Mobilne telekomunikacije
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Mobilne telekomunikacije
Ako moze i meni tapatalk na pp - hvala!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Stize 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ubih se od trazenja opcije za mrezu, ono manual, automatic i to i ne mogu da pronadjem, opcija kao da ne postoji?! Bio sam u RS za vikend pa mi je trebalo. Help?
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Settings, pa na mobile data, pa ces dalje videti
- Stefy
- Pridružio se: 31 Mar 2013, 21:15
- Garaža: Dacia Sandero II Laureate 1.2 16v
Razmisljam da li da uzmem Samsung Galaxy S2 Plus ili Samsung Galaxy Grand, pa ako neko ima bilo kakva iskustva sa ovim telefonima bio bih mu zahvalan kada bi mi razresio dilemu 

Spusti status i duže drži dugme za data. Tako je bar na JB Samsunzima.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
S2 plus je odlican, a za taj drugi nisam ni cuoStefy napisao:Razmisljam da li da uzmem Samsung Galaxy S2 Plus ili Samsung Galaxy Grand, pa ako neko ima bilo kakva iskustva sa ovim telefonima bio bih mu zahvalan kada bi mi razresio dilemu

Brzine idu u H-a !!!

Pogledaj prvo na gsmarena i uporedi ih. Grand je dosta veci. Pa ako.ti odgovara ta velicina onda ga uzmi slobodno. Ako ti pak velicina granda smeta onda idi s2+ ili mozda malo star s3.Stefy napisao:Razmisljam da li da uzmem Samsung Galaxy S2 Plus ili Samsung Galaxy Grand, pa ako neko ima bilo kakva iskustva sa ovim telefonima bio bih mu zahvalan kada bi mi razresio dilemu
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Koji god genije da je stavio ovu sliku nadam se da je svestan da gornja i donja nisu iste sto je prilicno glupavo za oficijanu vest.mr.Big napisao:Nokia Lumia 1020 - smartphone s kamerom od 41 megapiksela!
Nokia je danas predstavila svoj novi smartphone pod nazivom Lumia 1020 čija je glavna karakteristika kamera od 41 megapiksela.
Mobitel također nudi Nokijin softver za obrađivanje fotografija PureView, sustav sa šest leđa Carl Zeiss, trostruki zoom visoke rezolucije, automatsko i manualno fokusiranje slike, dvostruki blic te stabilizaciju slike.Lumia 1020 koristi operativni sustav Windows 8 također omogućuje snimanje HD-videa u rezoluciji od 1080 piksela i 30 okvira po sekundi.
Prodaja u SAD-u počet će 26. jula, a cijena će iznositi 299,99 dolara uz dvogodišnji ugovor kod AT&T-a. Nakon SAD-a uređaj bi u ovom kvartalu trebao stići i u Kinu i glavna europska tržišta, javljaju iz finske tvrtke. Dostupan je u žutoj, bijeloj i crnoj boji. (Agencija VLM)
To gore je sa nekim dodatkom 
Verovatno dodatna baterija i rukohvat kad se telefon koristi kao fotoaparat.

Verovatno dodatna baterija i rukohvat kad se telefon koristi kao fotoaparat.
E ovo je touch screen

Koliko otprilike navigacija baterije uzme (tj koliko moze raditi a da ostane otrpilike polovina baterije)? Radi se o ovom uredjaju http://www.gsmarena.com/sony_xperia_neo_l-4647.php
I posto nemam nosaca, zaglavim ga izmedju table i sajbe samo ne znam da mu nece vibracije naskoditi? (telefon ima gumenu zastitu iza)
I posto nemam nosaca, zaglavim ga izmedju table i sajbe samo ne znam da mu nece vibracije naskoditi? (telefon ima gumenu zastitu iza)
zavisno od toga koliko ti je jako osvetljen ekran i koliko ti je kvalitetna baterija. ali ako ti baterija sa normalnim koriscenjem traje oko 1 dan, navigacija bi ti potrosila pola baterije za oko 1-3 sata. zavisno od koriscenja ekrana naravno i stanja baterije.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Osvetljenje ekrana, jacina zvuka... do 50% bi trebalo za oko 40min do 1h max (ako je baterija dobra, onda moze da prebaci malo preko 1h).
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!