Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Re: Ne brže od života!

Post od TDI »

Veruj mi da me ne uzbudjuje. Ko normalan zeli da procita da je neko poginuo?
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Niko. Ali svi to obavezno pročitamo kada vidimo. Zašto - ne znam...
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Zapravo se gine manje ali se i više priča o tome. Ako će da pomogne da neko porazmisli pre nego što uradi nešto što može nekoga da povredi ili ubije, treba da bude udarna vest. Ne verujem da će tiraž bilo kome da skoči od ovakvih vesti jer prosto nisu ekskluzivne.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Re: Одг: Ne brže od života!

Post od TDI »

Ne znam da li se slažete sa mnom, ali sam i misljenja da dobar broj ljudi ne vodi računa o sebi sto sr tice saobracaja. A kao takav ne vodi računa ni o drugima, to je jasno. Kad vozi, vozi kao da je sam na putu. Kad je pešak, onda ide kao da ima amove na ocima. Kad vozi motor,..au to je posebna prica.

Послато са U8500 користећи Тапаток 2
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja juce cekam na semaforum za iskljucivo levo da uradim polukruzno i kako se upalilo svetlo samo mi proleti baja sa unutrasnje strane na motoru,da nisam pogledao u retrovizor slucajno svasta je moglo da bude...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Tako juce iskoci ispred mene tip sa detetom u kolicima, ja gledam u semafor, sreca krajem oka ga primetih i ukopah se odmah. Jos me retard gleda polu-nadrkano...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Malo saobracajne kulture nije na odmet.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Odakle kultura kad ih niko ne nauci? To mora od malih nogu, ocigledno 90% ljudi mama i tata nisu naucili, u skoli nisu ucili, itd...Ne repliciram na Milosev post, nego je globalna konstatacija.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Ne brže od života!

Post od Floyd »

:plusone:

Posebno popizdim kad neko napravi gresku (znaci kriv je) a jos se posle izdrkava na mene umesto da mi se izvini.
Razbio bi mu glavudzu bejzbolkom u trenutku :besan:

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

^^ ala te je izmenio BMW :kezo:

Salu na stranu mnogo je bahatih pesaka od kako je krenulo leto , ali najgore je kad to krenu da rade roditelji pred malom decom i da ih tako navikavaju.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Floyd napisao: Razbio bi mu glavudzu bejzbolkom u trenutku :besan:
Ne znam da li je do BMWa, ali ja u poslednje vreme nemam zivaca niti zelje da se svadjam i objasnjavam sa bilo kim u saobracaju. Ili iskuliram ili pozelim da uzmem neki tup predmet i da cutke pocnem da bijem. Znaci ni A ni B, ni dranje, ni svadja, ni objasnjavanje zasto, nego samo da izadjem iz auta sa pajserom i u tisini bijem.
Verovatno psiholozi imaju izraz za taj poremecaj. :kezo:

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Imaju...naziv te bolesti je BMW :rofl:
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Ne kazem da nikad nisam pogresio od kada vozim. Naravno da jesam. A na pravila prvenstva prolaza se ne oslanjam jer ih ne postoje skoro niko. Vec prolazim onda kada se ja uverim da je bezbedno. Ja znam ko je za mojim volanom. A ko je za onim drugim, to ne znam. Prema tome...mora se gledati i paziti. Saobracaj je takav. To se pokazalo. I dalje se pokazuje. Mala nepaznja moze da dovede do tragicnih posledica.
Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Pa ne bih bas rekao da skoro niko ne postuje pravila prvenstva prolaza.
dragvorl napisao:Odakle kultura kad ih niko ne nauci? To mora od malih nogu, ocigledno 90% ljudi mama i tata nisu naucili, u skoli nisu ucili, itd...Ne repliciram na Milosev post, nego je globalna konstatacija.
Mene sto najvise iritira, a to vidjam kod 90% ljudi sa malom decom, je da ih NIKAD ne vezuju na zadnjem sedistu. Oni su napred vezani, a deca pozadi se kace na sediste ispred ili samo sede, bez pojasa. :nonono: A o prelazenju sa malom decom van pesackog i provlacenju izmedju auta necu ni da pricam. Divan primer daju deci.
Odgovori