polovnjak benzinac do 6500e
polovnjak benzinac do 6500e
pozdrav svima,
planiram da uzmem polovnjaka najstarije 2007god..
da bude benzinac, za pretezno voznju po gradu i 2-3 puta godisnje za kraca putovanja
inace vozim pug-a 206 1.1 benzinca i zadovoljan sam udobnoscu, menjac i nije bas najprecizniji, motor je slab za moje potrebe..
precesljao sam oglase i izbor se trenutno sveo na:
suzuki sx4 1.5 (favorit) pre "restylinga"
pug 207
seat ibiza 2009.
fiat bravo 1.6
nadam se da imate korisne savete i iskustva, dosta sam citao forum o sx4, zanima me misljenje o kupovini njega kao polovnjaka...
planiram da uzmem polovnjaka najstarije 2007god..
da bude benzinac, za pretezno voznju po gradu i 2-3 puta godisnje za kraca putovanja
inace vozim pug-a 206 1.1 benzinca i zadovoljan sam udobnoscu, menjac i nije bas najprecizniji, motor je slab za moje potrebe..
precesljao sam oglase i izbor se trenutno sveo na:
suzuki sx4 1.5 (favorit) pre "restylinga"
pug 207
seat ibiza 2009.
fiat bravo 1.6
nadam se da imate korisne savete i iskustva, dosta sam citao forum o sx4, zanima me misljenje o kupovini njega kao polovnjaka...
Re: polovnjak benzinac do 6500e
Koji ti je to fiat bravo 1,6 a da je 2007+ i benzinac?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Imas u nasim oglasima jednog SX 4.
da,da, nisam mislio na brava 1.6 nego 1.4
video sam taj oglas, ok je ponuda.
zanima me da li imate jos neki predlog, sta bih jos mogao da uzmem u razmatranje?
video sam taj oglas, ok je ponuda.
zanima me da li imate jos neki predlog, sta bih jos mogao da uzmem u razmatranje?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Suzuki SX4 je ekstra auto, nekoliko clanova foruma ga imaju i prezadovoljni su, tako da moja preporuka ide za njega.
Bravo sam vozio više puta, kao i sx4, i bravo ne bih ni razmatrao, meni se uopšte ne dopada.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ako gledas sx4 za taj novac po meni ovaj primjerak nije lose rjesenje:
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... x_se_plus/
mogao bi da nam das jos informacija o potrebama koje treba da ispunjava taj auto, ako npr. imas 3 djece onda ne mozes kupiti sx4 ili ibizu... koliko km godisnje prelazis, imas li potrebu za dizelom?
ako bi auto sluzio samo tebi po gradu moj favorit bi bila ibiza jer mi se auto jako svidja a za taj novac mozes da izaberes lijep primjerak kupljen u srbiji...
meni licno se pug ne svidja kao polovan auto, koliko sam skapirao motori nisu problematicni ali trebas voditi racuna o elektronici na autu i dpf filteru (kao i kod svakog dizela)...
ako trazis veci auto onda mozda ovo ne bi bilo lose rjesenje:
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... an_16_16v/
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... x_se_plus/
mogao bi da nam das jos informacija o potrebama koje treba da ispunjava taj auto, ako npr. imas 3 djece onda ne mozes kupiti sx4 ili ibizu... koliko km godisnje prelazis, imas li potrebu za dizelom?
ako bi auto sluzio samo tebi po gradu moj favorit bi bila ibiza jer mi se auto jako svidja a za taj novac mozes da izaberes lijep primjerak kupljen u srbiji...
meni licno se pug ne svidja kao polovan auto, koliko sam skapirao motori nisu problematicni ali trebas voditi racuna o elektronici na autu i dpf filteru (kao i kod svakog dizela)...
ako trazis veci auto onda mozda ovo ne bi bilo lose rjesenje:
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... an_16_16v/
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To za onog drugara što gleda Civic 1.4?
Ako gleda isključivo benzince, ovo je ok izbor. Panta prodaje njegov Megane, ako mu je to interesatno.
Ako gleda isključivo benzince, ovo je ok izbor. Panta prodaje njegov Megane, ako mu je to interesatno.
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Spolja lep, iznutra centralna konzola kao ekran za ledomat na frizideru sa sve podesavanjima
Taj motor dosta trosi. Ostal oce ti reci drugi...

Taj motor dosta trosi. Ostal oce ti reci drugi...
Ogi, ako se "kupljen nov" iz opisa protumači kao kupljen u Srbiji nov na prvo gledanje nije loš ako motor zadovoljava prohteve. Ja taj motor ne volim jer je dosta kilav, a ako se vozi kako treba ili ti gura u obrtaje onda troši i 12 po Beogradu. Bez 10 teško da može da prođe.
@ Cobenzi
Pročitaj sve o SX4 što nađeš na Garaži. Videćeš da ima po neku manu (bučan na većim brzinama...) i ako ti to ne smeta mislim da je odlična kupovina jer je najuniverzalniji, uglavnom su svi po oglasima od prvog vlasnika, postoji Trio servis koji je za svaku preporuku...
Ja sam malo subjektivan jer sam se navikao na povišenu poziciju sedenja i ni puškom me ne bi niko naterao da se vratim u klasičan auto. Dakle SUV i MPV su moj izbor za ubuduće.
@ Cobenzi
Pročitaj sve o SX4 što nađeš na Garaži. Videćeš da ima po neku manu (bučan na većim brzinama...) i ako ti to ne smeta mislim da je odlična kupovina jer je najuniverzalniji, uglavnom su svi po oglasima od prvog vlasnika, postoji Trio servis koji je za svaku preporuku...
Ja sam malo subjektivan jer sam se navikao na povišenu poziciju sedenja i ni puškom me ne bi niko naterao da se vratim u klasičan auto. Dakle SUV i MPV su moj izbor za ubuduće.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
E jbg. Opet Ogi pravi sranja.