Subvencionisani Fiat 500L Nacionale
Re: Pajina obnova voznog parka
Samo računaj da subvenciju daju 10000€ max tako da bi ti učešće bilo 6300€. Mene su tako zajebali. To su mi rekli juče kad sam otišao da predam za kredit.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Samo da te potsetim da u Mazdu 3 za sada jedino ide dizel od 2.2l.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
E Pajo, Pajo. Ko će koga ako neće svog svoga.
Znam, nema veze sa auto kućom već to važi za sve. Treba imati u vidu svakako.

Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Pa citajuci o skyactiv tehnologiji ispada da benzinac i dizel imaju skoro pa istu potrosnju.Jedino me brine ta velika kompresija kod benzinaca koji onda zahtevaju dobro gorivo koje je kod nas bez obzira na max motion,eko formula i ostala sranja vrlo upitno a to dalje dovodi u pitanje pouzdanost.Mislim da ce nova trojka ici sa nekim HDI isto.Dizel ove stare 3 se krece od 16500 do 17900,tako da racunam da ce i ovaj okvirno biti tu negde.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Meni se čini da ona folija ipak ne izgleda baš kao fabrički.
@milosdoktorabs
ford trenutno nudi fokusa 1.6b u odličnoj opremi za 13,000(nezvanično 12,500 za keš) i beskamatni trogodišnji kredit od 7,000 evra. Juče sam pogledao sa drugarom kiu ceed i hyundai i30 i s obzirom da su za iste pare, bukvalno nemaju šta da traže pored fokusa. Ako je pak budžet više ka 15,000 evra tu je već druga priča.
@milosdoktorabs
ford trenutno nudi fokusa 1.6b u odličnoj opremi za 13,000(nezvanično 12,500 za keš) i beskamatni trogodišnji kredit od 7,000 evra. Juče sam pogledao sa drugarom kiu ceed i hyundai i30 i s obzirom da su za iste pare, bukvalno nemaju šta da traže pored fokusa. Ako je pak budžet više ka 15,000 evra tu je već druga priča.
Lepo ja bio u banci da se raspitam o svim detaljima. Sve oni meni rekli i sve ok.trojanac napisao:E Pajo, Pajo. Ko će koga ako neće svog svoga.![]()
Juče odemo u banku da žena podnese papire za kredit, sedimo sat vremena, devojka kuca koješta i na kraju zove koeginicu jer ne može da unese da je deo koji banka daje 11.300€. Koleginica dolazi, pogleda i kaže "max pozajmica po subvencionisanom kreditu je 10.000€". Mi u nesvest. Auto već poručen, punto otkupljen od banke, sve sređeno i oni te sačekaju i kažu da su pogrešili i da treba da stvoriš još 1400€ za učešće. Pa samo da ih daviš.
Problem je rešen, al nek se zna da se neko ne zaleti.
Strasno je sto to nisu napomenuli.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Neznalice i budale.
Uglavnom ljudi uzimaju osnovne verzije 500l pa upadaju u tih 10.000€.
Uglavnom ljudi uzimaju osnovne verzije 500l pa upadaju u tih 10.000€.
Zaboravio sam na vrhunac ludila.
Ako daju preko 10.000€ štite se zalgom i kaskom, a ako daju do 10.000€ onda se štite jemstvom. I ja sada treba da nađem jemca iako im nudim zalogu.
Ako daju preko 10.000€ štite se zalgom i kaskom, a ako daju do 10.000€ onda se štite jemstvom. I ja sada treba da nađem jemca iako im nudim zalogu.

Probaj u drugoj banci...

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Malo je banaka koje daju subvencionisane kredite. Ma nema veze, imam način i to da rešim.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U to ne sumnjamo 

carske fore nasih banaka...
Najteže mi je da obezbedim jemca. Moji su svi penzioneri sa suviše godina, ja kao mali privrednik otpadam.... Glupo mi je i da pitam nekog od drugova jer bi im time ušao u kreditnu sposobnost.Grujic napisao:U to ne sumnjamo
Zato postoje prijatelji