Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Aha znači ipak nije očevidac ona nego njen prozor a ona je samo čula topovski udar. Ajd stvarno nije mesto za trolovanje.
U pitanju je pesacki prelaz.
Tako da, i pored crvenog svetla, vozac mora da obrati paznju na isti.
Drugo, tu je brzina ogranicena na 40kmh ako sam dobro razumeo koleginicu.
I na toj deonici sa preko 100kmh nema sanse da bilo sta uocis, niti da reagujes na semafor niti na bilo sta.
Tako da, i pored crvenog svetla, vozac mora da obrati paznju na isti.
Drugo, tu je brzina ogranicena na 40kmh ako sam dobro razumeo koleginicu.
I na toj deonici sa preko 100kmh nema sanse da bilo sta uocis, niti da reagujes na semafor niti na bilo sta.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Svetlo na semaforu pravi ogromu razliku..
A cozmo iskuliraj s tim pricama, nije uspela da vidi svetlo alizato strucno zna brzinu da oceni
A cozmo iskuliraj s tim pricama, nije uspela da vidi svetlo alizato strucno zna brzinu da oceni
Ona je ocevidac, sa prozora je VIDELA UDARAC, odnosno videla je ceo dogadjaj.ftj napisao:Aha znači ipak nije očevidac ona nego njen prozor a ona je samo čula topovski udar. Ajd stvarno nije mesto za trolovanje.
Naletanje dzipa, udarac, bezanje.
Sto se tice zvuka udarca, kaze da je to najstrasnije.
I sad od tebe zelim javno izvinjenje za ovakav recnik.
Svi ste vi pametni a niste bili tamo!
Sto se tice crvenog svetla na semaforu ajde ti se seti koje je bilo kad vidis takav uzas. Sto se tice procene brzine to je lako. Zena zivi tu, zna kako se tuda vozi i to samo po sebi nije tesko. Samim tim sto je telo toliko odletelo odmah se moze proceniti brzina. Ja sam video uzivo udarac sa 60kmh i covek je odleteo mozda oko 6-7m od Golfa. Da telo odleti 20m potrebna je velika sila i brzina.
Poslednja izmena od cozmo u 19 Jul 2013, 12:36, izmenjeno 1 put ukupno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
A koleginica jel imala radar pri ruci i izmerila brzinu?
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Koliko se ja razumam u svemirsku tehniku, pešački prelaz na kom je crveno svetlo više nije prelaz dok se ne uključi zeleno...
Ljudi da se ne lazemo sigurno nije isao 50,pogledajte gde je pesacki a gde su tragovi guma i krvi.A za sve ostalo pustimo policiju da uradi posao.
Poslednja izmena od Milos u 19 Jul 2013, 12:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Za stanice je nadležan Gradski sekretarijat za saobraćaj, ako se ne varam.ftj napisao:Niko ne komentariše što je juče autobus ubio dedu u omladinskih brigada za šta je jasno odgovoran neko iz beograd puta koji je dozvolio onako nakaradno privremeno rešenje autobuske stanice zarad 'rekonstrukcije' ulice.
Apsolutno vasi komentari pokazuju kako se tretiraju unesreceni ljudi.
Sad je devojka koja je poginula kriva, a ocevici nisu videli to sto su videli, videli su vanzemaljce, on je vozio propisno... ma da.
Za procenu brzine ti ne treba radar uopste, dovoljno je videti sam dogadjaj.
A sto se tice ocevidaca, ako stanujete u ovoj zgradi imate idealan pogled na samo mesto:

Tako da ja cu poverovati njoj a vi pisite sta hocete.
Sad je devojka koja je poginula kriva, a ocevici nisu videli to sto su videli, videli su vanzemaljce, on je vozio propisno... ma da.
Za procenu brzine ti ne treba radar uopste, dovoljno je videti sam dogadjaj.
A sto se tice ocevidaca, ako stanujete u ovoj zgradi imate idealan pogled na samo mesto:

Tako da ja cu poverovati njoj a vi pisite sta hocete.
Nemojmo tako, prijatelju.cozmo napisao:Apsolutno vasi komentari pokazuju kako se tretiraju unesreceni ljudi.
Ako je bilo zeleno na pešačkom prelazu, iskreno želim da mladi Mitrović visi na pilonu kod Ade.
Čisto za primer ostalima, a i kao kakva-takva satisfakcija devojčinoj familiji...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da li je auto koji je devojku posle udarca bacio 20 metara išao brže od 100km/h!? Zaista postoji neko ko u to sumnja?
Ograničenja brzine i postoje da bi bila sredstvo zaštite, jer kada bi postojala mogućnost da se svi kreću po propisima - onda ograničenja brzine ne bi bila potrebna. Zato je po gradu ograničenje 50 a na autoputu 120 - jer su na autoputu mnogo manje šanse da ispred tebe izleti pešak, drugi auto iznenada skrene ili zakoči, itd...
A ako je cura prelazila na crveno - krivica mu je drastično manja, jel!?mr.Big napisao:Ako je bilo zeleno na pešačkom prelazu, iskreno želim da mladi Mitrović visi na pilonu kod Ade.
