Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Re: Putevi u Srbiji

Post od Martin »

Pa dobro...i dalje TVRDIM da je most preko Ade bio i jeste najbitnija investicija u Srbiji nego most Zemun - Borča (sva sreća pa je u izgradnji) i ovaj auto-put. :thumbdown:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Most na adi se plaća iz gradskog budžeta.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ja ne znam da li je iko shvatio ozbiljno te price oko autoputa ns-ruma...
pa nama kasne projekti koji su trebali biti gotovi pre 10 godina, a ne ovaj sto nije ni zapocet :kezo:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Palili su ljude sa Kinezima. A sad od Kineza ni traga ni glasa.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ljudi pojavila se jeziva rupa u ulici Pariske Komune u smeru ka Tosinom bunaru, tacno kod ulaska na parking za Halu Sportova, u desnoj traci. Rupa se prostire na 60% sirine trake i duboka je minimum 30cm(bila je popunjena vodom pa ne znam tacno).
Ja sam morao da se nabijem liku u levoj traci da je izbegnem, dok je drugar sa Puntom naleteo na nju sa desnim tockom i na trenutak je ostao bez serva i cuje mu se neko lupanje u odredjenom polozaju volana, kaze da je vozio mozda 50ak na sat, ne vise. Felne su mu celicne 14ice valjda, pa valjda nece biti velike stete.
Tako da obratite paznju, ono nije naivno.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ta rupa se razvija godinama. Raste, sazreva, polako se ugiba i sad se napravio rov.

Kriva je gradska cistoca, stalno su tu punili cisterne i uvek je bila bara. Voda je lepo sje*ala podlogu ispod asfalta i sad to moze da raste kolko oce. I verovatno je nikada nece skroz srediti...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

U pravu si u potpunosti. A kakva je procedura ako neko bas u*ere auto i hoce da ih tuzi da naplati stetu?

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Zove se policija za uviđaj. Imaš na sajtu Beograd Puta neke obrasce i proceduru.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Ok, hvala. :doubleup:

Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kuzmanovic napisao:U pravu si u potpunosti. A kakva je procedura ako neko bas u*ere auto i hoce da ih tuzi da naplati stetu?

Trebao je i drugar da prijavi policiji. Ako nije sredjivao nista na kolima, neka se vrati tamo i zove pandure na uvidjaj.

Putevi moraju da plate stetu...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Nazalost, koliko sam ja cuo, u tim situacijama oni se vade na "nisi prilagodio brzinu stanju puta" :uf: Ali u svakom slucaju, neka zove drugar i neka ih cima, treba da plati stoka kad dozovle da se tolika rupa napravi :ccc:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

On mi ne deluje kao neko ko ce da se cima oko toga, ali predlozicu mu da to uradi. :thumbup:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Isteklo mi vreme za edit.

Pricao sam sa drugarom, vec je bio kod vulkanizera i iskrivio je felnu(celicnu) kako mi je rekao: za par cm na unutrasnjem delu, i rekao mu je vulkanizer da je bas muski udario. Sve u svemu, platio je ispravljanje felne i balansiranje. Ne smem ni da zamislim sta bi bilo da je imao neke 18ice.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Guma u fronclama i kriva felna, što se meni desilo na aerodromu. Naravno, sve se rešava, jedino je guma mnogo skupa stavka. Srećom felna nije mnogo popasla rupu.

Nisam se setio u muci da čekam pandure, ali možda je trebalo? Ima li neko pozitivno iskustvo u tim slučajevima? Kapiram da putevi Srbije nadoknađuju štetu da bi mnogo više i vodili računa o putevima.

Doduše, budžeti za saniranje puteva su bedni, tako da ni JP ne snosi svu krivicu.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Obrni okreni, krivac je vlada, i neodgovorno i nesposobno vodjenje politike vezane za to i naravno kadrovi iz stranki koji se postavljaju na cela JP, a ne znaju ni pertle da vezu, vec su samo tu da bi otimali. A ne pomaze ni cinjenica da vlada otima 95% novca od akciza, a za puteve ide 1.5 bedni dinar umesto 20-30 dinara. A onda imate i coveka kao Mrkonjica, koji je psihicki bolestan ocigledno (danas je izjavio kako je najbolji ministar u vladi) i eto perfektne kombinacije za propast puteva.
Odgovori