Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od dragvorl »

To sam bas rekao devojcinoj sestri kada sam video da ne vezu malu u sedistu, kao nema veze. Rek'o dobro. Posle sam devojci pokazao klip na YT sta se desava pri crash testu sa detetom ako nije vezano i kako leti po kabini, eto da ne bude da sam bzvz pricao. Pa ko hoce shvatice, ko nece neka se tesi da toga u nase vreme nije ni bilo, pa se prezivelo. :glavomuzid: Bas sam se setio jednog asistenta sa faksa koji je radio vestacenja i prica kako je na soferci video dva velika otiska glave i jedan mali.... Strasno je koliko se neobrazovanje uvuklo u sve pore drustva i uzima se kao standard.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Automobilom uleteo u prodavnicu, čoveku polomio noge!

Slika

http://www.telegraf.rs/vesti/791003-aut ... u-obe-noge
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

dragvorl napisao:To sam bas rekao devojcinoj sestri kada sam video da ne vezu malu u sedistu, kao nema veze. Rek'o dobro. Posle sam devojci pokazao klip na YT sta se desava pri crash testu sa detetom ako nije vezano i kako leti po kabini, eto da ne bude da sam bzvz pricao. Pa ko hoce shvatice, ko nece neka se tesi da toga u nase vreme nije ni bilo, pa se prezivelo. :glavomuzid: Bas sam se setio jednog asistenta sa faksa koji je radio vestacenja i prica kako je na soferci video dva velika otiska glave i jedan mali.... Strasno je koliko se neobrazovanje uvuklo u sve pore drustva i uzima se kao standard.
Nazalost, istina. Pre neki dan sam otisao do strica, vozim njegovom ulicom i vidim ispred mene neko dete mozda 7-8 godina, stao na sred put i krenuo nesto da se kezi i igra i ne sklanja se uopste, znaci morao sam potpuno da stanem. Otac deteta je bio pored njega i samo je gledao onako belo. Onda se klinac najzad sam sklonio, i otisao sa desne strane auta i nastavio da se kezi i izvodi nesto pored kola. Ja sam na kvacilo promileo pored, da ga ne bi slucajno zakacio ili nesto, dok je njegov otac i dalje samo gledao sve to i rekao "Boze Bojane, sta to radis". :uf:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

H4wkeye napisao: "Boze Bojane, sta to radis". :uf:
Kako je on znao da se ti zoves Bojan, to je pitanje! :kezo:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

@H4wkeye,

Drugar, bezbroj puta mi se desila situacija gde sam imao prednost i da sam kao takav prosao, desio bi se udres. Odatle ovaj moj komentar. Koji je mozda ostrascen za nekoga ko nije imao mnogo takvih iskustava.

Od mnogih ljudi sam cuo kako su kruzni tokovi extra stvar. I slazem se sa tim, ali tamo gde se postuju pravila. Kao sto se na kruznom toku na NBG kod opstine ne postuju. Vec ti ako ides iz B. Mihajla Pupina ka Pariske Komune, cesto ti vozila koja se krecu iz pravca Zemunskog Parka preprece put i dodju bar do dotle da zakrce spoljnu traku kruznog toka. Mozda je i ovo ostrascen komentar. Ne znam da li se to vama desavalo.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Texonja napisao:
H4wkeye napisao: "Boze Bojane, sta to radis". :uf:
Kako je on znao da se ti zoves Bojan, to je pitanje! :kezo:
:rofl: :rofl: :kezo: :kezo:

@Blade, verujem ti druze, nego sam mislio na ovde u Pozarevcu, nema tih situacija u tolikoj meri, barem koliko sam ja video.(mislim, nije da nema nikog ko ne postuje, ali nije toliko cesto). Naravno, uvek treba paziti i kad imas prvenstvo, jer nikad ne znas sta radi ovaj drugi vozac. :) Inace, za BG kruzne tokove znam kako haoticno moze da bude.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Sto se tiče vezivanja dece pozadi, ako nemaju svoju stolicu, u 80% slučajeva nisu vezana. Ja sam pre neki dan vozio troje klinaca pozadi, među njima kumovu ćerku. Kažem joj da se veže, ona pita zašto, uz komentar da se u tatinom autu nikad ne vezuje. Onda ja krenem da objašnjavam detetu od 8 godina ono što odavno treba da zna i da primenjuje.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

I, jel se vezala?
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Jeste, ali trojanceva usta :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

U udesu na Avalskom putu 3 poginulo
IZVOR: TANJUG
Beograd -- Na Avalskom putu danas su se sudarili automobil i kamion a od zadobijenih povreda u Urgentnom centru su preminule tri osobe koje su bile u putničkom vozilu.
"Do sudara automobila 'dačija logan' i kamiona sa prikolicom je došlo oko 11.30 sati na Avalskom putu, na području opštine Sopot", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Po prijemu u Urgentni centar preminuli su vozač (63) i suvozač (66) u automobilu kao i putnik (51), navode u MUP-u i dodaju da je mladić (27)koji je bio u autu povređen.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=736760
Slika
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

aleksa napisao:Automobilom uleteo u prodavnicu, čoveku polomio noge!

Slika

http://www.telegraf.rs/vesti/791003-aut ... u-obe-noge
Svestan rizika da ispadnem bezosecajan, E46 M3 :(
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ovo mora da je vozio neki tamnoputi gastos.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Ne brže od života!

Post od Floyd »

Otkud ti to?
Koliko mi se cini, nisu W table...

Medjutim "indijanac" svakako jeste...

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Zar nije danas oko 12 bio isto neki udes na Avalksom putu? :srbin:
Odgovori