Ograničenja brzine i postoje da bi bila sredstvo zaštite, jer kada bi postojala mogućnost da se svi kreću po propisima - onda ograničenja brzine ne bi bila potrebna. Zato je po gradu ograničenje 50 a na autoputu 120 - jer su na autoputu mnogo manje šanse da ispred tebe izleti pešak, drugi auto iznenada skrene ili zakoči, itd...
Poslednja izmena od Vladapetr u 19 Jul 2013, 12:49, izmenjeno 1 put ukupno.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Pocinje spinovanje:
http://www.kurir-info.rs/sin-zeljka-mit ... nak-899005
Željko Mitrović je u izjavi za Kurir potvrdio da se nesreća dogodila i da mu je sin rekao da je za njega bilo zeleno svetlo na semaforu. Mitrović je dodao i da ga je Aleksandar pozvao u momentu kada je sleteo na beogradski aerodrom. Tada mu je ispričao za nesreću i rekao da se zaustavio tek posle kilometar-dva kada je došao sebi.
I da dodam da je Kimani koji je zgazio devojku VAN pesackog vec godinu dana u zatvoru, a da vidimo sta ce biti sa Mitrovicem.
http://www.kurir-info.rs/sin-zeljka-mit ... nak-899005
Željko Mitrović je u izjavi za Kurir potvrdio da se nesreća dogodila i da mu je sin rekao da je za njega bilo zeleno svetlo na semaforu. Mitrović je dodao i da ga je Aleksandar pozvao u momentu kada je sleteo na beogradski aerodrom. Tada mu je ispričao za nesreću i rekao da se zaustavio tek posle kilometar-dva kada je došao sebi.
I da dodam da je Kimani koji je zgazio devojku VAN pesackog vec godinu dana u zatvoru, a da vidimo sta ce biti sa Mitrovicem.
Sa slika iz kurira se vidi da nema tragova kočenja i samo veštak može da utvrdi koliko se približno kretao ali verovatno da je bar duplo od ograničenja.
@cozmo
problem je u tvom prenošenju izjava koje je na nivou uzimanja senzacionalnih izjava za kurir(pojavio se niotkuda iz mraka sa 200 na sat) a s obzirom da je ovo ipak automobilski forum treba razmatrati sve činjenice. Ni po čemu se ne razlikuje tvoje osuđivanje vozača od osuđivanja devojke jer mi činjenice NE ZNAMO i možemo samo da nagađamo da li vozač snosi 100% krivice ili je devojka možda prošla na crveno.
I opet naravno ti ovde spinuješ. Kimani je strani državljanin i mora ostati u pritvoru zbog opasnosti od bekstva do okončanja suđenja i to nema nikakve veze jer da sutra ti ubiješ nekog na pešačkom najverovatnije bi te sutra pustili iz pritvora.
@cozmo
problem je u tvom prenošenju izjava koje je na nivou uzimanja senzacionalnih izjava za kurir(pojavio se niotkuda iz mraka sa 200 na sat) a s obzirom da je ovo ipak automobilski forum treba razmatrati sve činjenice. Ni po čemu se ne razlikuje tvoje osuđivanje vozača od osuđivanja devojke jer mi činjenice NE ZNAMO i možemo samo da nagađamo da li vozač snosi 100% krivice ili je devojka možda prošla na crveno.
I opet naravno ti ovde spinuješ. Kimani je strani državljanin i mora ostati u pritvoru zbog opasnosti od bekstva do okončanja suđenja i to nema nikakve veze jer da sutra ti ubiješ nekog na pešačkom najverovatnije bi te sutra pustili iz pritvora.
Bas taj semafor je jako nezgodan. Imao sam vise puta situaciju da su me pesaci ispresecali. Bukvalno par puta mesecno mi se to desi jer prolazim tuda svakodnevno, nekada i vise puta. Kao da ljudi uopste ne gledaju na semafor. Tu je autobuska stanica, i gomila nekih trafika, tako da kapiram da je to razlog da ljudi jurcaju ko muve bez glave. Istraga ce vec utvrditi koje je svetlo kome bilo, ali to je sad totalno nebitno s' obzirom da je mladi zivot izgubljen... Prosecna brzina tuda je sigurno 70 km/h, jednostavno takva je ulica, a verujem da je mali nategao iXa sigurno oko 100 km/h...
Cosmo, aj oladi.
Velika je verovatnoća da devojka jeste prelazila na crveno, kao što bih i ja. To je mesto gde se Ustanička pretrčava non stop i zato je i postavljena ograda na razdelnom ostrvu. Bila je noć, slab saobraćaj, nju mrzelo da čeka zeleno i krenula, a klinac se sjurio nizbrdo, izleteo iz krivine, nije mogao ili nije umeo da odreaguje i eto sranja.
On ako je prošao kroz crveno morao je da prođe bar kroz dva, ako ne i više crvenih.
Velika je verovatnoća da devojka jeste prelazila na crveno, kao što bih i ja. To je mesto gde se Ustanička pretrčava non stop i zato je i postavljena ograda na razdelnom ostrvu. Bila je noć, slab saobraćaj, nju mrzelo da čeka zeleno i krenula, a klinac se sjurio nizbrdo, izleteo iz krivine, nije mogao ili nije umeo da odreaguje i eto sranja.
On ako je prošao kroz crveno morao je da prođe bar kroz dva, ako ne i više crvenih.