Kia cee'd 2012
Re: Kia cee'd 2012
Ja nemam kiu a ni benzinca
ali koliko imam iskustva sa sličnim avtima, mislim da bi morao potrošnju koju si naveo ili čak manju sa lakočom da dostigneš. Ali opet kažem, ne znam kakva je situacija u NS sa vožnjom...

Kupljen ćopavac za hyundai/kia sa cenralnom rupom od 67.1mm kod čika Slave koji radi subotom na Bubanj Potoku, red 31, KG beli golf.
Kod njega sam kupio i za hondu, pa sam se setio da ga pozovem i proverim ima li i za hy. Cena - 50e. Inače, Kia ne daje uz auto ključ za skidanje točkova pa je i to trebalo pazariti.
Offset na originalnim alu felnama je ET50, 6,5x16, Made by Ronal, Czech republic, može da bude korisno kada se budu tražile čelične felne za zimske gume.
Kod njega sam kupio i za hondu, pa sam se setio da ga pozovem i proverim ima li i za hy. Cena - 50e. Inače, Kia ne daje uz auto ključ za skidanje točkova pa je i to trebalo pazariti.
Offset na originalnim alu felnama je ET50, 6,5x16, Made by Ronal, Czech republic, može da bude korisno kada se budu tražile čelične felne za zimske gume.
Inače, vozio sam ceed-a od NBG do bubanj potoka. Vrlo lepo ide sa 1,6 GDI motorom i oseti se da tu ima dosta više snage nego kod mog civica sa 1,4l/100ks, udoban je, za mene i preiše mekan posle civica.
Sve u svemu jako, jako dobro podešen auto u svemu, od voznih karakteristika do cene.
Sve u svemu jako, jako dobro podešen auto u svemu, od voznih karakteristika do cene.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
sto se saloma i dilera tice,idi u kac,definitvno najprofesionalniji i plus ces dobiti odl. bonitete,ha sam dobo ponudu za sw crdi ceed od 128 ks u dynamic paketu cenu od okruglo 17000 eur

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Hvala na savjetu Milose, mozda bi tamo mogao da se raspitam oko dodatne opreme, cijene servisa i sl. stvari. Posto si vozao dosta auta u tom segmentu dijelis li moje misljenje da je Cee'd negdje u prosjeku klase po vecini detalja?
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Za Kac,porodicna firma.Testna voznja koju sam imao je bila vrlo dobro osmisljena,grad-reg.put i auto put.Pod dva nisu u Kacu vec na putu ka Zr bas kada se predje most.
Sto se ovog drugog dela odgovora tice.Ceed nije u proseku klase.
Direktno cu ti reci,po mom nekom utisku znatno je bolji od brata I30,dakle govorim o sveukupnom utisku ( voznja,polozaj za volanom,komande,izrada,vozljivost i slicno),sto se G7 sa 1.2 TSI u osnovnom paketu tice slobodno mogu da kazem da su izjednaceni sem sto je TSI motor u G7 zivahniji,rastereceniji pa samim tim i manji potrosac ( ali glupo je porediti atmo i turbo benz.motor),po svim drugim pitanjima je rame uz rame sa G7.
Ako CEED-a poredim sa mojim Turcinom onda je Koreanac godinama ispred mog po svemu,ako ga poredim sa Meganom 3 ph2 opet cu ti reci isto.
Druga stvar sto je jako bitna svi motri su im na lanac koji se ne menja pre 150000 km taman toliko koliko i tarje garancija.Servis je na 15000 km a cena je od 12 do 15 ooo din.
Dynamic paket je otprilike nesto sto je najbolji odnos dobijeno ulozeno.
Sto se ovog drugog dela odgovora tice.Ceed nije u proseku klase.
Direktno cu ti reci,po mom nekom utisku znatno je bolji od brata I30,dakle govorim o sveukupnom utisku ( voznja,polozaj za volanom,komande,izrada,vozljivost i slicno),sto se G7 sa 1.2 TSI u osnovnom paketu tice slobodno mogu da kazem da su izjednaceni sem sto je TSI motor u G7 zivahniji,rastereceniji pa samim tim i manji potrosac ( ali glupo je porediti atmo i turbo benz.motor),po svim drugim pitanjima je rame uz rame sa G7.
Ako CEED-a poredim sa mojim Turcinom onda je Koreanac godinama ispred mog po svemu,ako ga poredim sa Meganom 3 ph2 opet cu ti reci isto.
Druga stvar sto je jako bitna svi motri su im na lanac koji se ne menja pre 150000 km taman toliko koliko i tarje garancija.Servis je na 15000 km a cena je od 12 do 15 ooo din.
Dynamic paket je otprilike nesto sto je najbolji odnos dobijeno ulozeno.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel moze telefon na PM da pitam za Hondu?jaksa napisao:Kod njega sam kupio i za hondu, pa sam se setio da ga pozovem i proverim ima li i za hy. Cena - 50e.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Može i ovde: 064/2301020, Slava.
Vidi i da li ovi: http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ac_16quot/ mogu da nabave za hondu. U principu hyundai ćopavac može na hondu jer je centralna rupa veća, obrnuto ne može. Naravno, potreban je prsten.
Vidi i da li ovi: http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ac_16quot/ mogu da nabave za hondu. U principu hyundai ćopavac može na hondu jer je centralna rupa veća, obrnuto ne može. Naravno, potreban je prsten.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hvala! 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Risto
hvala na odgovoru Milose
poceo sam polako da gubim strpljenje cekajuci ga da stigne, prvi datum koji se odnosi na kraj jula/pocetak avgusta sada 100% nece biti ispostovan a bojim se da i drugi datum (15.8.) nije realan jer datum proizvodnje jos nije ni odredjen
iako sam znao da moram cekati auto, zato sam prvo htjeo da uzmem polovan auto, ni malo mi se ne svidja to sto jos nemam datum proizvodnje a trebao sam ga imati prije 7 dana... ako mi kazu da cu auto dobiti u septembru onda se bojim da cu povuci rezervaciju i opet poceti potragu za autom

