Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Ne brže od života!

Post od Grujic »

Nismo mi stručni za to... Kad sam video kako manje mase naprave štetu...
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Postoji još jedna mogućnost - da su zeleno svetlo imala vozila koja izlaze iz okretnice, u smeru prema centru. To bi značilo da su i auto i devojka prošli na crveno.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Day Walker napisao:Nema sta da ga osteti toliko... 50kg mesa sigurno ne igra ulogu
Udaris kera pa razbijes pola prednjeg kraja...

Iskreno mi se povraca od nekih komentara u temi.

Ono sto ja vidim iz svega do sada, nigde ne kazu da je njoj bilo zeleno a njemu crveno. Nigde ne kazu da je isao 80-90-100 km/h.
Znaci nemate prava na osudu pre nalaza vestaka, nemate pravo da siljite k na ovom slucaju i da "dizete svest narodu".
Ljudski zivot je u pitanju, a ne reklama za prevenciju. I u svakom slucaju, sta god da se desi na nasim putevima nece preventivno uticati na ljude, takav smo narod.
I nije on kriv sto je Mitrovicev sin, iskulirajte. Ili ste ljubomorni sto i vama tata nije neko kao Mitrovic? :nemampojma:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

A poenta tvog posta je? :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Mislim da se lepo vidi, povraca mi se od nekih komentara, a izmedju redova - 2 ujutru je, ne mogu da spavam i smorio sam se.

U odnosu na neke, ovo je jedan od smislenijih bio :mrgreen:
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Realno skroz si u pravu , evo ovo je bilo na Ibarskoj http://www.kurir-info.rs/lipovica-cetvo ... nak-902093 pa niko ni paznju da posveti.Valjda zato sto nema nekog poznatog :rolleyes:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ma u pravu ste. Ne treba nista pisati, talasati, analizirati.
Drzava radi svoj posao, nadlezne sluzbe su ažurne i nepristrasne. Sve i da nisu, mi smo takvi kakvi smo i nema nam spasa. Dakle, ostavljamo sve kako jeste, ništa ne diramo, mrtvo more varijanta ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Ja mislim da je stariji Mitrovic drugim BMW-om tu vozio 160, uleteo u makazice, prosao kroz crveno preko duple pune, i ljudi kad su videli ko je, da ga spasu nesrece svi odluce da se sudare i slete s puta...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Umesto da se poveca bezbednost na Ibarskoj bitno je da svako ukljucenje u zaustavnu za skretanje negde donosi 1000 veverica (Slazem se da treba da bude takva kazna,al to samo za ljude koji voze tipa kilometar bez namere da se iskljuce nego eto nisu budale da voze kroz guzvu,a najcesce kazne ljude koji se prestroje za iskljucenje),a to sto malo malo neko se skuca na Ibarskoj nema veze.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Slažem se. A Ibarska da se dovede u red ne može jer kad bi se krenulo sa radom po tom pitanju, svi bi u glas krenuli kako je bitnije da se naprave češće alko i narko kontrole kao i da se pooštre kazne za to. A od ovoga bi se tehnička neispravnost i loše kočnice probile na listi prioriteta. Onda - ćelave gume.
U svakom slučaju, uvek treba naći razlog zašto se pljuje i minira ovo što se trenutno radi - jer je tako ipak najlakše...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Ma i rupcage da srede vise na istoj.A svi nekud jure na istoj uvek.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Da zavrse oni Koridor 11, tj. autoput do Crne Gore. To ce rasteretiti Ibarsku mnogo, a samim tim ce biti i bezbednije, jer ce vecina ici autoputem jer je brze i lakse.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Ih, a to ce brzo, samo sto nije...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Kad uvedu putarinu, svi ce opet Ibarskom :D

I ono za Ibarsku: lik je preticao i umalo da pobije ljude (ni Urgentni nije neka sreca u zivotu). Niko ni rec. Zato jer smo sigurni da ce dobiti kaznu koju je zasluzio? Sacekajmo da vidimo sta ce biti sa malim, pa onda organizujte masovne proteste i zapalite Pink, Upravu Saobracajne, neki sud ili nekog advokata za primer (dal' imamo nekog pri ruci
...? :D)

TT
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ibarska vs Ustanička po nesrećama.

Ibarska malo vodi ali Ustanička na delu na kome je vozač BMW-a (namerno ne pišem ko je vozač, ko mu je otac jer za mene to nema neki značaj važnije je šta je učinio) usmrtio pešaka je itekako poznat po teškim nesrećama.

Pre izvesnog vremena automobil je oborio pešaka, nešto niže od gore pomenutog mesta, stariju ženu. Nerado to činim ali vozač je golman FKCZ Bajković.

Na gore pomenutom mestu su pre nekoliko meseci život izgubile dve mlade osobe, uletevši u istu krivinu velikom brzinom i udarivši u stub.

Nešto ranije pre mature mlađi vozač koji je tek dobio vozilo na istom mestu uspeo je da prepolovi svoj automobil i na licu mesta da ostane mrtav.

itd itd.

Meni lično nije bitno da li je to Ibarska ili Ustanička ponašamo se totalno nenormalno u saobraćaju, nismo jedini na planeti, ali znamo da imamo očajne puteve očajnu kulturu ponašanja u saobraćaju i dalje se ponašamo kako se ponašamo i nemamo razumevanja na apele, zakone i kazne.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Odgovori