Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Ne brže od života!

Post od samo polako »

Pa nije isto udariti nekoga sredinom haube ili uglom gde je far i naravno tip vozila koje to učini...ali iz poštovanja prema nastradaloj ja se ovde zaustavljam!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Slazem se. U pravu si - preterali smo "malo".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Citat iz Bljica:
"Ukoliko se utvrdi da je pešak preminuo odmah, vozač nije ni mogao da pomogne i ne može mu se suditi za bekstvo sa mesta nesreće.
Ako se utvrdi da je pešak bio živ izvesno vreme, vozaču će biti suđeno jer je bio dužan da pomogne povređenom - kaže Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja"

:nonono: :glavomuzid:
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Aj' da se slozimo da prestanemo totalno da komentarisemo tu temu...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Podržavam, ovo je prešlo sve granice dokonosti i dekutantnosti. Šteta što se ovolika pažnja ne pridaje svakom izgubljenom životu, nego u ovakvim specijalnim slučajevima samo.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:plusone:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

cozmo napisao:Citat iz Bljica:
"Ukoliko se utvrdi da je pešak preminuo odmah, vozač nije ni mogao da pomogne i ne može mu se suditi za bekstvo sa mesta nesreće.
Ako se utvrdi da je pešak bio živ izvesno vreme, vozaču će biti suđeno jer je bio dužan da pomogne povređenom - kaže Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja"

:nonono: :glavomuzid:
Jel ovo stvarno tacno!? :trljamoci:
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Moram da kažem da je ovo po meni glupost. Bekstvo sa mesta nesreće je prekršaj bez obzira na ishod. Kada neko učestvuje u saobraćajki samo sa materijalnom štetom, pa pobegne, valjda se to tretira kao bekstvo. Ne shvatam, šta on je otišao jer je procenio da ne može da mi popravi auto na licu mesta?
Zvući mi kao biser iz Vujanićeve škole tumačenja saobraćajnih propisa, ali...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ako se uzme u obzir da mrtvoj osobi ne moze pomoci ni pet miliona zivih ljudi onda je u neku ruku logicno da nije isto da li si ga (pesaka nevezano za ovaj slucaj) ostavio zivog ili mrtvog. Mada se svakako oba ostavljanja trebaju kazniti...
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Ovo je moj poslednji post za ovu nesrecu.Bezanje sa mesta nesrece je isto iako je zrtva mrtva ili(jos uvek) ziva.Pa,kako je on mogao da proceni da je mrtva?! :uf:
A,i sta,ne daj Boze,ako ubijes nekog,ti imas pravo da produzis,jer je on mrtav te je mrtav ?!?! :srbin:
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

perfiko napisao:Moram da kažem da je ovo po meni glupost. Bekstvo sa mesta nesreće je prekršaj bez obzira na ishod. Kada neko učestvuje u saobraćajki samo sa materijalnom štetom, pa pobegne, valjda se to tretira kao bekstvo. Ne shvatam, šta on je otišao jer je procenio da ne može da mi popravi auto na licu mesta?
Zvući mi kao biser iz Vujanićeve škole tumačenja saobraćajnih propisa, ali...
+1
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Kakav smo narod volimo nekoga na kolac da nataknemo vise nego ista drugo. Tolika se prica povela samo zato sto je to sin Zeljka Mitrovica. Svaki dan ginu toliki ljudi, a jedva se napise jedan, dva komentara ovde. Jeste Mitrovic naneo neizmerno zla narodu i doveo ogroman deo naroda do totalne zatucanosti, a sina sklonio u London ''od svega'', kako on kaze, a to sve je on stvorio svojim radom.

Inace sto se tice same nesrece, moje misljenje je da svakako zasluzuje kaznu sto se nije zaustavio, iako se mozda stvarno uspanicio i u soku nastavio. To sto nije bilo kocenja je verovatno zato sto je devojka u trenutku zakoracila pa nije ni bilo vremena da reaguje, a to potvrdjuje i to sto je udarena levom stranom vozila, a ne sredinom. Inace svi Mythbustersi koji tvrde da je isao preko 100kmh, trebalo bi da znaju da pri tim brzinama telo skoro da ''eksplodira'' od udara. (setite se onog slucaja kada je neki svedok saradnik ubio nekoga na autoputu) Sto se tice semafora rekao bih da mnogo cesce pesaci prelaze na crveno, pogotovu uvece kada su ulice prazne.

Ja mislim da bi trebalo uvek biti objektivan ma bilo ko da je u pitanju, a ne odma tako krvolocno po decku, nije ovo slucaj klasicnog bahacenja ili tako nesto vec nesrecan splet okolonosti. U svakom slucaju tragedija i za devojku i za njega.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Zar se nismo dogovorili da stajemo sa diskusijom?

Tapatalk
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ok, slazem se.

Tapatalk Post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ja ne vidim samo šta je vama čudno što vam više pažnje privuče kad se dogodi nešto sa nekim poznatim kao akterom? Šta god to bilo...
Odgovori