Sve ovo sto je Sasa naveo, po bulevarima su radari, dosta ih ima. Po centru ih ima, onako po dvojica, najvise oko pesackih prelaza i obavezno obrati paznju na motore, zuje samo tako i tesko se primecuju.
Sve u svemu, pojas, svetla telefon i drzi se ogranicenja i nema zime. Stvarno bi glupo bilo da das za neku kaznu novca za 6 meseci voznje
Da, na motorima baš zuje okolo. Danas sam recimo u Cara Dušana video policajca na povećem motoru kako staje očigledno da očita bukvicu nekima koji su parkirali u desnoj traci sa sva četiri ispred nekog lokala. Uočio sam ga kako staje samo zato što je imao neobičnu crnu (civilnu?) kacigu na glavi. Prilično su neprimetni, stvore se očas pored tebe.
Hvala svima za info. Dolazim sa autoputa. Za brzinu ne brinem, pošto sam prošle godine okretao polukružno na sred autoputa zbog genijalno rešenog 5 kilometaskog isključenja za NS, sada od skretaja za Kovilj držim desnu traku i 50 na sat. Videćemo šta za kamere kaže Navigon.
Saša napisao:Da, na motorima baš zuje okolo. Danas sam recimo u Cara Dušana video policajca na povećem motoru kako staje očigledno da očita bukvicu nekima koji su parkirali u desnoj traci sa sva četiri ispred nekog lokala. Uočio sam ga kako staje samo zato što je imao neobičnu crnu (civilnu?) kacigu na glavi. Prilično su neprimetni, stvore se očas pored tebe.
Tapatalk
Danas sam jednog video kod merkura sa maskom/maramom preko face...jes' bio veci motor, ali prilicno neupadljiv.
Iskljucenje je sad odlicno, kakvo je bilo ranije...
A juce na BK se vozao pandur sa Apriliom, dok sam otisao do perionice i vratio se, video sam ga 3x kako zaustavlja.
Poslednjeg kog je zaustavio zbog koriscenja telefona, vozio je u suprotnom smeru, i kad ga je video okrene se polukruzno preko pune, na sred ulice i upali rotaciju tek kad ga je zaustavljao...