Grčka
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Grčka
Nalepnicu SRB uvek možeš da zalepiš na zadnje staklo i da je posle lako skineš a bez da oštećuješ farbu ili lak na kolima.
PP aparat je na akciji u mnogim mega-marketima i trenutno mislim da je 1200 dinara onaj najmanji a možeš ga kupiti i u sklopu sve za auto gde dobiješ i trougao, prsluk itd.

PP aparat je na akciji u mnogim mega-marketima i trenutno mislim da je 1200 dinara onaj najmanji a možeš ga kupiti i u sklopu sve za auto gde dobiješ i trougao, prsluk itd.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ladno si imao onu tobicu za kola sa svim i svačim a da nisi ni znao šta u njoj ima!? 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
U je...al ti imaš velik gepek kada zagubiš PP aparat....
A što se tiče nalepnice, bilo je reči u emisiji Sat+ pre 2-3 sedmice da nije potrebna pošto imaš oznake Srbije na samoj tablici. ALI, propisi su podložni različitim tumačenjima, stoga ponesi neku za svaki slučaj - ne zbog srpskih ili grčkih saobraćajaca i carinika, već zbog Makedonaca.

A što se tiče nalepnice, bilo je reči u emisiji Sat+ pre 2-3 sedmice da nije potrebna pošto imaš oznake Srbije na samoj tablici. ALI, propisi su podložni različitim tumačenjima, stoga ponesi neku za svaki slučaj - ne zbog srpskih ili grčkih saobraćajaca i carinika, već zbog Makedonaca.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kad saznaš šta i kako javi, zanimaju i mene cene smeštaja, trebalo bi i ja da odem na jedan produženi vikend krajem avgusta baš u paraliju... imam 570km od Kraljeva a CG mi je na 400km... nikakva razlika plus brže stignemstefanan napisao:Jel bio neko skoro u paraliji ? Treba mi kontakt za neki apartman,sad pricam sa drugarom da idemo nas cetvorica na 3-4 dana krajem nedelje