Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Post od trojanac »

Jeste, moja greška, stavio sam specifikacija od 1.8 benzinca, ali svakako nije nešto posebno bolji taj dizel.
Ja na ovo gledam kao kad je Ford pre par godina imao u ponudi onaj njihov praistorijski 1.8 dizel, malo doteran, ali ni blizu HDI motora koje su razvili u saradnji sa PSA. Taj 1.8TDCI na papiru bolji, a bio je uvek jeftiniji od 1.6TDCI, nekad i za 1000e. Sad neko je lud da daje auto ispod svake cene sa dobrim motorom? Da je valjao koštao bi i više, a razvijali bi ga i dalje i imali u ponudi.
Tako je i ovom motoru vreme za zamenu pa ajde da ga damo jeftino, a ljudi kad vide 2.0 dizel 160KS misle kupili su avion. Al dobro, očigledno da ima interesovanja, pa ko ga uzme neka se lepo navoza sa njim.

Over and out. :pivo:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Upravo tako. Ko zeli, kupice.

Jos, 2.0TDI Octavia u slicnoj opremi je 4-5kEUR skuplja, mozda i vise (znam sve, novi model,blabla)... Nadam se da su bolja sedista u A7(sira i duza).

Naravno da bi svi da voze bolji automobil, samo je pitanje koliko moze da se pruzi. Meni je Cruze predimenzionisan (prepusti), kao i Octavia, a i satro Chevrolet je (sto nije dobro :D). Ne bih ga kupio verovatno, ali ispade polemika, a tema je za Akcije, kako bi zainteresovani mogli da vide... Kao i za svaki drugi automobil, uvek ce biti za i protiv, i uvek ce biti realnosti i predrasuda.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Day Walker napisao:Kapiram da svi volimo razlicito ali ne kapiram kad se pljuje neki auto toliko a zapravo nije ni priblizno toliko los... A mi mu dodjemo kao neki ljubitelji koji se malo vise razumemo u atomobile od prosecnih vozaca..
I onda ce neko da dodje i procita adminovu izjavu da je auto tezak krs i uzece to zdravo za gotovo jer je on ipak glavni i ono sto pise bi trebalo da bude u 99% slucajeva tacno.
Ma ja se bunio samo za prostor...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja nisam nigde napisao da je auto tеžak krš već samo da po meni nije vredan tih para. Obrazložio sam i zašto i poželeo da se slatko navoza svako ko ipak odluči da ga kupi.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Najbolje je da ga daju jeftino :)
Otprilike za novac B segmenta :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

S obzirom da sada košta manje više isto ko tvoja Corsa pitanje je da li si ti debelo preplatio auto ili je fabrika svesna svih mana Cruza pa ga daje samo da ga proda. :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja znam da sam platio mnogo, ali znam i zasto mi se isplati :D
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Ford Focus na beskamatni kredit

Uz Ford finansiranje kredit do 7.000 EUR bez kamate i drugih bankarskih troškova

Do kraja septembra Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih vozila, nudi mogućnost da se u njegovoj i mreži prodajno-servisnih partnera u Srbiji jedan od najpopularnijih modela - Focus kupi i na kredit, bez kamate i dodatnih troškova.

„Aranžman Ford finansiranja podrazumeva beskamatno kreditiranje iznosa do 7.000 evra s rokom otplate do 36 meseci, bez dodatnih troškova za obradu zahteva niti bilo kakvih drugih provizija“, kaže direktor marke Ford u Grand Motorsu, Srđan Damjanac. „Potencijalnim kupcima će svakako biti najzanimljiviji Focus u verziji s petoro vrata, benzinskim VCT motorom od 1,6 litara (105 KS) i bogatim paketom opreme Trend, koji u ovom kreditnom aranžmanu košta 12.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Evo i konkretnog primera: ukoliko se kupac opredeli za kredit do 7.000 evra, mesečna rata bi iznosila 194,44 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Naravno, uz obavezu da kao svoje učešće uplati razliku do pune cene i to na dva načina – u gotovom ili po sistemu staro za novo. Grand Motors, naime, nudi i tu pogodnost za kupovinu novog Focusa (ali i ostalih automobila iz programa Ford): da korišćeno vozilo, uz korektno procenjenu otkupnu vrednost, može da bude učešće za kupovinu novog.

PR Grand Motors
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

trojanac napisao:Jeste, moja greška, stavio sam specifikacija od 1.8 benzinca, ali svakako nije nešto posebno bolji taj dizel.
Ja na ovo gledam kao kad je Ford pre par godina imao u ponudi onaj njihov praistorijski 1.8 dizel, malo doteran, ali ni blizu HDI motora koje su razvili u saradnji sa PSA. Taj 1.8TDCI na papiru bolji, a bio je uvek jeftiniji od 1.6TDCI, nekad i za 1000e. Sad neko je lud da daje auto ispod svake cene sa dobrim motorom? Da je valjao koštao bi i više, a razvijali bi ga i dalje i imali u ponudi.
Tako je i ovom motoru vreme za zamenu pa ajde da ga damo jeftino, a ljudi kad vide 2.0 dizel 160KS misle kupili su avion. Al dobro, očigledno da ima interesovanja, pa ko ga uzme neka se lepo navoza sa njim.

Over and out. :pivo:
Taj praistorijski motor sam ja imao u svom focusu, sad imam najnoviji 1.6 hdi u mazdi ( pod najnoviji mislim novu verziju sa 85kw a ne staru sa 80kw ) i mogu ti reči da je 1.8 bolji, ukinuli su ga više manje zbog ekologije i zbog više isplativosti deljenja motora sa PSA a ne zbog toga jer bi bio motor sam po sebi slab. Čak i potrošnja starijeg motora nije veča, da ne kažem da je čak manja, a da o tome koji motor ima manje problema ne počinjem
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Sto se tice Cruza ima ga u HB verziji za 16400e u odlicnoj opremi sa 1.4 Turbo motorom 140ks is Astre i 6 brzina... bolja ponuda od ovog zasterelog dizla.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

A taj turbo ko da je nešto moderan...

Sent from my Skate using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Taj dizel je u upotrebi od 2010. Kakva god da je tehnologija bila tada, tj koja je koriscena u izradi motora, kako se ovde postavljaju stvari, ispada da je i u trenutku pocetka proizvodnje bio zastareo?
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Mozda nije zastareo, mozda je samo los :)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

To je druga stvar, koja nije nemoguca sa obzirom na GM poreklo :D Svi spominju neku zastarelost, pa se samo zapitah koliko li je to mator motor...
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

A jel' ima nešto konkretno da se zameri ovom motoru, nekakav poznat kvar, loše performanse ili ćemo da pričamo ono što nam prija ušima...
Odgovori