorima.

Sa dužinom od 3900 mm, širinom od 1695 mm i visinom od 1525 mm, Jazz zauzima jedinstveno mesto između „superminija” i kompaktnih monovolumena, pružajući istovremeno stilski izgled prvih i praktičnost drugih.Iskošena hauba pruža bolju preglednost, a„magična zadnja sedišta" okreću se jednim pokretom - pritiskom na dole, panije potrebno pomerati prednja sedišta. Praktičnost koncepta sedišta kod Jazz-a dopunjena je fleksibilnim prtljažnim prostorom, zasnovanim na sličnim principima kao i kod Honde CR-V, čija zapremina sa oborenim zadnjim sedištima iznosi čak 883 litra.

Kompaktan spolja, a prostran iznutra, Honda Jazz u potpunosti odgovara zahtevima svakodnevne gradske vožnje, ali i dužih putovanja. Sa osvojenih maksimalnih 5 zvezdica na Euro NCAP testu bezbednosti Honda Jazz svrstana je u red najbezbednijih vozila.

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Pao jen pa ga ponovo uvoze?
Meni ovo ne deluje preterano povoljno, pre 4 godine su bile slične cene ako se ne varam.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Bio je 11500evra, kad je uzeto vise komada...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

@Trojke kako moze biti puno za 16k eura, pa daj mi navedi koji to brend daje tu klasu sa 2.0 dizelom i 160ks?
I vidim da je u skoro najvisoj opremi

Vec vise puta sam video da pljujes taj auto, a auto je dobar i lepo se vozi. Ti si probao bazni model i u neku ruku kapiram tvoje nezadovoljstvo, ali ne u toj meri da ga svaki put ispljujes..
Drug ima 2.0d slabiju verziju i auto ide sasvim lepo i odlicno ih sluzi...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja samo kažem da je taj auto lošiji u odnosu na konkurenciju, po mnogo čemu. Taj 2.0 do 160KS se jedva nosi sa VW 1.6TDI od 105KS, a 2.0TDI od 150KS bolje da ne spominjem. Isto je i sa ostalima u klasi, tako da mu to nije nikakva prednost. Može se reći da je prednost tog motora što nije pokazao nikakve mane ni probleme, koliko ja znam, pa sa te strane kupcu to može značiti. Ok, ima dosta opreme, ali ništa spektakularno. Sve to, pa i više od toga nudi novi Civic u Comfort (osnovnom) paketu opreme, sa 1.8 motorom od 140KS, koji pruža bolje performanse. Isti su segment samo što Cruze ima veći prtljažnik, pa ako je to nekom presudno, onda neka uzme Cruze.

O utisku iz vožnje ne bih više pričao, najbolje je koga interesuje da zakaže test vožnju i da provoza Cruze, pa posle sedne u neki drugi auto C segmenta koji se može kupiti za 16.000e sa solidnom motorizacijom i opremom, pa neka napiše utiske.

Ima sigurno ljudi kojima je taj Cruze sasvim ok, biće zadovoljni sa njim. Ali verujem da bi većina potencijalnih kupaca koji bi probali više vozila tog segmenta za približno isti iznos, ipak odabrali nešto drugo.
Posetite www.garaza.rs !
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Post od milosdoktorabs »

Kruz je samo atrakrivan i nista vise,ostalo gola kanta
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Moze obrazlozenje za takvu tvrdnju?

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

Prvo 6 godisnja garancija na limariju,drugo letargicni motori i pomalo aljkava mehanika u prevodu dosta kvarljiva i nepouzdana.Enterijer na oko ok ali...dosta platneinih povrsina gde im mesto nije a pritom ne bas kvalitetan materijal za iste.
Sedista malo uska.
Dobra stvar je sasija i odlicna upravljivost.
Vec sam rekao benyinci lenji,zedni letargicni,dizel sa izrazenom turbo rupom i jako malim poljem obrtaja gde daje svoj maksimum.
Sve u svemu brend kao brend ne puno obecavajuci.
Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Nisam jos uvek vozio ni jedan, znam trojicu vlasnika ovog automobila, svi su 1,8L benzinci i svi su prezadovoljni. Po njihovim pricama sam zakljucionda je pozeljan automobil

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
milosdoktorabs
Banned
Reactions:

Post od milosdoktorabs »

Pazi auto c segmenta...motor poznat i vektre ali u puno tezem autu.Pitaj ih za potrosnju.Zsmoli da te provozaju i sam davozis pa emo pricsti
Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Da se razumemo, ne kupuju svi auto u idealnom momentu, kad su cene kod svih najniže moguće. Znam da je Cruze bio prilično povoljan sa tim 1.8 benzincem i najviše je tih i prodato. I sad, stavite se u poziciju od pre par godina, kad nije bilo ni približno dobrih ponuda, kupite ga i vozite par godina bez problema. Naravno da ste zadovoljni, bez obzira ne neke mane koje ima, ali svaki auto ima poneku manu, pa to nećemo ni spominjati. Još je taj 1.8 sasvim solidan sa performansama, a da troši malo više, troši. Kome to ne smeta, onda je taj motor sasvim ok. Mislim da može i plin da se stavi bez problema.
Ovo za platno što kaže Miloš, je istina. To sam prvi put video na ovom autu, da je prednja konzola presvučena nekim tankim platnom i baš sam se pitao na šta to liči nakon par godina ekspolatacije. To bi voleo da vidim na autu od 50-100k km.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Kao prvo Cruze mozemo porediti sa jettom, octaviom i slinim sedanima...
Kao drugo, taj 2.0d ima mnogo bolje performanse nego sto isticete...
Novi 2.0d koji ima 151ks, cruze do stotke ubrzava za 8,6s...
Dakle ovaj stariji ne moze biti mnogo sporiji pa da ga hebes..
Unutrasnjost je necim sa cime se ni japanci ni koreanci ne mogu diciti..

Da je toliko los koliko Milos kaze, vec bi videli i culi da se raspadaju..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori