Grčka
Re: Beograd-Zakintos
Bese informacija krajem juna da je od 1.7 poskupela medjunarodna na 3000 dinara 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Spojite ovo sa Grckom...
TT
TT
Zeleni je negde 2k negde 3k.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Bliži ti je AMSS u Ruzveltovoj.Wolfy napisao:Hvala!Gde to da vadim? I za koje vreme ce mi biti do zavrseno?
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Re: Grčka
Posto sam trenutno u Zrenjaninu,jel` mogu tu negde da izvadim sve to?Posto su meni svi dokumenti na BG(stalno sam morao da se cimam,da sve vadim u BG i zdravstvenu,i dozvolu i sve,pa zato pitam) ?
I,koje su cene trajekta?
I,koje su cene trajekta?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zrenjanin AUTOMOTO - TEHNIČKI CENTAR doo - ZRENJANIN Čarnojevićeva 1 +381 23 546610 7-19h, subotom 8-13h
Međunarodna dokumenta, Tehnički pregled, Osiguranje vozila, Registracija, Šlepovanje vozila, Pomoć na putu, Auto servis, Provera vozila/Atestiranje, AMSS Članstvo, Prodavnica auto delova, Turizam.
Okreni sutra pa pitaj. Trebalo bi da može.
Međunarodna dokumenta, Tehnički pregled, Osiguranje vozila, Registracija, Šlepovanje vozila, Pomoć na putu, Auto servis, Provera vozila/Atestiranje, AMSS Članstvo, Prodavnica auto delova, Turizam.
Okreni sutra pa pitaj. Trebalo bi da može.
Širim haos!
Sad videh.
Mozes u ZR u AMS. Ja sam tamo oba puta vadio medjunarodnu. (tu u Carnojevicevoj, kod Mediveta)
Mozes u ZR u AMS. Ja sam tamo oba puta vadio medjunarodnu. (tu u Carnojevicevoj, kod Mediveta)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
@ methane i Texonja hvala! 
Za 5 min sam izvadio medjunaradnu(jako ljubazno i ekspeditivno osoblje AMSS u Zrenjaninu,sve preporuke),ali da ne bude sve jednostavno,auto je morao da bude osiguran na Delta Generali
pa nisam mogao da izvadim i zeleni karton.E,sad,jel` to moram da vadim na Novom Beogradu,ili moze i negde drugde?Posto se ocajno snalazim na Novom Beogradu
Najidealnije bi bilo,ako bih i to mogao u Zrenjaninu 

Za 5 min sam izvadio medjunaradnu(jako ljubazno i ekspeditivno osoblje AMSS u Zrenjaninu,sve preporuke),ali da ne bude sve jednostavno,auto je morao da bude osiguran na Delta Generali

Čekaj da izguglam to za tebe 
http://www.deltagenerali.rs/active/sr-l ... urati.html
Zrenjanin Kralja Aleksandra I Karađorđevića bb 023/511-035

http://www.deltagenerali.rs/active/sr-l ... urati.html
Zrenjanin Kralja Aleksandra I Karađorđevića bb 023/511-035
Hvala 
Pitam,da li moze,nasao sam ja
Zato sto,veruj mi,ziveo sam dugo u Zrenjaninu,sa beogradskim papirima, i za sve,ali bukvalno sve(licna,zdravstvena,vozacka,psp....) sam MORAO da vadim u Beogradu,pa zato za sve uvek pitam 

Pitam,da li moze,nasao sam ja

A ja cu da ti dam logisticki uvid. To ti je zgrada u kojoj je i Delta banka u centru, ali se ulazi sa druge strane (iz Pupinove), preko puta glavne poste. Popnes se gore na sprat i sve ce ti se samo kasti. (tj mislim da je na 2. ili 3. spratu)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!