Malo kakite, da ne kazem nesto gore.
Ko kupuje Jazz samo radi izgleda, ima problem u glavi (ili je zensko)
Vozio sam dve godine GD1 model (2005. godiste), vozio bih onaj trenuti i vozio bih ovaj novi, bez trunke razmisljanja.
Ovako sa fotki se ne kupuje Jazz
Boringly average, but also perfect for school run mums
po meni je prvi Jazz bio ok za tu namjenu, drugi je bio nastavak uspijesne filozofije a treci mi je kao neka na silu izgurana prica ne vidim razlog zasto i Honda ne bi napravila lijep mali auto, po meni je kritika auta opravdana iako sam auto mozda u prirodu djeluje ljepse i bolje...
Jazz je prva Honda koju sam vozio i odusevio me u svakom pogledu, iako je to bila samo kratka test voznja, srodio sam se sa njim kao da ga vozim odavno. Retko koji konkurent iz klase moze da se pohvali prostorom koji nudi Jazz. Izuzetno je praktican. Hondine motore nema potrebe ni spominjati. Pritom, pravi se u Japanu, tako da je izuzetno kvalitetan. Naravno, ko ne razume filozofiju Jazz-a taj i nije kupac ovog modela. Isto je recimo za Note. Ja volim takve automobile i kupio bi ga bez razmisljanja, ako bi imao mogucnosti, a ne bi mogao uzeti Civic. Ne zato sto je Honda u pitanju, vec zato sto volim prakticnr automobile, sa puno mesta. Kupio bi i Note recimo. Kupio bi Octaviu, pre nego Golfa jer ima veci prtljaznik.
Meni najjači utisak daje kvalitet sedišta, možda mi samo više odgovaraju ova u Jazzu. Servo mi isto bolje leži. Odziv na gas, motor fantastično elastičan za atmo benzinjaru....
Svojevremeno je Bob Lutz rekao da automobil ne može biti dobar ako je ružan, a uz sav respekt prema Hondinoj filozofiji i uz uračunat faktor da nisam preterani ljubitelj tog tipa automobila, ovaj novi Jazz jeste ružan.