poceo sam polako da gubim strpljenje cekajuci ga da stigne, prvi datum koji se odnosi na kraj jula/pocetak avgusta sada 100% nece biti ispostovan a bojim se da i drugi datum (15.8.) nije realan jer datum proizvodnje jos nije ni odredjen

iako sam znao da moram cekati auto, zato sam prvo htjeo da uzmem polovan auto, ni malo mi se ne svidja to sto jos nemam datum proizvodnje a trebao sam ga imati prije 7 dana... ako mi kazu da cu auto dobiti u septembru onda se bojim da cu povuci rezervaciju i opet poceti potragu za autom

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Moja Fabija je naručena 14. jula ako se ne varam, dobio sam rok 120-150 dana za isporuku auta, build week sam dobio tek krajem septembra, i to 42 nedelja 2010., nakon toga za 7 dana sam se vozio, ne sećam se tačno, ali tada sam računao i mislim da je auto stigao 149-og dana od naručivanja 

- Risto
onda je bolje da povucem rezervaciju na vrijeme i uzmem neki drugi auto
meni je receno da je moj auto iz junske proizvodnje, sta god to znacilo, i da se auta sklapaju po nekoj cudnoj logici (vjerovatno orjentisanoj troskovima) te da nikako ne mogu znati kada ce auto biti gotov dok ne dobiju datum...
navodno se auto dobije brzo nakon tog datuma proizvodnje ali meni se cini da nema sanse da mi ispostuju rok 1.8.-15.8. a jos je veci problem sto fabrika u avgustu ide na godisnji tako da sam tek tada u problemu

meni je receno da je moj auto iz junske proizvodnje, sta god to znacilo, i da se auta sklapaju po nekoj cudnoj logici (vjerovatno orjentisanoj troskovima) te da nikako ne mogu znati kada ce auto biti gotov dok ne dobiju datum...
navodno se auto dobije brzo nakon tog datuma proizvodnje ali meni se cini da nema sanse da mi ispostuju rok 1.8.-15.8. a jos je veci problem sto fabrika u avgustu ide na godisnji tako da sam tek tada u problemu

Ako ti treba kontakt u Kia auto , javi se na pp.
Meni je moja Kia od proizvodnje do carinskog magacina stigla za 7 dana.
Ako odlucis da povuces depozit, mozda ce ti ponuditi dodatni popust ukoliko sacekas. Meni je to bio slucaj
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
Ako odlucis da povuces depozit, mozda ce ti ponuditi dodatni popust ukoliko sacekas. Meni je to bio slucaj
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pre neki dan sam u perionici video Ceed u max opremi, neka karmin crvena varijanta, za mene je ovo najlepsi auto trenutno, neverovatno je lep i spolja i unutra, ne pamtim kada mi se neki auto toliko svidjao! Raspametim se kada god ga vidim.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta