Tražim bezuspešno već neko vreme inbus ključić od 1 mm. Zna li neko gde se tako nešto može naći? Već razmišljam da odem do nekog sajdžije i zamolim ga da mi pozajmi, oni mi jedini padaju na pamet da možda imaju nešto tako sitno.
Saša napisao:Tražim bezuspešno već neko vreme inbus ključić od 1 mm. Zna li neko gde se tako nešto može naći? Već razmišljam da odem do nekog sajdžije i zamolim ga da mi pozajmi, oni mi jedini padaju na pamet da možda imaju nešto tako sitno.
Tapatalk
Imam ga ja i rado cu ti ga pozajmiti. sto se kupovine tice, svaki kvalitetniji set sadrzi i taj samo je pitanje koliko ti se isplati sama kupovina zbog toga
Kod njih stvarno nisam gledao, ne očekujem da ću tako nešto naći na takvom mestu. To što treba da odšrafim ne da je sitno, nego sam jedva i uočio golom okom da je reč o imbusu. Nemam čime ni da izmerim, pa u stvari pretpostavljam da je 1 mm (a možda je i manje).
Nuk, hvala na ponudi, ako ga u sledećih par dana ne nađem i kupim, kontaktiraću te na pp. Radije bih ga kupio (makar i ceo set) jer će mi trebati ponovo. Reč je o jednoj mašinici za pecanje koja zbog tog detalja nije očišćena i podmazana već skoro šestu godinu, srećom pa i dalje radi kao sat. A sad sam se zainatio da to konačno sredim kako treba. Takođe čekam da mi stigne i odgovarajuća mast, ne bih da trpam unutra bilo šta.
Saša napisao:Nuk, hvala na ponudi, ako ga u sledećih par dana ne nađem i kupim, kontaktiraću te na pp. Radije bih ga kupio (makar i ceo set) jer će mi trebati ponovo. Reč je o jednoj mašinici za pecanje koja zbog tog detalja nije očišćena i podmazana već skoro šestu godinu, srećom pa i dalje radi kao sat. A sad sam se zainatio da to konačno sredim kako treba. Takođe čekam da mi stigne i odgovarajuća mast, ne bih da trpam unutra bilo šta.
Tapatalk
Саша, јеси ли гледао у робној кући "Уради сам" ? Они имају све врсте алата.