Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
stavi Wolfy na tablicu pa da te forumasi vise ne hejtuju 

Devil je bio namenjen za F430 
Ali,to je naravno bilo najmanje verovatno,nisam ni mnogo razmisljao o toj tablici.Uvek su mi ovi brojevi figurirali kao ono sto cu staviti kad-tad.I,opet,to stavljam zbog mene I te osobe,a bas me briga dal` ce zika,Cile I Mile da primate,ili sta ce da prokomentarisu
A,i 4 RAZLICITA broja I nisu nesto upadljiva,kao npr. 00-00 ili tako nesto 

Ali,to je naravno bilo najmanje verovatno,nisam ni mnogo razmisljao o toj tablici.Uvek su mi ovi brojevi figurirali kao ono sto cu staviti kad-tad.I,opet,to stavljam zbog mene I te osobe,a bas me briga dal` ce zika,Cile I Mile da primate,ili sta ce da prokomentarisu

Najbolja tablicaWolfy napisao:kao npr. 00-00 ili tako nesto

Normalno da svako ima svoje viđenje stvari, ali isto tako to viđenje može vremenom da se promeni.
Pre nekoliko godina, dok su bile stare tablice u upotrebi, redovno su mi upadale u oči četvorocifrene jedne četvorocifrene tablice XY-YX (neću brojeve namerno da napišem). U jednom trenutku sam čak došao na ideju da uz pomoć razređivača napravim nešto slično sa svojim tablicama. Izbeljivanjem dva broja dobio bih 11-22 i to sa jednakim razmakom među njima. Igrom slučaja tablica je to omogućala. Reći ću samo da sam skinuo zastavicu posle oznake grada kao i "-" nakon prve tri cifre. Dugo sam se nećkao da izguram do kraja.
Srećom nisam, posledice bi bile bolne čim bi prvi policajac uočio o čemu se radi. A i sa ocem bi bilo veselo.
To je bio taj period. Sad o toj ideji mislim isto ono što sam siguran da će i ostali forumaši kada pročitaju ovaj tekst.
A danas mi recimo personalizovane nisu zanimljive, sem što ih na prvu primetiš u saobraćaju. Ali ne osećam želju za istim ni najmanje. Pa čak ni ona slova kojih se mnogi "plaše" - ŽĐČĆŠ. No nečću reći da bih odbio neku simpatičnu regularnu kombinaciju cifara i slova za tablicu.
Pre nekoliko godina, dok su bile stare tablice u upotrebi, redovno su mi upadale u oči četvorocifrene jedne četvorocifrene tablice XY-YX (neću brojeve namerno da napišem). U jednom trenutku sam čak došao na ideju da uz pomoć razređivača napravim nešto slično sa svojim tablicama. Izbeljivanjem dva broja dobio bih 11-22 i to sa jednakim razmakom među njima. Igrom slučaja tablica je to omogućala. Reći ću samo da sam skinuo zastavicu posle oznake grada kao i "-" nakon prve tri cifre. Dugo sam se nećkao da izguram do kraja.
Srećom nisam, posledice bi bile bolne čim bi prvi policajac uočio o čemu se radi. A i sa ocem bi bilo veselo.
To je bio taj period. Sad o toj ideji mislim isto ono što sam siguran da će i ostali forumaši kada pročitaju ovaj tekst.

A danas mi recimo personalizovane nisu zanimljive, sem što ih na prvu primetiš u saobraćaju. Ali ne osećam želju za istim ni najmanje. Pa čak ni ona slova kojih se mnogi "plaše" - ŽĐČĆŠ. No nečću reći da bih odbio neku simpatičnu regularnu kombinaciju cifara i slova za tablicu.
Da ponovim i u ovoj temi moja personalizovana bi bila BG PAJA 3.
Piše POSEDI, to je avtokuča u SLODay Walker napisao:Jel mu ispod 4.2 pise pobeda ili sam istripovao?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja bih stavio personalizovanu "BG LJAXE" 
Bez zezanja. Opcije su bile CH4, MTM, ali bi mi ova gore bila favorit.
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Metne Ti Master?methane.master napisao:Ja bih stavio personalizovanu "BG LJAXE"
Sent using Tapatalk

Jedino priznajem BG ŠČĐĆŽ
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne, nego "Methane Tačka Master".Kuzmanovic napisao:
Metne Ti Master?

Inače dobra je i ova ftj-ova fora i sa "šđčćž"

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Po meni,custom tablice treba da znace nesto vozacu,a tek sekundarno je da budu Misi?peri/Paji cool.No, 100 ljudi,100 cudi 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni s personalizovane skroz ok... Ja lično verovatno ih ne bi stavio jer imam neki trip od eksponiranja, pa bih se tripovao da će uvek svako lako da me zapamti bla bla...
Al mi nisu ni seljačenje, ni kompleks, ni one kad se stave ime ni xxxxx
Al mi nisu ni seljačenje, ni kompleks, ni one kad se stave ime ni xxxxx

methane.master napisao:Ja bih stavio personalizovanu "BG LJAXE"
Sent using Tapatalk

stefanan napisao: BG XŠES

Iskreno,meni najvise smeta to,sto ljudi govore da je to seljancenje,majmunisanje I sl. A,u sustini da su personalizovane tablice kao u CG 200e,a ne 1000e,90% tih "zgrozenih I emancipovanih" gradjana bi bilo prvo u redu.