Off topicFloyd napisao:Off topic
pijes pivo ispred prodavnice
Šta fali pijenju piva ispred prodavnice. Tu često bude najbolji provod

Nikako da prežalim dan kada su zatvorili Boguna

Off topicFloyd napisao:Off topic
pijes pivo ispred prodavnice
Ako je ovo tacno, plus ako postoji neki video snimak trenutka nesrece ili trenutka kada je proslo vozilo uz nalaz vestaka, lako mogu da rekonstruisu kompletan dogadjaj.snork napisao:Od pre 15+ godina, semafori u Beogradu su kompjuterizovani i njima se upravlja iz jednog centra. Tako da možda i znaju koje je svetlo u kom trenutku bilo na semaforu, ali je problem što niko ne zna u kom trenutku je došlo do nesreće.somi-car napisao:Cisto sumnjam da moze da se vidi ''istorija'' semafora. Mislim da mi je jednom prilikom prijatelj objasnio da je to cist automat koji je programiran da npr preko dana krace traje zeleno svetlo, a da je nocu duze. Koliko puta semafor odradi promenu e to je pitanje da li moze da se izracuna. Steta sto semafori nisu kao na zapadu elektronski kontrolisani, tu bi vec odavno znali koje je svetlo bilo na semaforu.
Ti to mozes da tvrdis sa sigurnoscu?Ogi napisao:I uopste nije tacno da su 2 zivota upropascena kao sto svi kukaju nego 1. Tvrdim da Karica boli qratz sto je ubio devojku, isto kao i Karadzica i jos neke.
Ovaj klinac ce sasvim sigurno provesti jedan bogat i kvalitetan zivot.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Grujic napisao:Koja bre crna ljubomora nemoj me zezati??
Ako govoriš protiv nekog ko se obogatio na nelegalan način, i za to nije odgovarao ti si ljubomoran :trljamoci:
Pa nije to ni ljubomora nego zavist. Citao sam koentare na tu vest na raznim sajtovima i video sam kako ljudi lupetaju.dragvorl napisao:Dobro Floyd, sad i ti malo ides u krajnost.
Ogi napisao:I uopste nije tacno da su 2 zivota upropascena kao sto svi kukaju nego 1. Tvrdim da Karica boli qratz sto je ubio devojku, isto kao i Karadzica i jos neke.
Texonja napisao:Ogi napisao:I uopste nije tacno da su 2 zivota upropascena kao sto svi kukaju nego 1. Tvrdim da Karica boli qratz sto je ubio devojku, isto kao i Karadzica i jos neke.
Narocito u ovom svezem slucaju "Mitrovic".
Neko ko pobegne sa lica mesta pokazuje da mu nije bitna zrtva, da li je ziva ili ne, nego ga samo interesuje da spase svoje dupe.
''Samo'' toliko...TheWickerMan napisao:Texonja napisao:Ogi napisao:I uopste nije tacno da su 2 zivota upropascena kao sto svi kukaju nego 1. Tvrdim da Karica boli qratz sto je ubio devojku, isto kao i Karadzica i jos neke.
Narocito u ovom svezem slucaju "Mitrovic".
Neko ko pobegne sa lica mesta pokazuje da mu nije bitna zrtva, da li je ziva ili ne, nego ga samo interesuje da spase svoje dupe.
Karic nije ubio tu devojku sto je bila sa njim, ali je ostala dozivotni invalid...
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
Delija napisao:Najgore sto se nista od ovoga ne bi pisalo da nije u pitanju X6 i Mitrovicev sin...
To sam ja pisao...Uroš S. napisao:Flojde, jel se secas Lakijeve price o bogatom kolegi sa fakulteta koji nije hteo da pozajmi sinu pare da vodi devojku na more zato sto on ne moze te pare da mu vrati jer ne zaradjuje? Ja se secam tako neke price i mislim da to dosta govori o relaciji bogatih ovde i tamo, tj nepostojanju te relacije.
E bas me zanima koliko devetnaestogodisnjaka u CH ciji roditelji imaju mogucnosti da mu kupe X6, zapravo to i uradi.
U Srbiji je problem doslednog sprovođenja zakona - i baš zato što je "X6" u pitanju i zato što je Mitrovićev sin, vrlo verovatno da će proći najblaže moguće...ne mora da znači, ali uvek tako bude.Delija napisao:Najgore sto se nista od ovoga ne bi pisalo da nije u pitanju X6 i Mitrovicev sin...