Ne brže od života!
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Ne brže od života!
Zatvor mora dobiti .. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Par godina zato što je vozio preko 120 gde je ogrničenje 40 i usmrtio mladu osobu??? Aj mi reci da je to normalno???ftj napisao: možda parama uspe malo da odloži ali zatvor od par godina mu ne gine.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A da svi lepo sacekate tacne rezultate?
Samo bzv palamudite, mozda je pijan prosao kroz crveno sa 150km/h, a mozda mu je devojka izletela na njeno crveno, a on vozio sasvim trezan 50-60km/h...
Samo bzv palamudite, mozda je pijan prosao kroz crveno sa 150km/h, a mozda mu je devojka izletela na njeno crveno, a on vozio sasvim trezan 50-60km/h...
Cifre za veštačenje su daleko veće, a samo veštačenje brzine je glupa matematika koja se zasniva na tabličnim vrednostima.Texonja napisao:Ako je sin Mitrovica, onda je devojka prelazila na crveno.
"Takodje, brzina auta se ne moze utvrditi sa sigurnoscu. Uzevsi u obzir da vozac tvrdi da se kretao brzinom od 50km/h, a da je devojka prelazila na crveno svetlo i neocekivano stupila na kolovoz kojim se u tom trenutku kretalo vozilo marke BMW kojim je upravljao Mitrovic, nisu postojali uslovi da je on izbegne ili zaustavi vozilo"
Nesto slicno ocekujem u zapisniku na sudjenju.
A vestak dobija samo 2.000 din po vestacenju (ako im nisu dizali), pa zamislite kako ce da laze za recimo 2 miliona dinara koje mu tata Mitrovic ponudi.
sent from my HTC Sensation
Mali će dobiti godinu-dve kao i svi. Nema ovde mnogo mesta za manipulaciju. Jedino što može da uradi i što bi mu ja savetovao je da ide na sporazum o priznanju krivice, da dobije godinu dana zatvora koji bi uz tatine veze bio zamenjen kućnim zatvorom.
Po stoti put ponavljam da se radi o teškom delu protiv saobraćaja, a ne ubistvu. Kazne su niske jer se samo delo smatra situacionim što znači da može svakom da se desi. Ne ovako drastično, ali realno može da se desi.
Klnac je mlad, bez iskustva, napaljen kao što smo i mi bili u njegovim godinama i imao je vozilo neprimereno njegovom umeću i vozačkom stažu. Zato hrvati imaju ograničenje u snazi motora u prvih par godina imanja dozvole.
@cozmo
samo ne znam da li tako pričaš jel zavidiš malom što vozi x6 ili stvarno tako misliš.
a petra cvijić je udarila čoveka na pešačkom, a ovde je pitanje kakvo je svetlo bilo na semaforu.
ps
mali nije bio pijan.
samo ne znam da li tako pričaš jel zavidiš malom što vozi x6 ili stvarno tako misliš.
a petra cvijić je udarila čoveka na pešačkom, a ovde je pitanje kakvo je svetlo bilo na semaforu.
ps
mali nije bio pijan.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
A jel' može neko upućen i stručan da nam objasni kako zakon tretira ozbiljnije posledice prelaska zebre pešaka po crvenom svetlu...
I don't give a fuck sta on vozi, lepo sam napisao da je moja koleginica OCEVIDAC udesa i da je lik vozio preko 100kmh na sat, samo je izleteo iz mraka, pokosio devojku na pescackom, udario po gasu i pobegao!MilisaV napisao:@cozmo
Sve i da je crveno bilo na pesackom, nema sanse da ga primetis i procenis kad je isao tom brzinom.
E samo zato bi mu sudio na licu mesta.
Inace, nije bio pijan, mada svi znamo da bezanje s mesta nesrece i prijavljivanje nakon nekoliko sati kasnije moze da smanji ili eliminise tragove alkohola u krvi.
@Gaginho: brzina je bila ogromna, preko 100kmh sigurno. Koleginica zivi tu, dobar je vozac, i moze da proceni. Taj je vozio sigurno 120, po njenoj proceni. Istraga ce uvtrditi ali da je vozio 50 - nije.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Decko je kriv,a mora se utvrditi i krivica pesaka ,a samim tim ce to biti i olaksavajuca okolnost za momka. Sad je jako bitno sto je on sin Mitrovica. .. 

Nisam ja donosio zakon niti ću ja presuđivati pa da ti kažem da li je to normalno. Niti sam rekao da je to normalno niti da je ok već da će mu se suditi kao i da smo ja ili ti počinili ovo delo.TheWickerMan napisao:Par godina zato što je vozio preko 120 gde je ogrničenje 40 i usmrtio mladu osobu??? Aj mi reci da je to normalno???ftj napisao: možda parama uspe malo da odloži ali zatvor od par godina mu ne gine.
Slučaj izaziva pažnju jer je bio x6 u pitanju a sada će još više jer je željkov sin. Niko ne komentariše što je juče autobus ubio dedu u omladinskih brigada za šta je jasno odgovoran neko iz beograd puta koji je dozvolio onako nakaradno privremeno rešenje autobuske stanice zarad 'rekonstrukcije' ulice.
@cozmo
voliš ti da začiniš priču sa tim 'izleteo iz mraka'.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
I uvek ima nekog ko je to video...
Irelevantno je ako je on vozio brže od dozvoljenog.mr.Big napisao:A jel' može neko upućen i stručan da nam objasni kako zakon tretira ozbiljnije posledice prelaska zebre pešaka po crvenom svetlu...
Bitno je samo u slučaju parnice za naknadu nematerijalne štete gde bi bila podeljena odgovornost.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sta ima bilo sta da "primecujes i procenjujes" na crvenom svetlu?cozmo napisao:Sve i da je crveno bilo na pesackom, nema sanse da ga primetis i procenis kad je isao tom brzinom.

Svaki dan pizdim od "samoubica" koje mi izlecu na crveno i iz zbunova pored puta...

Da ne pricam kako izlecu na pesacki bez da im na kraj pameti bude da pogledaju levo-desno...
Ne kazem da decko nije kriv jer je vozio tih 100 km/h, ali to je peta prica...
Poslednja izmena od Delija u 19 Jul 2013, 12:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Frizerka ...Gaginh0 napisao:I uvek ima nekog ko je to video...
@Delija:
Citas li ti sta ja pisem.
Koleginicin prozor gleda na taj pravac i na taj pesacki. Odmah prekoputa je tu. Puklo je kao topovski udar, a sam prizor je bio uzasan. Devojka niti je bila samoubica niti je izletala niti je trcala vec uredno isla preko pesackog.
I da, izleteo je iz mraka (to su njene reci) jer je vozio ogromnom brzinom. Jednostavno je nocu teze primetiti brze automobile ma koje velicine bili.
Mog drugara je opalio (preso preko noge) lik sa Z101 pre 25 godina vozeci brzinom od 120kmh. Drugar je imao srecu - samo naprsao zglob, da je zakoracio korak dalje bio bi mrtav.
Uopste nije video auto zbog brzine kojom je ovaj vozio. Samo je osetio udarac i pao dole.
Po vasim komentarima vidim da se rec ocevidaca uopste ne uzima u obzir, zato nam je drzava tu gde jeste, tako je i na sudu verovatno. Bitno je kolko love imas da platis svoje greske jel tako??
Citas li ti sta ja pisem.
Koleginicin prozor gleda na taj pravac i na taj pesacki. Odmah prekoputa je tu. Puklo je kao topovski udar, a sam prizor je bio uzasan. Devojka niti je bila samoubica niti je izletala niti je trcala vec uredno isla preko pesackog.
I da, izleteo je iz mraka (to su njene reci) jer je vozio ogromnom brzinom. Jednostavno je nocu teze primetiti brze automobile ma koje velicine bili.
Mog drugara je opalio (preso preko noge) lik sa Z101 pre 25 godina vozeci brzinom od 120kmh. Drugar je imao srecu - samo naprsao zglob, da je zakoracio korak dalje bio bi mrtav.
Uopste nije video auto zbog brzine kojom je ovaj vozio. Samo je osetio udarac i pao dole.
Po vasim komentarima vidim da se rec ocevidaca uopste ne uzima u obzir, zato nam je drzava tu gde jeste, tako je i na sudu verovatno. Bitno je kolko love imas da platis svoje greske jel tako??
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moze da prelazi koliko god hoce polako, oprezno ili ne znam sta ako je CRVENO svetlo...
Ako NIJE crveno svetlo, onda je to totalno druga prica...
Ako NIJE crveno svetlo, onda je to totalno druga prica...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...