O presretačima
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: O presretačima
onda se izvinjavam. ja sam samo napisao na osnovu price sa mojim drugarom. izgleda da se taj pandur malo olenjio
.

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/393506 ... ki-autobus
A gde li su bili presretači da preduzimaju mere protiv likova kao što je ovaj sa kamionom?
Npr, ukljušuješ se na auto-put, nisi propustio vozila koja prolaze pored tebe većom brzinom i nisi uključio žmigavac - izgleda da samo znaju da kažnjavaju za prekoračenje? Ili imaju nesposobne šefove koji ih ne mogu obučiti za "kompleksnije" prekršaje?
A gde li su bili presretači da preduzimaju mere protiv likova kao što je ovaj sa kamionom?

Npr, ukljušuješ se na auto-put, nisi propustio vozila koja prolaze pored tebe većom brzinom i nisi uključio žmigavac - izgleda da samo znaju da kažnjavaju za prekoračenje? Ili imaju nesposobne šefove koji ih ne mogu obučiti za "kompleksnije" prekršaje?

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jeb**a, ne moze (teoretski moze, ali nema smisla) presretac da cuci pored ukljucenja i ceka da li ce neko pravilno da se ukljuci ili ne.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Da, ali može da "patrolira" auto-putem nekom normalnom brzinom pa da uoči prekršaj...umesto da "lade jj" na nekoj od pumpi....
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja bas nisam cuo da presretaci sede na pumpama, vec se stalno vozikaju i prate. Ali, ne mogu oni da budu svuda u svakom trenutku.
@Martin: Presretac patrolira autoputem, ne radi nista drugo. A i oni koji rade taj posao imaju dusu te moraju na neku pauzu za klopu i slicno,zar ne?
I sto rece H4wkeye ne mogu biti svuda u svakom trenutku, prosto je nemoguce da sve uoce i sankcionisu.
I sto rece H4wkeye ne mogu biti svuda u svakom trenutku, prosto je nemoguce da sve uoce i sankcionisu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A i da obave fiziološke potrebe.Aca BG napisao:@Martin: Presretac patrolira autoputem, ne radi nista drugo. A i oni koji rade taj posao imaju dusu te moraju na neku pauzu za klopu i slicno,zar ne?

Šalu na stranu, one koje sam ja viđao i jesu patrolirali normalnom brzinom, sad dal reaguju, ne bih znao, verovatno da reaguju. Na mojih 130 nisu i lepo od njih što nisu.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Pobogu ljudi, pa kakvi su to presretači u gradu???
Jbt, još malo pa ćemo imati presretače za parkirališta ili na stazama oko zgrada na NBGD...
Ja stvarno ne znam šta i gde se presretači muvaju ali kad idem u Sloveniju ili Grčku, do granice me preteknu desetine i desetine "trkača" sa barem 50-60km većom brzinom od moje a ja uvek zakucam nba 130 po GPS. Još nisam video da je nekoga od njih neko zaustavio....
Znam samo da ja raspalim tom brzinom, stvorio bi se od negde u roku od nanosekunde neki nabudženi auto i upalio mi "follow me" tablicu....
A njima ništa.
Za mlad bor da se u'vatim, uvenuo bi.

Jbt, još malo pa ćemo imati presretače za parkirališta ili na stazama oko zgrada na NBGD...
Ja stvarno ne znam šta i gde se presretači muvaju ali kad idem u Sloveniju ili Grčku, do granice me preteknu desetine i desetine "trkača" sa barem 50-60km većom brzinom od moje a ja uvek zakucam nba 130 po GPS. Još nisam video da je nekoga od njih neko zaustavio....
Znam samo da ja raspalim tom brzinom, stvorio bi se od negde u roku od nanosekunde neki nabudženi auto i upalio mi "follow me" tablicu....
A njima ništa.
Za mlad bor da se u'vatim, uvenuo bi.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- Day Walker
Sinoc Stali panduri sa novim punrom i fensi novom opremom, iza Citroenovog salona na Cukarickoj padini i snimaju vozila koja dolaze iz pravca garada.... Sta su merili ne znam... Da li brzinu, ili nesto drugo, nemam pojma.. Imali su veliki ekran ukolima kao presretaci i kako vozilo dolazi ocitavali su mu neke podatke
Zaustavili su par njih

Zaustavili su par njih
Brzine idu u H-a !!!

- H4wkeye
U PO sada ima dosta novih Punta sa kamerama ugradjenim napred. Pre neki dan ja vozio caleta na posao, radio nocnu, i stanemo kod neke pekare da kupi da jede nesto. Upalim sva cetiri i cekam. Kad nailazi Saobracajna policija u Puntu sa kamerom i prilazi iza mene i staje. Ja reko sad ce da mi traze dozvolu itd i da me pitaju sta sam stao tu, kad oni se pozdravise sa caletom i parkirali se tu pored, kamera okrenuta ka putu.
Doduse, stojao sam tu nepunih 2 minuta, i pomerio bih se da su mi rekli, ne volim da stajem tako kad ne moram, uvek regularno stanem na parking i uplatim.
@DayWalker, moguce da kamere imaju onaj number plate recognition system, NPR, pa da su citali tablice ili tako nesto. A mozda mogu i da mere brzinu.

@DayWalker, moguce da kamere imaju onaj number plate recognition system, NPR, pa da su citali tablice ili tako nesto. A mozda mogu i da mere brzinu.
- Day Walker
Nemam pojma, ali deluju da imaju istu mogucnost kao i one u presretacima 

Brzine idu u H-a !!!

ja sam pre par dana isao kragujevac-topola i ispred mene su isli oni i to malo ispod ogranicenja. Ja ih nisam preticao, ali par auta ih je preteklo i islo iznad 80 van naseljenog mesta, oni ih uopste nisu dirali niti kretali za njima. Tako da zavisi i da li zele uopste da rade i da li oni samo proveravaju tablice ko sto hawkeye rece. 

- H4wkeye
Ili su ih snimili pa ce im poslati cestitku 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Mislim da njihova svrha nije da kaznjavaju vozace koji su u prekoracenju do 20 km/h van naseljenog mesta tj. da dele uplatnice sa mandatnim kaznama, vec da cekaju one koje bi mogli da posalju na "odmor" minimum 3 meseca.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk