Predsednički automobili
Re: Predsednički automobili
Blindiran je sigurno. U normalnoj državi se podrazumeva da te voze u domaćem vozilu. To je pitanje nacionalnog ponosa. Voziće se on u ovoj Škodi.
Verovatno hoce, ali mi ovaj sa slike ne deluje blindirano, mislim da je ovaj bio samo za slikanje. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ma da nego super fora sa slikom puga 404 i kratkim istorijatom umesto standardnog error 404Geza napisao:Skinut oglas.nuk napisao:Odlicna fora, kliknite na link, mrzi me da radim print screenkente napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... on_30_tdi/
Civilni auto na prodaju sa sve blinkerima?!?!?!?
Ispod je stari.

S tim da su taj fazon ukrali od jednog stranog foruma.
Skromni papa: Umesto "papomobila" stari Focus
Papa Franja izjavio je početkom jula da ga žalosti kada vidi sveštenike kako voze skupe automobile i tom prilikom im je poručio da izaberu nešto skromnije. Da nisu u pitanju samo prazne reči svedoči fotografija tamno plavog Ford Focusa prethodne generacije koji papa koristi za prevoz po Vatikanu i okolini.

Foto: APPapa Franja snimljen je kako u svoju letnju rezidenciju, Kastel Gandolfo, u blizini Rima, dolazi ni manje ni više nego običnim, starim Focusom.
U poređenju sa prethodnim papom, Benediktom XVI, koji je za prevoz po Vatikanu i okolini upotrebljavao BMW X5 ili specijalno za njega napravljene verzije Mercedesa ML ili električnog Renaulta Kangoo, korišćenje polovnog automobila iz niže srednje klase u kome se vozi novi papa predstavlja ga kao skromnog poglavara.
U nastojanju da Katoličku crkvu učini u većoj meri asketskom i više usresređenom na siromašne, papa Franja je nedavno pozvao druge sveštenike da skromnost pokažu i izborom svog automobila.
"Boli me kada vidim sveštenika ili opaticu u najnovijem modelu automobila, to ne možete da radite", rekao je papa.
"Automobil je neophodan za obavljanje posla, ali molim vas, izaberite neki skromniji. Ukoliko vam se sviđa neki pomodan, samo pomislite koliko dece umire od gladi u svetu", kazao je papa u svom obraćanju.
Prve reakcije na ovaj apel već su stigle. Tako je jedan sveštenik iz Kolumbije izjavio da će se odreći svog belog Mercedesa E200 Cabrio, koji je dobio od braće na poklon.
Papa Franja izjavio je početkom jula da ga žalosti kada vidi sveštenike kako voze skupe automobile i tom prilikom im je poručio da izaberu nešto skromnije. Da nisu u pitanju samo prazne reči svedoči fotografija tamno plavog Ford Focusa prethodne generacije koji papa koristi za prevoz po Vatikanu i okolini.

Foto: APPapa Franja snimljen je kako u svoju letnju rezidenciju, Kastel Gandolfo, u blizini Rima, dolazi ni manje ni više nego običnim, starim Focusom.
U poređenju sa prethodnim papom, Benediktom XVI, koji je za prevoz po Vatikanu i okolini upotrebljavao BMW X5 ili specijalno za njega napravljene verzije Mercedesa ML ili električnog Renaulta Kangoo, korišćenje polovnog automobila iz niže srednje klase u kome se vozi novi papa predstavlja ga kao skromnog poglavara.
U nastojanju da Katoličku crkvu učini u većoj meri asketskom i više usresređenom na siromašne, papa Franja je nedavno pozvao druge sveštenike da skromnost pokažu i izborom svog automobila.
"Boli me kada vidim sveštenika ili opaticu u najnovijem modelu automobila, to ne možete da radite", rekao je papa.
"Automobil je neophodan za obavljanje posla, ali molim vas, izaberite neki skromniji. Ukoliko vam se sviđa neki pomodan, samo pomislite koliko dece umire od gladi u svetu", kazao je papa u svom obraćanju.
Prve reakcije na ovaj apel već su stigle. Tako je jedan sveštenik iz Kolumbije izjavio da će se odreći svog belog Mercedesa E200 Cabrio, koji je dobio od braće na poklon.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Dragane, ovo moras zeni da pokazes 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Predlog za novi automobil ruskog predsednika.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ruski osecaj za lepotu. 

Jel to neki zvanicni render ili?
Ovo mi se vise svidja:

Ovo mi se vise svidja:

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kenedijevi Lincolni.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Posle njega više se nisu vozili u kabrioletima, jbg promaja 

Trebaju mu vece felneDay Walker napisao:Meni je onaj gore vrhunski

Danas sam video Nikolicevu S, kako je lep auto, sunce mu...

I, iz aviona se vidi da nije ko svi ostali, bez obzira da li su blinde ili ne.
Mislim da je pored felni jos nesto drugacije, tipa prednji gril ili tako nesto. Ili to sto sija kao Las Vegas

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa sad...Velja napisao:Posle njega više se nisu vozili u kabrioletima, jbg promaja

Širim haos!