Dobro veče
Re: Dobro veče
Vrlo je verovatno da mu je engleski primarni jezik, međutim i pored toga postoje dva jaka razloga zašto mora da zna srpski. Prvi je što je, kao neko ko pretenduje na krunu, morao imati guvernantu ili koga već ko će ga naučiti srpski, a drugi je da živi ovde već petnaestak godina.
Veruem da se i dan danas u dvoru komunicira engleski. Ne mislim na njegovu komunikaciju sa ženom, nego na njegovu komunikaciju sa zaposlenima.
Što se tiče njegovih kontakata i njegovog angažmana ja ga ne vidim, bar ne u meri u kojoj mislim da bi morali da budu vidljivi. Ako misliš da si prvi onda je red i da se najviše žrtvuješ, a toga nema. Ima samo ideje da se živi o tuđem trošku i da svi treba sve da mu (im) čine besplatno jer je čast biti dvorska pekara, poslastičarnica, obućar..... a sve to bez formalnog dvora i bez ikakve težine takvog zvanja.
Što se mene tiče on nije uradio ni promil onoga što je morao da uradi od kad se vratio ne bi li zadobio poštovanje naroda. Biti vođa znači imati težinu, imati moć da te narod sluša i da ti veruje.... a on je daleko od toga. S njim se narod sprda.
Veruem da se i dan danas u dvoru komunicira engleski. Ne mislim na njegovu komunikaciju sa ženom, nego na njegovu komunikaciju sa zaposlenima.
Što se tiče njegovih kontakata i njegovog angažmana ja ga ne vidim, bar ne u meri u kojoj mislim da bi morali da budu vidljivi. Ako misliš da si prvi onda je red i da se najviše žrtvuješ, a toga nema. Ima samo ideje da se živi o tuđem trošku i da svi treba sve da mu (im) čine besplatno jer je čast biti dvorska pekara, poslastičarnica, obućar..... a sve to bez formalnog dvora i bez ikakve težine takvog zvanja.
Što se mene tiče on nije uradio ni promil onoga što je morao da uradi od kad se vratio ne bi li zadobio poštovanje naroda. Biti vođa znači imati težinu, imati moć da te narod sluša i da ti veruje.... a on je daleko od toga. S njim se narod sprda.
Dobro, nema baš neki nastup. Ali verujem da tome kumuju i mediji, kao veoma moćna alatka da stvoriš mišljenje.
Naravno da ima i toga, ali da je doveo tri bitna čoveka u Beograd odmah bi ga gledali drugim očima.
No nebitno. Zastranili smo debelo i dobićemo packe. On definitivni nije tema za forum, osim kad je tablica u pitanju.
No nebitno. Zastranili smo debelo i dobićemo packe. On definitivni nije tema za forum, osim kad je tablica u pitanju.

Apsolutno se slazem sa Pajom. Ne moze neko da pretenduje na krunu, da zivi ( i to prilicno dobro) na racun naroda, a da ne zna jezik tog istog naroda.
Zabole me bas uvo sto je u kuci pricao iskljucivo engleski. Ako zelis da budes SRPSKI KRALJ, nauci lepo lenguzo SRPSKI JEZIK!
Neprihvatljivo je da svaka susa (npr. Kinezi) ili pojedini strani biznismeni u Srbiji bolje govore srpski jezik od nekoga ko zeli da bude kralj.
NE MOZE! (barem ne u "mojoj knjizi")
Zabole me bas uvo sto je u kuci pricao iskljucivo engleski. Ako zelis da budes SRPSKI KRALJ, nauci lepo lenguzo SRPSKI JEZIK!
Neprihvatljivo je da svaka susa (npr. Kinezi) ili pojedini strani biznismeni u Srbiji bolje govore srpski jezik od nekoga ko zeli da bude kralj.
NE MOZE! (barem ne u "mojoj knjizi")
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Dobro vece. Ja sam kralj magistrale. Own-ujem svaku krivinu, posedujem magistralu. Najbrzi sam u klasi, kidam i visu klasu. Jedino me povremeno ali bas retko opegla neki auto najvise klase. Vozim ultimativnu masinu za magistralu. Auto mi je mnogo jak, gume su mi vrh. Super sam. Bili biste ponosni ma mene.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I malo zabrinuti, ali uglavnom ponosni 

Ogi napisao:Sta bi meni stavili, govno jer volim da kenjam?

Evo me u Mitrovici kod Pro Shine detailing gurua Releta radimo dubinsko ciscenje 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne bre evo citam na garazi neki lik previse slikao korsu pa ista pocela se ljusti 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .