Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
Da imam firmu sva vozila bi mi imala personalizovane, ali ja kao fizičko lice nikada ih neću uzeti ma koliko da su jeftine ili skupe.
Sad ozbiljno, na stranu sto bih uzeo jednu seljanija tablicu da nerviram sve ostale, meni je sasvim ok i to bih uzeo da imam dosta para i dosta automobila "grad-inicijali-dva broja"
Lepa tablica je i deo sredjivanja automobila, isto kao i felne, spustanje, dobra oprema...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ja sam isto xy puta napisao da bi zabranio personalizovane tablice zbog toga sto svaki lokani "baja" ima XXXXX tablice i zbog slicnih stvari
meni licno je nagotivniji njemacki fazon, oni ti daju da biras broj i slovo(slova) i takve tablice bi rado posjedovao. druga pozitivna stvar u tom "njemackom modelu" jeste to sto ti se ne istices ako ne zelis, npr. ja da imam TR-89 niko ne bi znao da li je to onako slucajna tablica ili sam ja to trazio... Ovako kod nas i kad uzmes kulturnu personalizovanu tablicu, recimo da ja uzmem NS TR 89 to bi bilo jako upadljivo a sa druge strane mi nije dopusteno da imam normalne tablice sa izabranom dostupnom kombinacijom...

meni licno je nagotivniji njemacki fazon, oni ti daju da biras broj i slovo(slova) i takve tablice bi rado posjedovao. druga pozitivna stvar u tom "njemackom modelu" jeste to sto ti se ne istices ako ne zelis, npr. ja da imam TR-89 niko ne bi znao da li je to onako slucajna tablica ili sam ja to trazio... Ovako kod nas i kad uzmes kulturnu personalizovanu tablicu, recimo da ja uzmem NS TR 89 to bi bilo jako upadljivo a sa druge strane mi nije dopusteno da imam normalne tablice sa izabranom dostupnom kombinacijom...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa šta tebi smeta lokalni baja sa XXXXX? Jako me zanima na koji način tebe to uopšte dotiče
Grujic napisao:Pa šta tebi smeta lokalni baja sa XXXXX? Jako me zanima na koji način tebe to uopšte dotiče

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Sad videh Q7 BG - PANTA
.
Needles to say da je bahato parkiran.

- Risto
ne smeta meni lokalni baja sa njegovim A8/X6/GL, meni je draze da na parkingu pored svog auta vidim skup auto (ko god ga vozio) ali je malo smijesno citati u ovoj temi da u svakom mjestu postoji neko sa XXXXX i XXX tablicom... ima ovdje i par zanimljivih kombinacija koje sam vidjeo, i wolfy je imao po meni dobru ideju za neku azdaju od auta (devil)...
jedino mi ide na zivce ta prica o tablicama koje se stalno vrte, koja fora je da ti i neko iz susjednog grada imate potpuno iste tablice a ti si kao uzeo personalizovane? ako vec neko uzima personalizovane to ne trebaju, bar po meni, biti tablice koje svako moze da smisli... Opet se vrtim u krug, vidjeo sam ja i extra kombinacija, npr. (vec sam spominjao) 911 turbo (997) iz Budve koji ima tablice BD-911-BG... Tablica treba da ti kaze nesto o nekom a XXXXX mi govori da taj lik samo baca pare jer ne zna da smisli nista kreativno
jedino mi ide na zivce ta prica o tablicama koje se stalno vrte, koja fora je da ti i neko iz susjednog grada imate potpuno iste tablice a ti si kao uzeo personalizovane? ako vec neko uzima personalizovane to ne trebaju, bar po meni, biti tablice koje svako moze da smisli... Opet se vrtim u krug, vidjeo sam ja i extra kombinacija, npr. (vec sam spominjao) 911 turbo (997) iz Budve koji ima tablice BD-911-BG... Tablica treba da ti kaze nesto o nekom a XXXXX mi govori da taj lik samo baca pare jer ne zna da smisli nista kreativno

kotrlja se na 24" zoll...Captain Slow napisao:Sad videh Q7 BG - PANTA.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Risto opet to nema nikakve veze s tobom. Ako je neko seljak, seljak je za sebe. Ti mozes da kupis i tablicu NS 001 AA i da ne budes seljak. 

- Risto
Scudi, slazem se da me to ne bi trebalo doticati. Niti imam novca a ni zelju za necim kao sto je personalizovana tablica, samo mi je malo bez poente uzeti YYYYY i sl. tablice...
Pa slazem se, ali kazem ko hoce moze skroz ok tablice da uzme. 

Zbog idiota sto stavljaju BG XXXXXXXX, BG XXX, BG YYYY, XXXXLLL itd.Wolfy napisao:Zasto?!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A te tablice ugrožavaju saobraćaj, zaslepljuju? I za tebe važi isto pitanje 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
BG XŠES - pobednikstefanan napisao:za LJAXE, ili BG IKS5, BG XŠES

Meni ne smetaju. Ludo me zabavljaju.Grujic napisao:Pa šta tebi smeta lokalni baja sa XXXXX? Jako me zanima na koji način tebe to uopšte dotiče

Širim haos!